Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 04 04, 15:03)
Laba diena,

Norėčiau šiemet pirmą kartą sudalyvauti Jūros šventės mugėje. Galvoju kaip žmonės tokioje mugėje vaikšto- ar labiau žmonės pereina per Danės gatvę ir nebelenda giliau, pvz į skverelį, prie buvusio Telekomo pastato...
Įdomu, ar tokia panaši situacija kaip ir Vilniuje Kaziuke- jei geresnę vietą gatvėje gavai tai atsiperka viskas ir gali užsidirbti. Nors ta mugė Klaipėdoj palyginus ne tokia ir didelė.

Lenda tikrai i skvereli ir viska isnarsto.
Atsakyti
Paprasti amatininkai tik tam skverelyje ir teišgali vietas įpirkt,todėl jis būna sausakimšas ir žmonės ten tikrai visi užsuka,gal tik patys pakraščiai mažiau aplankomi,bet vėlgi-kokios prekės,kaip pateiktos. smile.gif
pažiųrėjau,tai registracija jau vyksta nuo balandžio3d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 06 balandžio 2014 - 20:19
Merginos, ar planuojate dalyvauti kokiose nors mugėse prieš Velykas? Kažkaip ramu atrodo, nejaugi dabar pagrindinės tik sodinukų mugės?
beje, apie Jūros šventę girdėjau daug gerų atsiliepimų. Sako, kad tai milžiniška mugė, kaip kaziukas ar net geresnė. Aišku nuo prekių priklauso.. nu bet KAINA tai žiauri.. koks amatininkas gali sau leisti mokėti šitokius pinigus?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2014 04 08, 17:20)
Merginos, ar planuojate dalyvauti kokiose nors mugėse prieš Velykas? Kažkaip ramu atrodo, nejaugi dabar pagrindinės tik sodinukų mugės?
beje, apie Jūros šventę girdėjau daug gerų atsiliepimų. Sako, kad tai milžiniška mugė, kaip kaziukas ar net geresnė. Aišku nuo prekių priklauso.. nu bet KAINA tai žiauri.. koks amatininkas gali sau leisti mokėti šitokius pinigus?
4u.gif

Man pasakojo, kad pries velykas bus kazkokia muge Telsiuose. Bus Utenoj kazkada Jrginiu muge, taip pat Utenoj prekybos centre Ausra smile.gif Bet is pazystamu patirties, o ir savo nedideles, galiu pasakyti, kad siuo atzvilgiu Utenoje yra nekaip. 4u.gif
Atsakyti
Dabar pagrinde vyksta sodinukų mugės.
Teko bendrauti su viena organizatore, tai pasakė tiesiai šviesiai- žmonės ateina pirkti medelių, krumelių ir pan. Gali dar įsigyti vieną kitą pintą gaminį ir pan. Bet mezginiai, papuošalai, siuviniai- nea. Tokiom prekėm geriausia rodytis miesto šventėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2014 04 08, 17:20)
4u.gif

Šį šeštadienį Varėna ir Kaišiadorys
Atsakyti
Sveikos amatininkės wink.gif
Gegužės 18 d. Elektrėnuose vyks šventė šeimoms "Šeimos diena 2014" gal būtų norinčių prekiauti? Bandome tartis,kad nereikėtų mokėti už vietą,tiesiog dovana kokio darbelio organizatoriams į prizų fondą. Gal būtų norinčių prekiauti ir kuom parašykit man į až.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 04 06, 20:13)
Paprasti amatininkai tik tam skverelyje ir teišgali vietas įpirkt,todėl jis būna sausakimšas ir žmonės ten tikrai visi užsuka,gal tik patys pakraščiai mažiau aplankomi,bet vėlgi-kokios prekės,kaip pateiktos.  smile.gif
pažiųrėjau,tai registracija jau vyksta nuo balandžio3d.

O apie kokį skverelį kalbate? Aš tas kaineles žiurau ir galvoju- pagal sumą nedaug skyriasi tos labiausiai geidžiamos nuo mažiau geidžiamų vietų... Tos kur negeidžiamos tai dar gal visai geros, stovėti su rankų ( ne kojų ir ikrų) darbo žuvytėmis, o be to pigesnės. O del vietos gerumo- jei bus minios visur, tai gal tarp paprastesnių, mažiau komercinių kaimynų atrodisiu rimciau su žuvytėmis smile.gif nei tarp rukytų skumbrių ikrų darbo ? Nors Danės kratinė irgi viliojanti smile.gif Ar žuvedros labai daug kakoja ?...
Atsakyti
Bandysim sturmuoti Utenos ,,Jurginiu,, muge (esu vietine), dalyvausiu mugeje pirma karta, tai moketi nereik thumbup.gif . Pas mane darbeliai gan sunkus-svoriu ir brangoki, tad dideliu vilciu nededu, bet kai uz dyka vieta ir dar vietoj, tai griekas nedalyvauti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 11 balandžio 2014 - 15:55
QUOTE(Ortija @ 2014 04 11, 13:57)
O apie kokį skverelį kalbate? Aš tas kaineles žiurau ir galvoju- pagal sumą nedaug skyriasi tos labiausiai geidžiamos nuo mažiau geidžiamų vietų... Tos kur negeidžiamos tai dar gal visai geros, stovėti su rankų ( ne kojų ir ikrų) darbo žuvytėmis, o be to pigesnės. O del vietos gerumo- jei bus minios visur, tai gal tarp paprastesnių, mažiau komercinių kaimynų atrodisiu rimciau su žuvytėmis smile.gif nei tarp rukytų skumbrių ikrų darbo ? Nors Danės kratinė irgi viliojanti smile.gif Ar žuvedros labai daug kakoja ?...

Aš tai kalbu apie tą skverlį prie telekomo 4u.gif ten mes visi,"prosto"amatininkai ir rankdarbininkai ir stovim-patikėkit,būna visos vietos "užmuštos" biggrin.gif
šiemet tik sakau,tiltą per danę remontuoja,eismas uždarytas kaip ir bus,tai gali įtakoti pirkėjų srautus(tik vargas,kad nežinia kaip-į gerą ar į bloga g.gif )
O žuvėdros tai daug nekakoja ,tiek pat kiek kitur varnos ar karveliai lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 04 11, 22:35)
Aš tai kalbu apie tą skverlį prie telekomo  4u.gif  ten mes visi,"prosto"amatininkai ir rankdarbininkai ir stovim-patikėkit,būna visos vietos "užmuštos"  biggrin.gif
šiemet tik sakau,tiltą per danę remontuoja,eismas uždarytas kaip ir bus,tai gali  įtakoti pirkėjų srautus(tik vargas,kad nežinia kaip-į gerą ar į bloga  g.gif  )
O žuvėdros tai daug nekakoja ,tiek pat kiek  kitur varnos ar karveliai  lotuliukas.gif   biggrin.gif

o sakykit, skverelis čia kur raudonai pažymėta (ten kur daugiau raudonai) ? sunku nuspręst kai visai nepažįsti miesto g.gif

mugės planas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 11 balandžio 2014 - 21:43
Taip ,būtent tas 4u.gif ten parke jei ką,labai patogu už savęs palapinę pastatyt ir nakvot,ką nemažai prekiaujančių ir daro ax.gif
Atsakyti