Gal kuri nors mamytė norėtų kooperuotis ir kartu išsipirkti vietą Kaziuko mugėje Vilniuje?
Aš prekiausiu lininėmis peteliškėmis. Mielai prisijungčiau prie kitos prekiautojos, nes vienai per brangu. O jeigu dar turėtumėte palapinę - būtų super.
astakuku@yahoo.com
868014748
QUOTE(arnaaa @ 2015 01 27, 17:35)
Tai sakot i Kauna neverta vaziuoti? As mastau,o gal bandyti Beje,prekyba pas mane konditerijos gaminiais,ranku darbo meduoliai,esu pasimetusi
Su maistu, manau, bus gerai Vat kitokiems amatams nelabai sekasi, o maistą, tai visada perka
QUOTE(cindy @ 2015 01 28, 21:12)
Su maistu, manau, bus gerai Vat kitokiems amatams nelabai sekasi, o maistą, tai visada perka
O dar pasakykite ta VIP erdvė (Nuo Kauno miesto apylinkės teismo iki Maironio g.) kuom jinai tokia ypatinga? Nes galvoju prekiaut kaip ir i ta kitur (Laisvės alėjoje, Vilniaus g.) vis tik kaina zymiai skiriasi
is vaizdo ta vieta niekuo nesiskiria,tik prie muzikinio teatro scena pastato,automatiskai zmones ten buriuojasi, dar yra 2 sustojimai,o siaip ties muzikiniu dazniausiai tautodailininkai stovi ir desros
siaip, tai maista visur perka...O be to, kuris pirkejas jusu-pro jus nepraeis, kad ir kur bestovetumet
siaip, tai maista visur perka...O be to, kuris pirkejas jusu-pro jus nepraeis, kad ir kur bestovetumet
QUOTE(arnaaa @ 2015 01 27, 17:35)
Tai sakot i Kauna neverta vaziuoti? As mastau,o gal bandyti Beje,prekyba pas mane konditerijos gaminiais,ranku darbo meduoliai,esu pasimetusi
Su meduliais Kaunui tiksit Tik sugalvkit ką nors labai labai kavensko
Nu bet 100 eu už vietą ką aš žinau
QUOTE(katuka @ 2015 01 28, 23:56)
is vaizdo ta vieta niekuo nesiskiria,tik prie muzikinio teatro scena pastato,automatiskai zmones ten buriuojasi, dar yra 2 sustojimai,o siaip ties muzikiniu dazniausiai tautodailininkai stovi ir desros
Aciu jums
QUOTE(Ortija @ 2015 01 29, 01:05)
Su meduliais Kaunui tiksit Tik sugalvkit ką nors labai labai kavensko
Todel ir klausiu,kuom skiriasi,nes 100e ir man atrodo daug.Brangiau nei Vilniuj Reiks dar galva pasukt del kavensku meduoliu
QUOTE(arnaaa @ 2015 01 29, 07:57)
Aciu jums
Todel ir klausiu,kuom skiriasi,nes 100e ir man atrodo daug.Brangiau nei Vilniuj Reiks dar galva pasukt del kavensku meduoliu
Nežinau, kaip Vilniaus gatvėje Kaune prekyba, bet jei ant sankirtos su Laisvės aliejumi, tai manau gera vieta, o ta vieta vip tai man pati ne maloniausia . O be to laisvėje dviem eilėmis žmonės eina. Bet aš Kaune neprekiauju, nes keramikai būna tragiškai nelaimingi. Tai mano patarimai šuniuko k. vertės.
Tose ale vip vietose tikrai prekyba geresne,dar jei i kita puse ne per toliausiai tai irgi gerai.Kaunieciai tinginiai,toli neina,o ten kaip jau kazkas rase ir stoteles visos yra,is ten didzioji dalis zmoniu srauto ateina/gryzta.Mums kaip ir keramikam,ne kazkas,tai nebeprekiaujam.Del savo pirkejo- stovint uzkampyje nei savas nei svetimas nesusidomes ,nei pastebes .
Ar kas turėjot savo prekybos patirtyje tas greitai surenkamas palapines? Ieškau pirkti prekybai, labai vilioja tas greitas surinkimas, vaizdas irgi estetiškas, bet bijau, kad vėjas nepakeltų ir nenuneštų...
va tokia: http://www.palapines...kybai-premium-/
QUOTE(RasaBaltaKasa @ 2015 02 04, 18:52)
Ar kas turėjot savo prekybos patirtyje tas greitai surenkamas palapines? Ieškau pirkti prekybai, labai vilioja tas greitas surinkimas, vaizdas irgi estetiškas, bet bijau, kad vėjas nepakeltų ir nenuneštų...
viena pati šitos palapinės nesustatysi
Gal kas žinote ką nors apie Kaziuko mugę Panevėžyje, kokios ten sąlygos norint prekiauti rankdarbiais?
Jeigu viena nepastatysiu tai ne bėda, man tik norėtųsi, kad vėjas nepakeltų jos
Kaip suprantu, ne taip viskas paprastai ten susirenka...
Ačiū
Kaip suprantu, ne taip viskas paprastai ten susirenka...
Ačiū
QUOTE(dita0506 @ 2015 02 04, 23:07)
viena pati šitos palapinės nesustatysi