Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Mes ėmėm 3x3 palapinę.
Na, o su bendru boikotu jaučiu Lietuvoje neįmanoma wink.gif

QUOTE(Cioperiuke @ 2015 02 18, 23:00)
O kokio dydžio jūsų palapinė?
Nes man sakė prieš renkantis vietą paklausė koks palapinės dydis.
O šiaip, kad skaitytusisu kūrėjais o ne mėsom ir sūriais, tai vienintelis variantas, kaip čia kažkada kažkas buvo rašę, tai yra visiems tautodailininkams bei tiems kas su sertifikuotu kultūros paveldu tiesiog boikotuoti Kaziuko mugę, kad teliktų vien tas maistas ir įsimaišantys kiniečiai. Deja, mūsų mentalitetas ne toks, kad kažką visiems kartu masiškai padaryti sad.gif

Atsakyti
Labas
Gal yra norinčių pasidalint vieta?
861874459
Atsakyti
Jeigu ieškote su kuo pasidalinti vieta Vilniaus Kaziuko mugėje, mielai prisijungčiau.
Asta
8 680 14748
Atsakyti
Galiu pasidalinti Vieta Kaziuko mugeje( tik penktadieni - kovo 6d.) Rasyti i AZ smile.gif Vieta pie Dailes akademijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2015 02 18, 22:02)
Tai antrą dieną tai antrą, o ką daryt tiem, kurie paskutinę dieną  lotuliukas.gif 
Turėtų uždrausti, pritariu. Jei pats ponas (nžn ar ten įmonės vadovas ar kas) su kai kuriais prekeiviais ant TU bendrauja kitiems būnant, ir derasi dėl vietos, tai ką aš žinau....jau nepaisant to, kad pareiškė, jog jie nepriima pavedimų, tik grynais, dėl to šiandien pasikoliojau su tom mergaitėms, o jos akys išpūtusios, sakau kur parašyta, kad tik grynais, sako čia mūsų taisyklės, tai sakau neoficialios- sako- ne  lotuliukas.gif
O kas maximum gali pasikeisti- tai organizatorius, o tvarka vistiek bus ta pati, nes viskas su savivaldybe kartu plaunama  ax.gif
Esmė tame, kad šuo loja- o karavanas eina, ir kaip panašu, kad kiekvienais metais kuo toliau tuo daugiau menininkų kepančių žuvį ir šašlykus.

reikėtu iškelti į viešumą, gal kokius pažįstamus turi žurnalistus. Galėtu padaryti kaip Kauno mieste, viskas internetu, kažkokios nesamonės visi turi atvažiuoti ir pasirašyti sutartį, ir reikia važiuoti iš bet kur.
Atsakyti
Meninkai kepantys zuvi man labiau patinka, nei meninkai kepantys menus Kaziui. Labiausiai gera vieta reikalinga meno kepejams ir kinietisku saldainiu pardavejams ir kitiems, kurie negamina isskirtinu darbu. Juros sventes bardakas ir klaikuoliai "tautodailininkai"" dar baisiau. Bet jei bus daroma rimta atranka - panasiai kaip sostines dienoms, tai ir kaina uzvieta pabrangs , dauguma nelaimingu del vietos apskritai gali likti uz borto. Beja, daugybe mediniu gaminiu jau seniai yra atliekami programuojamomis staklemis. Manau ir tokie menu kepejai yra uz ribu ir t.t. ir pan., Zodziu, jei nori ka nors sumenkinti, tai tikrai atsiras del ko....
As tai noreciau amatininku asociacijos, tada galima ir su mugiu organizatoriais kitaip bendrauti. Bet, jei mano asociacija butu sukurta, tai tikrai turetu buti tikri , o ne stakliu menai.
O as noreciau, kad menus baigusios ir tikros tautodailininkes burtusi kokioje nors vienoje muges vietoje ir tada jau nevarbu kur bus ta vieta, bet svarbu, kad atejusieji zinotu kur esame, kur galima rasti tikru ir graziu dalyku.
Atsakyti
O beje kas nors siuntėte organizatoriams savo gaminių nuotraukų? Aš siunčiau, nes buvo rašyta. kad ir į tai bus atsižvelgta, bet žiūriu vistiek ir tas nepadėjo...
Tiesa, Žagarės registracija jau prasidės kovo 1 dieną!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 20 vasario 2015 - 22:16
Dėl organizatorių-tai normali tvarka tik ir įsigalėjo kai konceptas pirmą kart perėmė mugės organizavimą-tada ir buvo internetu organizavimas įvestas,normali eilė pagal laiką,visiems griežtai tik po VIENĄ vietą davė,firmom-max po dvi,nebuvo ta mugė tokia bebrotiškai didžiulė ir niekų pilna,kai eini eini o žiūrėt net nėra į ką ,nes tas pats per ta patį.BET,kai i merus grįžo tmasta Zuokas,jo draugelis vėl 'laimėjo' konkursą ir viskas iš naujo-kyšiukai,vietos iš anksto ir kuo daugiau prekaivių,nesvarbu kuo prekiauji...
Dėl organizacijų-tai mes priklausom tautodailininkų ir tautinio paveldo organizacijoms,tai tautodailės vadovas to miesto jei neturi pažinčių"aukščiau"tai ir nieko nepadarysi,nei del vietų,nei dėl mugių nuolaidų nieks nesitaria.Tautinio paveldo vadovas aktyvesnis,pati organizacija remiama žemės ukio ministerijos,tai dar kažkas juda,bet tokiu lygiu,kad kompensuoja dalį išlaidų ministerija ir dėl geresnių vietų kai kuriose mugėse galima pasiderėt,o šiaip tai iš esmės neveikia kaip reikia tokios organizacijos schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Tai visose mugese visad iskiria tautodailininkus, bet kad ir tie tautodailininkai daznai stovi su pievomis , tipo stakliu ranku drozyba. Dažnai vietą perka vienas, o stovi kitas. Tai zinai, kad ginti prestižą savo darbų, tai jie ir turi būti atitinkamo lygio. Kiek gi tikrų tautodailininkų ? Aš ne prieš juos- tikrai stoviu prie kai kurių darbų ir seilę varvinu, neįperku smile.gif bet kiti tokie, kad...

Linkiu visoms sėkmės Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra visokių tautodailininkų, bet abejoju ar su staklėmis štampuotais gaminiais yra tautodailininkai. Gi tam ir vyksta kūrybinės parodos regioninės kur atvyksta tautodailininkų sąjunga ir kasmet to paties gi nepademonstruosi... Mano vyras gavo tautodailininko pažymėjimą tik kai trijose parodose sudalyvavo ir komisija įvertino jo darbus bei sugebėjimus...
Atsakyti
žinau vieną ale tautodailininkę, perka kinietiškas detales ideda šiek tiek savo darbo ir jau tautodailininkė. Baisu. Aš manau , kad tautodailininkas turi pats daryti viską savo rankomis. Tada ir turėtu būti tikras tautodailininkas
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 02 22, 21:40)
žinau vieną ale tautodailininkę, perka kinietiškas detales ideda šiek tiek savo darbo ir jau tautodailininkė. Baisu. Aš manau , kad tautodailininkas turi pats daryti viską savo rankomis. Tada ir turėtu būti tikras tautodailininkas

Štai gavau tokį laišką Laba
Manau taikei man tas kinietiskas detales ir sages. Jei del ko nors pyksti ant manes, tai sakyk i akis. Nors nesijauciu kuom nors izeidusi jus. Be to matyt nepastebejai, kad prekiauju ne tik sagemis.

DVYNUKE AŠ jŪSŲ NET NEPAŽĮSTU, matyt tiesiai pataikiau, kad taip suregavote. Nesu net mačiusi Jūsų darbų
Pastebėjimas dar vienas, tokių žmonių tikriausiai Jūs ne viena
Atsakyti