Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Sveikos, kas girdėti apie Klaipėdos Kalėdines muges? (be Anikės aikštės)
Atsakyti
Labas,gal kazkas is dalyvaujanciu mugese galetu suteikt info kur pigiai galima apsistot Panevezyje? Planuoju dalyvaut mugeje Cido arenoj,reikalinga vieta apsistoti smile.gif Viesbuciu nesiulykite nes kaina nemaza vistiek gaunasi.
Atsakyti
Ar registravotės kas į Panoramą? ax.gif O gal jau kas ir atsakymą gavote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2014 11 10, 09:41)
Ar registravotės kas į Panoramą?  ax.gif  O gal jau kas ir atsakymą gavote?  bigsmile.gif

Registravausi, bet dar nieko negavau. Kiek pamenu, lyg tai buvo parašyta, kad praneš lapkričio 12 d., taigi, rytoj
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2014 11 11, 17:54)
Registravausi, bet dar nieko negavau. Kiek pamenu, lyg tai buvo parašyta, kad praneš  lapkričio 12 d., taigi, rytoj

Rašė, kad iki 12 dienos wink.gif kadangi iki 10 sprendė, tai galvojau gal kas jau gavo atsakymą ax.gif na laukiam 4u.gif
Atsakyti
na taip, visos laukiam atsakymo. Na tikėkimės , kad rytoj jau gausime

Papildyta:
http://balheidas.lt/...gory/renginiai/
Atsakyti
na štai gavome atsakymus iš panoramos
Atsakyti
Norėčiau su kažkuo koperuotis prekybai cido arenoje. Gal kas norėtų?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 11 12, 19:54)
na štai gavome atsakymus iš panoramos

kokį gavote? aš negiamą lotuliukas.gif nors pernai dalyvavau, šiemet vietos neužteko lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau neigiamą tongue.gif ir dar po to gavau laišką, kad neskambinčiau kažkokiai Nijolei. Nei ruošiausi ten lysti, nei ką... Toks laiškas mane labai įžeidė, vos ne kaip grasinimas nuskambėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2014 11 13, 08:29)
Aš irgi gavau neigiamą tongue.gif  ir dar po to gavau laišką, kad neskambinčiau kažkokiai Nijolei. Nei ruošiausi ten lysti, nei ką... Toks laiškas mane labai įžeidė, vos ne kaip grasinimas nuskambėjo biggrin.gif

Pernai Nijolė organizavo todėl tikriausiai jai ir skambino. Šiaip aišku keista, kad žmonės skambina moteriškei, kuri šiais metais , net neorganizavo. Na iš tikrūjų tas antras laiškas ižeidžiantis. Gali pagalvoti, kad visi žmonės "mužikai" , jokio suvokimo. Na kas nepaklius reikėtų nueiti bent pažiūrėti ką priėmė, gal iš tikrūjų bus žmonės su gražiais darbais, o gal kaip ir pernai, svarbiausia parduotuvinės dešros, arba klaip buvo dalis prekiaujančių su dalinai kinietiškomis prekėmis. Kiek atsimenu tai tris tokie skyreliai buvo. Na, o kas paklius sekmės tame sunkiame kelyje prekiauti nuo 10 iki 22val. ir praktiškai be išeiginių.
Tikiuosi aplankiusi šią mugę rasti gražių darbelių.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2014 11 13, 08:29)
Aš irgi gavau neigiamą tongue.gif  ir dar po to gavau laišką, kad neskambinčiau kažkokiai Nijolei. Nei ruošiausi ten lysti, nei ką... Toks laiškas mane labai įžeidė, vos ne kaip grasinimas nuskambėjo biggrin.gif

Jo atsiuntė du laiškus vieną paskui kitą, man tas, kad neskambinti tai irgi nuskambėjo nelabai gražiai, tipo visi, kurie vietų negavo atakuos ir klaus KODĖLLLL, atrodo, kad be jų daugiau jokios mugės nevyksta biggrin.gif

Aš galvoju, kad tiek dešros, tiek kinietiškos kojinės, liemėnės ir visokie kitokie dalykai tikrai bus unsure.gif deja deja, bet tokie sugeba matyt užkišti gerai organizatorius dėl to ir vietas gauna.
Kad ir pernai, atėjus sutartį pasirašyti buvo pilna pastalė įvairiausių gerybių dalyvių padovanotų, o aš kažkaip išėjau nesusipratus, gal reikėjo ir man kažką nešt tai būtų priėmę lotuliukas.gif
Atsakyti