Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Jau seniai noriu dalyvauti Fashion Bazaare su vaikiškai drabužėlias. Bet vis abejoju ar atsipirktų mokesčiai, benzas, o dar nakvoti kažkur reikia g.gif Vietinėms geriau smile.gif mažiau išlaidų. Gaila, kad Vilniuje jis toks nepopuliarus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2015 01 23, 17:13)
Jau seniai noriu dalyvauti Fashion Bazaare su vaikiškai drabužėlias. Bet vis abejoju ar atsipirktų mokesčiai, benzas, o dar nakvoti kažkur reikia g.gif  Vietinėms geriau smile.gif mažiau išlaidų. Gaila, kad Vilniuje jis toks nepopuliarus rolleyes.gif

Nium man tai viskas neatsipirko. Nes nezinojau kokius dydzius ir kiek reikia siutis. Jei dureciau didesni pasirinkima tai atsipirktu.. bet vaikisku drabuzeliu ten labai daug ir visi labai panasus. Bet kainos tai uzkeltos ... ohohooo....
Atsakyti
Gal Klaipedoje kas nori jungtis issipirkti vietai Kaziuko mugeje? vietu kainos 40euru, tai mastau, kad turbut geriausia kooperuotis porom?
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie Klaipėdos kaziuko mugę?
Atsakyti
Praejusiais metais dalyvavau isskirtose nemokamose vietose - apsimokejo, nors mazai kas uzejo i ta uzkampi (papuosalais prekiauju). Zmoniu buvo. bet kaip pirkimas vyko perkamose vietose - nezinau. siais metais nemokamu vietu t.y. be reistracijos - nera ir prirasyta, kad neleis prekiauti.
Atsakyti
Gal kas žinote kiek kainuoja vieta prekiauti Fasion bazar?
Atsakyti
Sveikutes, ir as niekur nerandu,kiek kainuoja Fashion bazaar vieta,gal kas zinot?
Atsakyti
Vasario 9-14 dienomis organizuojama mugė Klaipėdoje, prekybos centre Herkaus galerija. Bus leidžiama prekiauti tik rankų darbo gaminiais, kainą kol kas derinamės, brangu neturėtų būti. Mugė bus reklamuojama.
Norintys dalyvauti, rašykite man a.ž. kuo prekiautumėte, pasidalinsiu platesne info, kai ją turėsiu smile.gif
Atsakyti
Fashion Bazaaro kainų ir nebus niekur, reikia rašyti rengėjams.
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2015 01 26, 10:56)
Gal kas žinote kiek kainuoja vieta prekiauti Fasion bazar?

Man kainavo rodos apie 470lt.
Atsakyti
Registracija i Vilniaus Kaziuka jau nuo šiandien! 4u.gif
Beje,i Kauno Kazimiero muge bus galima taip pat registruotis internetu www.seimosukiai.lt nuo vasario 9d.arba galima ir kaip anksciau,Donelaicio 2.Beje,Kaune ale "vip " vietos nuo teismo iki pirmo skersgatvio 100 eur,brangiau nei Vilniuj blink.gif Kitos vietos po 50 ,bet nu vistiek sakyciau kaip miestui su ne ux prekyba tai brangoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 27 sausio 2015 - 14:32
QUOTE(Giedruma @ 2015 01 27, 15:13)
Registracija i Vilniaus Kaziuka jau nuo šiandien!  4u.gif
Beje,i Kauno Kazimiero muge bus galima taip pat registruotis internetu www.seimosukiai.lt nuo vasario 9d.arba galima ir kaip anksciau,Donelaicio 2.Beje,Kaune ale "vip " vietos nuo teismo iki pirmo skersgatvio 100 eur,brangiau nei Vilniuj  blink.gif  Kitos vietos po 50 ,bet nu vistiek sakyciau kaip miestui su ne ux prekyba tai brangoka...

Tai sakot i Kauna neverta vaziuoti? As mastau,o gal bandyti blush2.gif Beje,prekyba pas mane konditerijos gaminiais,ranku darbo meduoliai,esu pasimetusi doh.gif
Atsakyti