Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

O labiausiai tai noriu, kad pirkejai turetu DAUG pinigų ir Daug pirktų smile.gif
Ir kad surastų mane, ir nieko daugiau nematytų aplink smile.gif))
Čia mano mantra )
Jau susimokėjau savo pajamų mokestį nuo Kazio patento... Dar nieko neuždirbau, vien tik leidžiu pinigus medžiagoms, matyt kažkas geresnes ir stipriau veikiančias mantras yra sukūrę. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 02 25, 21:42)
O labiausiai tai noriu, kad pirkejai turetu DAUG pinigų ir Daug pirktų smile.gif
Ir kad surastų mane, ir nieko daugiau nematytų aplink smile.gif))
Čia mano mantra )
Jau susimokėjau savo pajamų mokestį nuo Kazio patento... Dar nieko neuždirbau, vien tik leidžiu pinigus medžiagoms, matyt kažkas geresnes ir stipriau veikiančias mantras yra sukūrę.  lotuliukas.gif

Įprasta būklė prieš muges lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau, kas norėtų pasidalinti vieta palapinėje. Buvau užsirezervavusi staliuką ir tuo metu, kai turėjau atvykti pasirašyti sutarties, atsidūriau ligoninėje. Taip ir nuplaukė mano staliukas doh.gif Kaziuke planavau dalyvauti pirmą kartą. Iki šiol esu prekiavusi tik Druskininkų mugėse. Labai norisi kokį šeštadienį prie ko nors prisijungus sudalyvauti. Prekiaučiau rankų darbo vertais ir veltais papuošaliukais. Laukiu pasiūlymų į el. paštą ramsiukas@gmail.com rolleyes.gif
Atsakyti
Labai idomu, kiek kainuoja vieta Fashion Bazzar. Gal galite kas pasidalinti info, jei zinote. Galit ir i a.z.
Atsakyti
Sveikos,
o nuo keliu mazdaug prasideda prekyba? Oficialus atidarymas 12val, bet noretusi jau anksciau pasiprekinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2015 03 05, 20:06)
Sveikos,
o nuo keliu mazdaug prasideda prekyba? Oficialus atidarymas 12val, bet noretusi jau anksciau pasiprekinti smile.gif

10 val. jau galima pradeti dairytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2015 03 05, 21:11)
10 val. jau galima pradeti dairytis 4u.gif

superrr 4u.gif
Atsakyti
Visoms prekiautojoms linkiu gero oro, turtingų pirkėjų. Sėkmės merginos. smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas norėtų pasidalinti vieta Kauno Kaziuko mugėje?
Atsakyti
Kaip sekėsi Vilniaus Kaziuke? Pasidalinkit įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Bendrai paėmus prekyba nebloga. Bet supratau, kad žmonės bijo kainų. Pas mane kai kurios kainos litais buvo didesnės negu eurais. Matyt dar su didele paklaida konvertuoja. Šiaip tas euras man asmeniškai nieko gero po kol kas neatnešė unsure.gif
Atsakyti
Merginos, pažiūrėjau info dėl likusių vietų Kaune, tai tik už Soboro nugaros? Ar verta, kaip manote?
Atsakyti