Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

nemanau, juk pernai viena moteris organizavo šiemet kita. Gal labiau čia pažintys reiškia, negu ten tos dovanėlės. Be to kiekvienas žmogus turi savo skonį tame tarpe ir tas žmogus , kuris darė atranką. Gal jos kriterijai kitokie. Blogai, kad nėra parašyta pagal kokius kriterijus vyksta atranka, gal mažiau žmonių iš karto pateiktų paraiškas,ir jiems patiems būtų lengviau ir mažiau darbo. Man pernai sakė, kad ir kitais metais priims, bet realybė kitokia
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 11 13, 12:47)
nemanau, juk pernai viena moteris organizavo šiemet kita. Gal labiau čia pažintys reiškia, negu ten tos dovanėlės. Be to kiekvienas žmogus turi savo skonį tame tarpe ir tas žmogus , kuris darė atranką. Gal jos kriterijai kitokie. Blogai, kad nėra parašyta pagal kokius kriterijus vyksta atranka, gal mažiau žmonių iš karto pateiktų paraiškas,ir jiems patiems būtų lengviau ir mažiau darbo. Man pernai sakė, kad ir kitais metais priims, bet realybė kitokia

Aš nemanau, kad ten viena sprendžia, bet taip- dėl pažinčių pritariu.
Na yra kaip yra- jų vieta- jų taisyklės smile.gif
Tik man keista, kad dar yra žmonių, negavusių jokio atsakymo g.gif
Ar žinot tokių kas jau priimtas yra?
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2014 11 13, 16:00)
Aš nemanau, kad ten viena sprendžia, bet taip- dėl pažinčių pritariu.
Na yra kaip yra- jų vieta- jų taisyklės smile.gif
Tik man keista, kad dar yra žmonių, negavusių jokio atsakymo  g.gif
Ar žinot tokių kas jau priimtas yra?

iš mano pažįstamų kas gavo tai visi neigiami,bet dar ne visi gavo atsakymus
Atsakyti
Na, as i Panoramas tai nea... bet man vis neduoda ramybes vienas klausimas- kodel tokios brangios pasidaro gatves per muges? Turguje vieta pradeda kainuoti nuo 5 lt. O pvz., kai kuriu parduotuveliu nuoma menesiui kainuoja kokius 700 lt. per menesi. O cia uz gatve 3 dienom susimoki.... Pacios zinote. NU, kazkaip ne taip. Tai tipo pvz. per Vilniaus dienas, mes apmokame visus konciertus?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 11 13, 22:39)
Na, as i Panoramas tai nea... bet man vis neduoda ramybes vienas klausimas- kodel tokios brangios pasidaro gatves per muges?  Turguje vieta pradeda kainuoti nuo 5 lt. O pvz., kai kuriu parduotuveliu nuoma menesiui kainuoja kokius 700 lt. per menesi. O cia uz gatve 3 dienom susimoki.... Pacios zinote. NU, kazkaip ne taip. Tai tipo pvz. per Vilniaus dienas, mes apmokame visus konciertus?

kadangi daug norinčių, jie daro ką nori. Vien dabar CIDOarenoje,tris dienos viduryje savaitės tokia kaina, kodėl ne savaitgalį, kodėl nustatytas plotas ir negali pasiimti pvz. metro. Jei niekas nedalyvautų gal ir kaina būtų kita. Tikriausiai yra norinčių. Ar yra kas prekiavę Cido arenoje?
Atsakyti
sveikos, mergaites.Gal kas zinot,arKaune vyks dar kokiu mugiu,neskaitant megos ir akropolio-nepavyko ten vietos gaut,o ir kainos labai "kandziojasi"...Busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 11 14, 09:23)
kadangi daug norinčių, jie daro ką nori. Vien dabar CIDOarenoje,tris dienos viduryje savaitės tokia kaina, kodėl ne savaitgalį, kodėl nustatytas plotas ir negali pasiimti pvz. metro. Jei niekas nedalyvautų gal ir kaina būtų kita. Tikriausiai yra norinčių. Ar yra kas prekiavę Cido arenoje?

Ar jus nieko nemaisote Cido arenoje Panevezyje Kaledine muge vyks nuo penktadienio iki sekmadienio gruodzio 12-14dienomis.Vaziuosiu pirma karta,ispudziais pasidalinsiu po muges.
O gal kas Terbakrauskio mugeje Siauliu arenoje yra prekiaves,siais metais bus 17-18dienomis?
Atsakyti
tikrai, mane suklaidino, kad vidurį savaitės
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2014 11 07, 19:02)
Sveikos, kas girdėti apie Klaipėdos Kalėdines muges? (be Anikės aikštės)

Mane taip pat domina, ar be Anikės aikštės Klaipėdoje daugiau niekas nevyksta? ax.gif
Atsakyti
Sakykite, o kokios kainos Akropolio Megoje vyksiančioje parodoje? Gal galit kas nors apšviesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2014 11 17, 11:52)
Sakykite, o kokios kainos Akropolio Megoje vyksiančioje parodoje? Gal galit kas nors apšviesti?  4u.gif

Akropoly sake 2500lt, oMegoj Kalėdų mugės įkainiai:

Registracijos mokestis - 50 Lt / 14.48 EUR + PVM

Įrengtas plotas salėje (1 kv.m.) - 220 Lt / 63,72 EUR + PVM
Atsakyti
QUOTE(Jeivike @ 2014 11 17, 13:33)
Mane taip pat domina, ar be Anikės aikštės Klaipėdoje daugiau niekas nevyksta?  ax.gif

mane ir domintu kokios nors muges. smile.gif prie ko nors prisijungti butu gerai smile.gif
Atsakyti