Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

gruodžio 6d bus mugė Druskininkai
gruodžio 5-6d. Šiauliai
Atsakyti
Sveikos. Dalyvausiu fashion bazaar mugeje kaune. Esu is Vilniaus ir vaziuosiu i muge viena savo automobiliu. Gal kuri dalyvaujanti vilniete nori vaziuoti kartu?
Atsakyti
dar turiu klausima ar uztenka verslo liudijimo norint prekiauti mugese uzdarose patalpose? nes vmi kaip ir pasake kad toks liudijimas tinka tik lauko prekybai. Kaip Jus prekiaujate?
Atsakyti
QUOTE(ewelina11 @ 2014 11 28, 20:17)
dar turiu klausima ar uztenka verslo liudijimo norint prekiauti mugese uzdarose patalpose? nes vmi kaip ir pasake kad toks liudijimas tinka tik lauko prekybai. Kaip Jus prekiaujate?

Aš kreipiasi į VMI prieš 2 savaites, sakė jeigu renginis nevyksta ilgiau negu 5 dienas tada reikia turėti kasos aparatą. Dar teiravausi ar man reikia verslo liudijimo nes aš pirmą kartą važiuoju prekiauti į mugę, sakė jeigu retai važiuojate ir prekiaujate tada nereik wink.gif tai labai apsidziaugiau wink.gif
Atsakyti
Nemokamai Kaune RIMI atidaryme lauke bus didelė mugė.
Kopijuoju kontaktus:

organizatoriaus telefonas
Aurelijus
Tel.861625811

Nebandykit nutrinti ir vėl. Vargau visą dieną kol radau kontaktus. Kaš čia per cirkai su tuo žinučių trynimu??? neatsakė dar man moderatotorė tai kodėl tyli? kodėl neatsako?
Per tą dieną kur ieškojau kontaktų iš naujo tai kiek būčiau darbelių mugei padariusi. Ar padengsit moderatore man nuostolius, kuriuos patyriau su jūsų saviveikla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvasia22: 01 gruodžio 2014 - 17:44

i 
Savireklama forume draudžiama

Kooperacijoms (važiuojam kartu, turiu vietą, parduodu vietą) yra AŽ. Visos žinutės ne į temą yra trinamos. Jos trukdo kitoms narėms ieškoti reikalingos info, bereikalingos paklodės tik apsunkina paiešką.

Informaciją sau saugokitės savo PC, užrašuose ir pan., čia jau ne man patarinėti, kaip Jums dirbti su savo informacija mirksiukas.gif

Ir siūlyčiau dar kartą mirksiukas.gif įdėmiai persiskaityti forumo taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2014 11 30, 21:18)
Aš kreipiasi į VMI prieš 2 savaites, sakė jeigu renginis nevyksta ilgiau negu 5 dienas tada reikia turėti kasos aparatą. Dar teiravausi ar man reikia verslo liudijimo nes aš pirmą kartą važiuoju prekiauti į mugę, sakė jeigu retai važiuojate ir prekiaujate tada nereik wink.gif tai labai apsidziaugiau wink.gif

Negali buti. Verslo liudijimas( patentas) tikrai reikalingas. Reikia nusipirkti ji keliom dienom. Vmi pateikti prasyma prekiauti ne maisto produktais ir nurodyti dienas kada vyks muge. Man 2 dienom jis kainavo18lt rodos. O kasos aparatas reikalingas jei dauggiau kaip puse metu dirbi pagal verslo loudijima. Pirmus puse metu galima be jo. Bet reikia cekiu knigute tureti ir butinai israsineti cekius. Bet kadangi fasshion bazaras vyks megoje o tai yra ale uzdara patalpa tai pagal patenta prekiauti ten drajdziama. Taip man VMI pasake :-(
Atsakyti
QUOTE(ewelina11 @ 2014 12 01, 20:22)
Negali buti. Verslo liudijimas( patentas) tikrai reikalingas. Reikia nusipirkti ji keliom dienom. Vmi pateikti prasyma prekiauti ne maisto produktais ir nurodyti dienas kada vyks muge. Man 2 dienom jis kainavo18lt rodos. O kasos aparatas reikalingas jei dauggiau kaip puse metu dirbi pagal verslo loudijima. Pirmus puse metu galima be jo. Bet reikia cekiu knigute tureti ir butinai israsineti cekius. Bet kadangi fasshion bazaras vyks megoje o tai yra ale uzdara patalpa tai pagal patenta prekiauti ten drajdziama. Taip man VMI pasake :-(

Gal dar kartą pasitikslinkit. Čia gi tik kelios dienos. Su kokiu dokumentu dirbti? Nebent leidimą verstis individualia veikla imti. Pernai prekiavau mėnesį Panoramoje su leidimu be kasos aparato.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 12 01, 18:32)
Savireklama forume draudžiama

Kooperacijoms (važiuojam kartu, turiu vietą, parduodu vietą) yra AŽ. Visos žinutės ne į temą yra trinamos. Jos trukdo kitoms narėms ieškoti reikalingos info, bereikalingos paklodės tik apsunkina paiešką.

Informaciją sau saugokitės savo PC, užrašuose ir pan., čia jau ne man patarinėti, kaip Jums dirbti su savo informacija  mirksiukas.gif

Ir siūlyčiau dar kartą  mirksiukas.gif įdėmiai persiskaityti forumo taisykles  mirksiukas.gif

Zinutes labai i tema. Sita tema kaip tik ir reikalinga susirasti bet kokia informacija. Ir jei nebutu paklode, anot jusu, tai skaityti sia tema butu netikslinga.
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2014 12 02, 23:27)
Zinutes labai i tema. Sita tema kaip tik ir reikalinga susirasti bet kokia informacija. Ir jei nebutu paklode, anot jusu, tai skaityti sia tema butu netikslinga.

aš taip pat pritariu kad tai ir yra šios temos esmė, esam paprasti žmonės o ne kokie Maximų magnatai, tad tokie dalykai kaip dviejų mamyčiu susitarimas kooperuotis, ar pasidalinimas vieta tai tikrai nėra jokia reklama ar komercinis pasiūlymas blink.gif
Atsakyti
Merginos, skirkit du terminus: vietos pasidalinimą nuo parduodu savo vietą už *** sumą. Pastarieji tikrai neleidžiami schmoll.gif

Kuo konkretesnė informacija pateikiama - tuo Jums geriau. Juk apie orą ar klientų aprangą buvusios mugės metu nemanau, kad įdomu skaityti, ypač kai tai užima kelis lapus, o informacija na tikrai bereikalinga mastau.gif
Atsakyti
Tiesiog mėgstu skaityti. Jau geriau skaityti visokią informaciją, negu jokios verysad.gif
Atsakyti