patirtis
Nereikia nusivilti- tikrai nevisos mugės tokios tragiškos. Daug kas priklauso nuo prekės (čia galioja visur), nuo vietos, oro.
Aš pirmus metus važinėjau į beveik kiekvieną mugę ir tikrai nevisur buvo "+" Sekančiais metais sąrašas sutrumpėjo 1/3, jei nedaugiau
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 04 15, 18:44)
Čia jau kiekvienam pagal lūkesčius: vienas džiaugiasi porą šimtų litų uždirbęs, kitas ir su tūkstančiais nepatenkintas. Man tai svarbiausia, kad minuso nebūtų, o kiek pripliusuosiu, tiek gerai - gatvėj nesimėto.
O dėl maisto tai žinoma - maistas valdo
O dėl maisto tai žinoma - maistas valdo
jus pataiket , pliusas- du simtai (nereikejo moketi uz vieta ir be patento, ir t.t). Dabar yra pasiulimas, i BIG prekibos centro muge, bet be mokesciu nenoriu. Gal galite apsviesti,kaip ten su tais patentais? Kiek skaiciau, reik pirkti nemaziau kaip 5 dienoms (patentas) , paporinkit -kokius mokescius susimokat ir kiek Lt. Gal galima i AZ
Na visų pirma mugė mugei nelygi. Ir sutinku su kolege, kad kartais džiaugiesi, kad minusi nėra Dėl mokesčių, kiekviena savivaldybė turi nusistačiusi savo mokesčius. Dar priklauso kuo Jūs prekiaujate. Pvz. aš prekiauju rankų darbo aksesuarais, man kainuoja viskas berod 22 lt už į dienas. Kiek pamenu 5 dienom reik pirkt jei gamybai, o jei prekybai tai atrodo ir vieną dieną gali išsipirkti. O geriausia nepatingėti nueiti į savo rajono mokesčių inspekciją ir jie tikrai mielai viską paaiškins. Nes čia kainos gali smarkiai skirtis.
QUOTE(pievu.medus @ 2014 04 15, 19:50)
Na visų pirma mugė mugei nelygi. Ir sutinku su kolege, kad kartais džiaugiesi, kad minusi nėra Dėl mokesčių, kiekviena savivaldybė turi nusistačiusi savo mokesčius. Dar priklauso kuo Jūs prekiaujate. Pvz. aš prekiauju rankų darbo aksesuarais, man kainuoja viskas berod 22 lt už į dienas. Kiek pamenu 5 dienom reik pirkt jei gamybai, o jei prekybai tai atrodo ir vieną dieną gali išsipirkti. O geriausia nepatingėti nueiti į savo rajono mokesčių inspekciją ir jie tikrai mielai viską paaiškins. Nes čia kainos gali smarkiai skirtis.
buvom nuleke i mokescius , daba iki ju neprasimusti, visi pildo metines deklaracijas, bandysim rytoj anksti ryte nulekt Prekiauciau ne as (man darbas), mano drauge Vilniete prekiautu mano darbais , ji neturi ka veikt , tai sake paprekiautu. As noreciau zinoti kokius jei mokescius reik susimoket.
QUOTE(AushreIv @ 2014 04 15, 18:45)
jus pataiket , pliusas- du simtai (nereikejo moketi uz vieta ir be patento, ir t.t).
tai manau visai padoriai
su š. besišypsenčia dėl pelno
QUOTE(mammam @ 2014 04 16, 10:11)
Dabar reikia klausti VMI ar galima su patentais- verslo liudijimais prekiauti patalpose , nes reikia individualios veiklos , o prekybos centrai tai patalpa
Bet ten muge ir kiek laiko trunka yra svarbu (atrodo, kad virs menesio nepertraukiamai tada kazka reikia dayti ). Skambinau i VMI
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 04 16, 11:16)
Bet ten muge ir kiek laiko trunka yra svarbu (atrodo, kad virs menesio nepertraukiamai tada kazka reikia dayti ). Skambinau i VMI
Apie mokescius viska jau zinau
Ten muge vyksta tik 3 dienas
http://www.big-vilnius.lt/akcijos
QUOTE(AushreIv @ 2014 04 15, 18:18)
,,ALE muge,, Pirma muge, pirmas nusivylimas duona, desros, lasiniai ir zuvis -VALDO, prekiautoju nedaug, pirkeju nedaug (daug kas nustebo, nes nezinojo, kad tokia muge Utenoje rengiama). Tiesa, labai pouliarus buvo moliniai vaikiski magnetukai, ant kuriu galima buvo uzrasyti vardus..... 13val jau kovemems daiktus. Skurdus ispudziai
Ta muge tikrai baisi Ir pernai taip.
O kokia kaina Big'e muges tos?
QUOTE(mėnulis @ 2014 04 16, 21:24)
Kiek drauge domejosi, lyg tai nemokama, bet nesu 100% tikra.