Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(mazu-le @ 2014 04 28, 20:11)
Sveiki,

Aš turiu, iš kokio jūs miesto ir kiek galite ir norite mokėti už ją  4u.gif

QUOTE(LaukoFeja @ 2014 04 28, 20:54)
Žiūrint kokiai datai ir koks miestas smile.gif aš irgi kartais galiu išnuomot, mano greitai išskleidžiama, patogu ir paprasta naudoti.

ačiū merginos-jau radau, aš Jurbarkietė ir suplanavau savaitgalį startuoti mugėje mūsų mieste:geda2:
Atsakyti
Na kaip ir minėjau aukščiau, gegužės 11 d. vyks Trakų pusmaratonis. Bendraujam su organizatoriais, planuojam nedidelį prekybos miestelį. Leidimai gauti, belieka surinkti prekiautojus, liko 2-3 laisvos vietos.
Norintys prekiauti, kreipkitės el. paštu gintaresk@gmail.com arba asmenine žinute, papasakosiu plačiau smile.gif

Beje, renginyje bėgs 2000 bėgikų, ir jų palaikyti atvažiuos jų šeimos nariai bei draugai. Labai dažnas atvejis, kad bėga tėtis, o mama su vaiku leidžia laisvalaikį netoliese. Taigi potencialių pirkėjų bus nemažai. Renginys bus ypač pritaikytas tėveliams su vaikais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O yra kam tekę dalyvauti "Benai, plaukiam į Nidą", kokie atsiliepimai? ir kada jie šiais metais organizuoja?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kreipiuosi į tas, kas norėtų priimti kartu prekiauti Kauno Hanza dienose arba kas dar neturi vietos, bet norėtų ja dalintis. Registracija dėl vietų vyksta iki gegužės 9d. Prekiaučiau papuošalais, užtektų 1 m. vietos, bet galime ir vietą ir kainą dalintis pusiau. Labai lauksiu į PM smile.gif
Atsakyti
Ieškau palapinės manau patogiausia būtų greito surinkimo gal galėtumėt parekomendtuoti kur įsigyti kurios jau turit
Atsakyti
Aš negreito surinkimopalapine greičiaupasistatau, nei kaimynai tas greitasias smile.gif smile.gif plius, standartines lengviau nuo vėjo manau apsaugoti
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite pasiūlyti pigiau baltą prekybinę palapinę 3 x 2 m? Gali būti naudota. ax.gif
Atsakyti
Sveikos prekybininkes

Gal kas ka nors zinote apie Kelmes svente?
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2014 04 29, 16:48)
O yra kam tekę dalyvauti "Benai, plaukiam į Nidą", kokie atsiliepimai? ir kada jie šiais metais organizuoja?

Apie šitą nežinau,bet teko dalyvaut porą kart "Tek saulelė ant maračių" prieš jonines,tai visai patiko mugė smile.gif tik kad labai toli,tai mes važiavom tik su ta mintim,kad po to dar keletą dienų pailsėt-tai ant tiek panašiai ir užsidirbom,taip sakant ant atostogų ax.gif
Atsakyti
nu tokia nesėkminga man Jurbarko mugė, į minusą juodai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2014 05 03, 18:40)
nu tokia nesėkminga man Jurbarko mugė, į minusą juodai verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif - pirmas ir paskutinis mano pasilankymas Jurbarko mugėse- minusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 05 03, 20:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif - pirmas ir paskutinis mano pasilankymas Jurbarko mugėse- minusas  unsure.gif

jei ne paslaptiskuo prekiavote?

Gal kas žino kur registruotis ir ar dar yra vietų ir kainą į Marijampolės miesto dienas? ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti