Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(ewelina11 @ 2014 12 01, 20:22)
Negali buti. Verslo liudijimas( patentas) tikrai reikalingas. Reikia nusipirkti ji keliom dienom. Vmi pateikti prasyma prekiauti ne maisto produktais ir nurodyti dienas kada vyks muge. Man 2 dienom jis kainavo18lt rodos. O kasos aparatas reikalingas jei dauggiau kaip puse metu dirbi pagal verslo loudijima. Pirmus puse metu galima be jo. Bet reikia cekiu knigute tureti ir butinai israsineti cekius. Bet kadangi fasshion bazaras vyks megoje o tai yra ale uzdara patalpa tai pagal patenta prekiauti ten drajdziama. Taip man VMI pasake :-(

Sveikos merginos, o juk jus savo gamybos daiktais prekiaujate. Juk tokiu atveju nereikia jokio kasos aparato g.gif . Ir toki patenta - gamybos, galima pasiimti maziausiai 5 dienu laikotarpiui. Nebent prekiaujate ne savo daiktais. Kitaip, kaip imdamos prekybos patenta mugei paaiskintumete tikrintojams uzejus is kur gavote savo daiktelius smile.gif))

Del moderatoriu darbo forume manau jau reiktu rasyti forumo administracijai. Kartais tai perzengia ribas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 14 gruodžio 2014 - 14:12
Pritariu drinks_cheers.gif ir dėl moderatorių kai kurių taip pat dirol.gif kur kitur,nei šioje temoje rast su kuo vietą dalintis ar transportą susirast(už ačių šais laikais mugėse nieko nėra),gal susirgus ar aplinkybėm susiklosčius perleist vietą kam kitam kad atgaut bent dalį sumokėtū pinigėlių(juk mokama prieš kelis mėnesius ir nežinai o ir niekam neidomu kokia bus tavo padėtis).Galim aišku neminėt sumų-paskaičius tai nelabai kur ir radau,kad konkrečiai kas sakytu kas už kiek-šitai ir aiškinamės per AŽ.
Atsakyti
Vakar dienos patirtis. Paskambinau į UTENOS VMI sakau gaminu rankdarbius dalyvausiu kalėdinėje mugėje Utenos sporto rūmuose. Paklausė ar dažnai važiuoju į muges ir iš to gaunu pastoves pajamas... sakau ne pirmą kartą, man labai paprsatai paaiškino, kad aš galiu prekiauti iki 7 tūkstančių litų per metus wink.gif sakau tikrai nervirsysiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2014 12 15, 16:58)
Vakar dienos patirtis. Paskambinau į UTENOS VMI sakau gaminu rankdarbius dalyvausiu kalėdinėje mugėje Utenos sporto rūmuose.  Paklausė ar dažnai važiuoju į muges ir iš to gaunu pastoves pajamas... sakau ne pirmą kartą, man labai paprsatai paaiškino, kad aš galiu prekiauti iki 7 tūkstančių litų per metus wink.gif sakau tikrai nervirsysiu smile.gif

Tai tipo paaiskino kad liudijimo nereik? Paskambinkit i vmi 1882, jums kitaip paaiskins. O organizatoriai ar nereikalauja liudijimo. g.gif Siaip tai logiskai mastant aisku, kam jo reik.
Atsakyti
Visi pokalbiai su VMI įrašomi ir saugomi 5 metus. Jums tereikia pasižymėti kada tiksliai ir su kuo kalbėjote. Jūs turėsite argumentą ateityje, jei jums iškils kokių nors neaiškumų su kitais VMI darbuotojais.

Prekybos metu mugėje PRIVALOTE turėti verslo liudijimą (patentą) arba individualios veiklos pažymą.
Atsakyti
Sveikos, as taip pat dalyvausiu Utenos mugeje, pirkausi verslo liudijima 5-oms d. (72Lt) maziau dienu neduoda, nes tai gamyba- prekyba ir perspejo, kad prekiaujant patalpose istikru reikalinga ind. imone, bet sake , kad del to mokesciai labai nesikabineja, tai tiek!!!
Atsakyti
Uab "Baltheidas" siuntė kvietimus dalyvauti kalėdinėje mugėje Alytuja gruodžio 19-20d., ar kas dalyvavo?
Kaip sekėsi prekiauti Megoja?
Atsakyti
Sveikos,gal kas galetumet suteikt info kada apytiksliai prasideda rezervacija vietu i Kaziukus Vilniuje ir Kaune 4u.gif
Atsakyti
Siemet turi buti naujas konkursas regejams,be to rinkimai savivaldybiu ant nosies,tai manau gali viskas uzsitesti g.gif. Paprastai reik stebeti tinklapi kaziuko muges ir ten buna visa info,mazdaug apie sausio viduri budavo
Del kauno tai reik vis pagooglint,kada jie ta savo info paskelbs,mes nedalyvaujam,bardakas del vietu didelis,o ir prekyba mums cia ne kazka cool.gif
Atsakyti
http://www.kaziukomu.../dalyviams.html
Atsakyti
Kaziukas Klaipedoje vasario 28d-kovo 1dienomis.
Atsakyti
Sveikos merginos! Dalyvavau fashion bazaar KAledineje mugeje. ( beje nuo sausio 26 dienos prasideda registracija i fashion bazaar pavasario muge.) Tai galiu pasakyti kad apsimoka. Dalyvavau pirma karta ir esu patenkinta. Stebejau kitus priekiautojus, tai jei tokie is zinomu-tai daug lankytoju sulauke. Mugei net neprasidejus jau pas kai kuriuos eiles susidarydavo i matavimosi 'kabinas".
Bet jau tu kepuriu!!!!tai gyvenime tiek vienoje vietoje neesu maciusi!! Nesuprantu kas jas perka o ir kas parduoda? Ale kepursiuviai save dizaineriais laiko kad i fashion bazara patenka?
Atsakyti