Jau galima registruotis i Fashion Bazaar Kaune
Visuose miestuose tos pačios kaip ir kasmet keičiasi nežymiai data ir kaina už vietą.
QUOTE(cami @ 2014 10 18, 12:08)
Jau galima registruotis i Fashion Bazaar Kaune
Kada vyks ta fasion mugė, kokia kaina vietos. Kur vyks?
Dėkui
QUOTE(Dvasia22 @ 2014 10 20, 12:43)
Google viską papasakoja
Vyks Kaune, Megoje dėl kainos reikia teirautis organizatorių Vyks 12.12-13 berods.
Ištrynė mano komentarą kažko, gal negalima dėt nuorodos kuom prekiaut noriu. Ieškau kas gavot vietą fashion bazaare ir norėtų su manim pasidalinti mielai lauksiu pasiūlymų. Preikiaučiau papuošalais iš keramikos.
QUOTE(Murdeko @ 2014 10 20, 20:50)
Ištrynė mano komentarą kažko, gal negalima dėt nuorodos kuom prekiaut noriu. Ieškau kas gavot vietą fashion bazaare ir norėtų su manim pasidalinti mielai lauksiu pasiūlymų. Preikiaučiau papuošalais iš keramikos.
Aš irgi Noriu prekiauti papošalais iš keramikos. Vietos neprašiau. O ko tu neprašai? Paprašom kartu ?
Labas merginos. Gal kuri jau užsiregistravo į Fashion Bazaar?
Sveikos merginos gal kuri noretu dalyvauti Moters pasaulyje .Pasidalintume
QUOTE(margute77 @ 2014 10 22, 10:32)
Sveikos merginos gal kuri noretu dalyvauti Moters pasaulyje .Pasidalintume
labai norėčiau dalyvauti moters pasaulyje.
Prekiaučiau rankų darbo atvirukais. vietos užimu vieną kvadratinį metrą.
Kiek kainuotų man toks pasidalijimas? Kuom jūs prekiaujate? ar jau vietą turite?
Išsitrinkite žinutes arba nurodykite temoje el paštą kokiu galima kreiptis nes neišsisiunčia jums asmeninės žinutės dėl perpildytos vietos.
Papildyta:
QUOTE(mimka @ 2014 10 20, 14:56)
Google viską papasakoja
Vyks Kaune, Megoje dėl kainos reikia teirautis organizatorių Vyks 12.12-13 berods.
Gaila bet prieš klausiant čia, Google išnaršiau pirmiausiai taigi ten rasti galima tik pernykštį turgelį ir dar tik kvietimas kad atvykite o kur registruotis dalyviams irgi neskelbta. būčiau nuo pernykščio nusirašiusi numerį.
O šiemetinio turgelio www.mega.lt nėra jokios info pagal jūsų nurodytas datas. Tokiai datai nėra jokio renginio. O bendra megos info neregistruoja, reikia ieškot renginio organizatorių. taigi gal kas jau registravotės gal žinote kur ir kokiu numeriu kreiptis, kokios vietos kainos, kada tiksliau jis vyks.
Tik jau nekyla noras registruotis nes renginys nežinomas, jeigu norint ir ieškant negalima rasti tai kaip sužinos paprasti pirkėjai ir ateis? aišku niekas nežinos ir neateis nes žinant dar negalima surasti, tai kaip netyčia išgirst ar pamatyt kad ateit?
Fashion Bazaar bus Gruodžio 12 d. - Gruodžio 13 d.
Fb yra renginys:
https://www.facebook...279015/?fref=ts
Galima rašyt fashionbazaar@inlinen.eu ir paklausti ar dar yra vietų, taip pat parašyti kuom prekiausit ir nuorodėlę kokią į savo darbus. Tada atsiųs daugiau info. Tik jie ne iš kart atrašo, nespėja
Fb yra renginys:
https://www.facebook...279015/?fref=ts
Galima rašyt fashionbazaar@inlinen.eu ir paklausti ar dar yra vietų, taip pat parašyti kuom prekiausit ir nuorodėlę kokią į savo darbus. Tada atsiųs daugiau info. Tik jie ne iš kart atrašo, nespėja