Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(Cioperiuke @ 2015 02 18, 11:41)
O kuri jūsų vieta ten prie seimo? Nes mum tai ėjo pasirašyt mano krikstasūnis, nes tolokai iki Vilniaus vien dėl pasirašymo važiuoti. Sakė ten beveik Lukiškių kampas turėtų būti. Pasiseks, jei bus kaip girdėjau planuojama aludarininkus sukišti į Lukiškių aikštę.tada srautas į tą Gedo galą padidės.

84 vieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 18 vasario 2015 - 11:18
Mūsų 53. Tai jau nebeįsivaizduoju kurioj ten vietoj tada g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2015 02 18, 14:51)
Mūsų 53. Tai jau nebeįsivaizduoju kurioj ten vietoj tada  g.gif  g.gif

Prie ivaziavimo i seimo viesbuti kazkur. blush2.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi pirmą kartą atvykau pasirašyti sutarties. Prieš mus buvo toks laaabai nepatenkintas prekiautojas mėsos gaminiais, tai po jo mes su kolege besišypsodamos gavom pasirinkti arba pilies gatvės viršų arba prie pat Rotušės aikštės smile.gif Nors buvau nusiteikus, kad reikės prie Seimo stovėti... Tikrai jokių pažinčių ar dovanų nebuvo iš mūsų pusės... tai jau nebesuprantu kaip ten viskas veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaBaltaKasa @ 2015 02 18, 16:03)
Aš šiandien irgi pirmą kartą atvykau pasirašyti sutarties. Prieš mus buvo toks laaabai nepatenkintas prekiautojas mėsos gaminiais, tai po jo mes su kolege besišypsodamos gavom pasirinkti arba pilies gatvės viršų arba prie pat Rotušės aikštės smile.gif Nors buvau nusiteikus, kad reikės prie Seimo stovėti... Tikrai jokių pažinčių ar dovanų nebuvo iš mūsų pusės... tai jau nebesuprantu kaip ten viskas veikia smile.gif

Man irgi keista, kad paskutinę dieną atsirado vietų Pilies g. g.gif Negi anksčiau jų niekas nepasiėmė?
Atsakyti
aš nesu jūsų konkurentė, man šiaip smalsu, kiek kainuoja vieta tarkim jeigu siūtais žaisliukais prekiaučiau kaziuko mugėje? g.gif
Atsakyti
dzin kuo prekiausi, kainupja vieta ir ploto dydis
Atsakyti
nelabai, kas žiūrėjo ir į plotą ar tavo palapinė 3x2 ar 2x2 vistiek ta pati kaina.
Aš sutartį ėjau pasirašyti antrą dieną ir jau vietų pasiūlimas buvo tik prie seimo, Maironio gatvė, rotušės aikštė. Daugiau net planų nebuvo pasakė, kad nėra. Gaila, kad niekas neiškelia to klausimo, kodėl ten toks bardakas, kodėl antrą dieną jau praktiškai nėra vietų. Aplamai jiems turėtų uždrausti imtis tokia veikla.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinis ungurys @ 2015 02 18, 19:08)
aš nesu jūsų konkurentė, man šiaip smalsu, kiek kainuoja vieta tarkim jeigu siūtais žaisliukais prekiaučiau kaziuko mugėje?  g.gif

Visos vietu kainos yra ju puslapyje smile.gif
http://www.kaziukomu.../dalyviams.html
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 02 18, 19:51)
nelabai, kas žiūrėjo ir į plotą ar tavo palapinė 3x2 ar 2x2 vistiek ta pati kaina.
Aš sutartį ėjau pasirašyti antrą dieną ir jau vietų pasiūlimas buvo tik prie seimo, Maironio gatvė, rotušės aikštė. Daugiau net planų nebuvo pasakė, kad nėra. Gaila, kad niekas neiškelia to klausimo, kodėl ten toks bardakas, kodėl antrą dieną jau praktiškai nėra vietų. Aplamai jiems turėtų uždrausti imtis tokia veikla.

Tai antrą dieną tai antrą, o ką daryt tiem, kurie paskutinę dieną lotuliukas.gif
Turėtų uždrausti, pritariu. Jei pats ponas (nžn ar ten įmonės vadovas ar kas) su kai kuriais prekeiviais ant TU bendrauja kitiems būnant, ir derasi dėl vietos, tai ką aš žinau....jau nepaisant to, kad pareiškė, jog jie nepriima pavedimų, tik grynais, dėl to šiandien pasikoliojau su tom mergaitėms, o jos akys išpūtusios, sakau kur parašyta, kad tik grynais, sako čia mūsų taisyklės, tai sakau neoficialios- sako- ne lotuliukas.gif
O kas maximum gali pasikeisti- tai organizatorius, o tvarka vistiek bus ta pati, nes viskas su savivaldybe kartu plaunama ax.gif
Esmė tame, kad šuo loja- o karavanas eina, ir kaip panašu, kad kiekvienais metais kuo toliau tuo daugiau menininkų kepančių žuvį ir šašlykus.
Atsakyti
QUOTE(RasaBaltaKasa @ 2015 02 18, 16:03)

O kokio dydžio jūsų palapinė?
Nes man sakė prieš renkantis vietą paklausė koks palapinės dydis.
O šiaip, kad skaitytusisu kūrėjais o ne mėsom ir sūriais, tai vienintelis variantas, kaip čia kažkada kažkas buvo rašę, tai yra visiems tautodailininkams bei tiems kas su sertifikuotu kultūros paveldu tiesiog boikotuoti Kaziuko mugę, kad teliktų vien tas maistas ir įsimaišantys kiniečiai. Deja, mūsų mentalitetas ne toks, kad kažką visiems kartu masiškai padaryti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 18 vasario 2015 - 22:04
QUOTE(mimka @ 2015 02 18, 22:02)
*Tai antrą dieną tai antrą, o ką daryt tiem, kurie paskutinę dieną  lotuliukas.gif 

**ir kaip panašu, kad kiekvienais metais kuo toliau tuo daugiau menininkų kepančių žuvį ir šašlykus.

* jei ne paslaptis kur jums pasiule siandien? ax.gif

** lotuliukas.gif
Atsakyti