Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 23, 14:56)
Nu mes tokią sąskaitą gavom  smile.gif

unsure.gif sakyčiau nepigiai..
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 23, 14:56)
Nu mes tokią sąskaitą gavom  smile.gif

o tai koks plotas palapinės?
Atsakyti
Palapinė mūsų 6 kv. metrai... O dar kas nors gavot sąskaitą iš "Sostinės dienų?"
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 07 23, 09:28)
Oi, kaip nepigu. O tautu mugeje gal nedaug blogiau?
Domejausi apie Dominyko muge Gdanske- tai ten 10 dienu berods 1500 lt.vieta kainuoja... Ir dar sketi duoda. O manoma, kad 6 milijonai zmoniu ta muge aplanko.Bet kompanijos neradau ir masina per maza ir as nelabai atitinku prekybininko kriterijus.... ax.gif reikia susirasti kolegu tokiam zingsniui.
Labai pavargau juros sventei besiruosdama- nusivyliau savimi- vos 2000 siekia mano prekiu suma.. Menkas mano biznis,,,,

Ortilija, kuo Jūs prekiausite mugėje? Tiesiog smalsumas pagavo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 07 23, 22:38)
Ortilija, kuo Jūs prekiausite mugėje? Tiesiog smalsumas pagavo...  blush2.gif

Mes gi kaimynes, o kuo tu prekiausi ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 07 24, 00:23)
Mes gi kaimynes, o kuo tu prekiausi ?

Manau keramikams turėtų gerai sektis smile.gif

Aš prekiausiu tapybos darbeliais ant medžio. Dabar pasižiūrėjau, kad tikrai kaimynės būsim smile.gif Tik nesuprantu kaip Jūs atspėjote, nes savo vietos rodos neskelbiau čia smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 07 23, 23:28)
Manau keramikams turėtų gerai sektis smile.gif

Aš prekiausiu tapybos darbeliais ant medžio. Dabar pasižiūrėjau, kad tikrai kaimynės būsim smile.gif Tik nesuprantu kaip Jūs atspėjote, nes savo vietos rodos neskelbiau čia smile.gif))

lotuliukas.gif Kompiuterinis rastingumas padeda smile.gif O del keramiku sekmes- tai viska lemia muiliniu kiekis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 07 24, 00:56)
lotuliukas.gif Kompiuterinis rastingumas padeda smile.gif O del keramiku sekmes- tai viska lemia muiliniu kiekis...  lotuliukas.gif

Uch, pamiršau, kad profilyje esu pasidalinusi savo info doh.gif

Reikia nusiteikti- bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Jūros šventė.
Gal kas norit dalintis vieta?
O gal parduodat visą vietą?
Jeigu nieko nerandu, galiu išnuomoti 3x2 greito išskleidimo labai patogią palapinę smile.gif gyvenu Klaipėdoje smile.gif

Žagarė. Esu labai nusivylusi. Minėjo, kad atrinks tik daugiausiai paaukojusius ir likom durniaus vietoj. Pervedžiau 160 lt, (telefonu sakė, kad 100 tikrai neužteks). Ir ką, matau sąrašus, priimti VISI užsiregistravę. Šalia stovi sumokėję 30 lt, kiti 250. Net nerūšiuotos geresnės vietos. Pateko ir tie, kurie nemokėjo pinigų. Taip pat šalia stovėjo ir tie, kurie net nesiregistravo. Niekas netikrina. Jau nekalbu apie tai, kad registracija nuo kovo 1 dienos, o praneša apie tai paskutinę minutę.
Žinoma, prekybininkų turėjo būti apie 200, tai ir paaukojau daugiau. Rezultatas - apie 500 prekybininkų, žmonėt net nebuvo pasiemę tiek pinigų. Susiprekiavau normaliai, nebuvo minuso. Tačiau labai nuvylė organizatorių nepagarba ir melas.

Beje, visai patiko Naisiai, organizuota gerai, žmonės linksmi ir miestelis labai gražus smile.gif tik mes jau kuris laikas važiuojam į muges netoli Šiaulių, tai pirkėjai tie patys vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaukoFeja: 24 liepos 2014 - 12:42
Sveiki,straipsiukas apie Sostines dienu naujove,is straipsnio supratau,kad ismanuji imti butina blink.gif
Nors prekiautojai galės priimti ir grynuosius, prekyba išmaniuoju būdu yra viena iš būtinųjų sąlygų mugės dalyviams.
http://www.madeinvil...ge-pasaulyje/i/
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2014 07 25, 09:59)
Sveiki,straipsiukas apie Sostines dienu naujove,is straipsnio supratau,kad ismanuji imti butina  blink.gif
Nors prekiautojai galės priimti ir grynuosius, prekyba išmaniuoju būdu yra viena iš būtinųjų sąlygų mugės dalyviams.
http://www.madeinvil...ge-pasaulyje/i/

"Organizatorių žiniomis, ši technologija pasaulyje bus panaudota pirmą kartą". Kas noretu buti bandomasis triusis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 25 liepos 2014 - 10:22
"Siekdami paskatinti išmaniąją prekybą, organizatoriai kviečia taikyti mažiausiai 5 proc. nuolaidą klientams, perkantiems mobiliuoju būdu, o mainais gauti išmanųjį telefoną, atstojantį kasos aparatą. Mugės metu prekiautojams nebus taikomi jokie komisiniai mokesčiai už priimamus mokėjimus."

Ne kviečia, o reikalauja daryti bent 5 proc. nuokaidą...
Atsakyti