Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(mimka @ 2014 09 08, 14:19)
Kokie įspūdžiai po Sostinės dienų kas dalyvavote  ax.gif ?

Man sekėsi puikiai thumbup.gif
labai patiko pati šventė,faini žmonės ,koncertai šalia, kitamet vėl dalyvausiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas esate ka girdėję apie parodą Grožis kuri vyksta klaipėdoje, kaip ten prekyba?
Atsakyti
QUOTE(NeriJonke @ 2014 09 11, 20:30)
Sveikos,

Gal kas esate ka girdėję apie parodą Grožis kuri vyksta klaipėdoje, kaip ten prekyba?

Aš šiemet planavau dalyvauti, bet supasavau.... šiaip visos parodos kiek esu dalyvavusi buvo labai šaunios thumbup.gif todėl manau, kad jei turite galimybių nuvykti į Klaipėdą- būtinai taip ir padarykite wink.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos wink.gif

Turiu toki klausimeli: girdejau kad sostines dienu mugeje priekybininkams pasiule atsiskatymus daryti per mokejimai.lt. pirkejai galejo atsiskaityti naudojantis mobiliaisiais telefonais uz visas prekes. gal kas dalyvavo ir isbande? ar girdejote kokiu atsiliepimu? mane visai sudomino toks budas... nail.gif
Atsakyti
Laba diena.

Kaip pradėjo "Šiaulių dienos" prekiautojams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2014 09 12, 19:16)
Sveikos, supermamos  wink.gif

Turiu toki klausimeli: girdejau kad sostines dienu mugeje priekybininkams pasiule atsiskatymus daryti per mokejimai.lt. pirkejai galejo atsiskaityti naudojantis mobiliaisiais telefonais uz visas prekes. gal kas dalyvavo ir isbande? ar girdejote kokiu atsiliepimu? mane visai sudomino toks budas...  nail.gif

geras tai būdas, bet beveik nieks nesinaudojo per mugę. Net vienam pardavėjui po vieną mokėjimą nesigavo. .. sake tik 300 atsiskaitymų buvo. V.ž. reikia kreiptis į payserą ir bus tas mokėjimas. Bet mano pirkėjai kai kurie net nežinojo kas čia do daiktas. Na, ir neaiškinau, nebuvo tiek laiko. Nemokėjo jie man algos uz tai. Bet ateis ir šitas laikas, tik kad mokesčius sumažintų iki šių kasos aparatų įvedimo. O gal kaip tik, tai kelias į ideal visuomenę, kur nebus galima nuslėpti nei vieno euro cento . Vat ims kas nors pilstuką pardavinėti tik per payserą. Jega,!!! Galas babutėms nelegalėms. AAtsiras valstybinės kontoros, kurios suskaičiuos, ar ne per daug mes perkam maisto, ar ne per mazai perkam pvz. Plytu. Vien. Ž. Man nepatinka idealių visuomenių kurėjai, nes tai kvepia vergove.
Atsakyti
Ir elgetos gatv4se galės rinkti išmalda per išmaniuosius thumbup.gif Tik tinkamą programėlę reik įsivesti rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Idomi vizija. Nufotkini elgeta ir ikrenta pinigai jam i saskaita smile.gif Kazkaip nesusiejau sia sistema su valstybes kontrole.
Siaip keista kad tiek nazai zmoniu susidomejo. Gal ne visi zinojo kad mokant per mokejimai.lt 1% nuo sumos grizta tau i saskaita... As tai pasidariau sau paysera saskaita ir stengiuos susimoketi er ja visur kur galima. Plius pervedimai nemokami (palyginus su Swedbank ar SEB 0.80lt)

QUOTE(Ortija @ 2014 09 17, 14:07)
Ir elgetos gatv4se galės rinkti išmalda per išmaniuosius thumbup.gif Tik tinkamą programėlę reik įsivesti rolleyes.gif

Atsakyti
klausykit, gerbiamos ir gabios ponios
gal jau nujaučiat, kas numatome Vilniuje kalėdiško?
ar verta ruoštis, siūti ir kitokia kūryba užsiiminėti?
Atsakyti
Sveiki,

Tie kas dalyvavo/dalyvaus Tautų mugėje Vilniuje, nuo kelių val. jau važiuojat? nes
tarkim į Sostinės dienas "ant 8" atvažiavus pats tas buvo,daug kas vėliau rinkosi ..
Atsakyti
Naršiau po platybes interneto ir suradau keletą rudeninių mugių,gal kam netoli,gal tada apsimoka biggrin.gif

Ignalinos rudens gėrybių mugė rugsėjo 27 tel.838652185 868608552

Kretingos rudens gėrybių mugė rugsėjo 27d. tel.844551262 844553135

Kaišiadorys "derliaus kraitė" rugsėjo 27d. tel.834660341 rastine.kkc@remo.lt

Anykščiai "obuolinės" rugsėjo 27d. tel.838158047

Marijampolės rudens mugė spalio 5d. bet rašo kad registruotis reikėjo iki 12 rugsėjo,tad nežinau ar dar priims g.gif tel.neušsirašiau,žiūėkit internete ax.gif

Alytuje "dzūkų turtai" spalio 11d. tel. 8 315 73366, 8 618 39098 alytus@cci.lt

Šį savaitgalį-šeštadienį- Molėtuose tel.861541492
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 18 rugsėjo 2014 - 21:36
Čia praktiškai paskutinės mugės, na lapkričio mėnesį bus dar Kaune Moters pasaulyje. O paskui gruodį bus Vilniuja prie CUPO, gruodžio 17-18d Šiauliuose, gruodžio19-20 Alytuje
Atsakyti