Taip skverelis tas raudonas trikapiukais nužymėtas pernai pirma kart teko dalyvaut, tai nelabai turiu su kuo palyginti Nors kas patiko , kad kiauksinčių ir lojančių prekių šalia tikrai nebuvo ir kaimynai superiniai iš visų pusių
QUOTE(Giedruma @ 2014 04 11, 22:05)
Taip ,būtent tas ten parke jei ką,labai patogu už savęs palapinę pastatyt ir nakvot,ką nemažai prekiaujančių ir daro
TRIŪŪŪŠkinantis argumentas už skverelį
QUOTE(pievu.medus @ 2014 04 11, 23:11)
Taip skverelis tas raudonas trikapiukais nužymėtas pernai pirma kart teko dalyvaut, tai nelabai turiu su kuo palyginti Nors kas patiko , kad kiauksinčių ir lojančių prekių šalia tikrai nebuvo ir kaimynai superiniai iš visų pusių
Na svarbu skverelis labai lankomas ir mėgstamas pirkėjų - man tai pagrindinis argumentas o kad nakvot šalia galima tai irgi labai gerai
QUOTE(Ortija @ 2014 04 12, 11:47)
TRIŪŪŪŠkinantis argumentas už skverelį
O ka,privalumas prie privalumo(kaina,geri kaimynai,lankytojų srautai,nakvynė ne vienam kur po krūmeliu)-ir jau liuks vieta daugeliu atžvilgiu
QUOTE(Giedruma @ 2014 04 12, 22:27)
O ka,privalumas prie privalumo(kaina,geri kaimynai,lankytojų srautai,nakvynė ne vienam kur po krūmeliu)-ir jau liuks vieta daugeliu atžvilgiu
labai liuks, dabar jau ramiai lauksiu kada bus galima pirkti bilietus
QUOTE(Ortija @ 2014 04 13, 11:34)
Tik va nesupratau del tų bilietų pirkimo sistemos Tipo 6 ryto stovi prie tiketos kasos ir stumdaisi tarp kaimynų
tikrai taip, jei tai yra Vilnius ypac prie Akropolio tai ir susimusa...
Kaune panašiai nesimuša,bet eilutės būna,nors ne tokio masto kaip prieš kelis metus
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 04 13, 11:07)
labai liuks, dabar jau ramiai lauksiu kada bus galima pirkti bilietus
o kada prasideda ju pirkimas?
Jei neklystu,tai liepos pradžioj
QUOTE(AushreIv @ 2014 04 11, 16:55)
Bandysim sturmuoti Utenos ,,Jurginiu,, muge (esu vietine), dalyvausiu mugeje pirma karta, tai moketi nereik . Pas mane darbeliai gan sunkus-svoriu ir brangoki, tad dideliu vilciu nededu, bet kai uz dyka vieta ir dar vietoj, tai griekas nedalyvauti.
,,ALE muge,, Pirma muge, pirmas nusivylimas duona, desros, lasiniai ir zuvis -VALDO, prekiautoju nedaug, pirkeju nedaug (daug kas nustebo, nes nezinojo, kad tokia muge Utenoje rengiama). Tiesa, labai pouliarus buvo moliniai vaikiski magnetukai, ant kuriu galima buvo uzrasyti vardus..... 13val jau kovemems daiktus. Skurdus ispudziai