Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Iš straipsnio matos, kad daugeliui jau praėjusią savaitę pranešė džiugią naujieną, mums tik šiandien parašė... Dalytė jau kažkodėl neatsiliepia.. Nu bet kas per debilizmas... Reketas, patiems tikriausiai nemažai pinigėlių sumokės "Paysera" už tokią prievolę, o paskuj ir toliau prievartaus amatininkus atsidariusius sąskaitą pas juos... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2014 07 21, 12:34)
Skaičiau neseniai apie tai LRyte

gal ne taip griežtai baudas dės nepaklususiems, nors pas mus suteikta valdžia valdininkai oi kaip moka naudotis doh.gif papildomas biznis iš oro, tik rink baudas po 500

"Siekia patogumo pirkėjams

Festivalį „Sostinės dienos 2014“ šalies sostinėje organizuoja viešoji įstaiga „Vilniaus festivaliai“. Jis vyks rugsėjo 5–7 dienomis.

„Sulaukėme renginio rėmėjo – elektroninių pinigų įstaigos „Paysera“ tam tikro pasiūlymo ir išplatinome informaciją. Bet sutartis su elektroninių pinigų įstaiga dar nėra pasirašyta.

500 litų baudą festivalio dalyvis mokės tik tuo atveju, jei sutikęs taikyti „Paysera“ mokėjimo būdą ir gavęs telefoną to nedarys“, – tikino „Vilniaus festivalių“ projektų vadovė Dalia Pilkauskienė.

Jos teigimu, renginio metu pirkėjams norima suteikti naują, patogų „Paysera“ atsiskaitymo būdą, nes šiais laikais daugelis grynųjų pinigų nebesinešioja ir dažnai susiduria su problema, kai reikalaujama atsiskaityti tik tradiciniu būdu – grynaisiais."

čia visas straipsnis: http://www.lrytas.lt...kas-mokek-bauda.

Taigi. Straipsnio nera. Ir pirk4jams ne tai jau ir sunku pinigus i6sigrininti. Nu, bet kur straipsnis dingo ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 07 21, 16:09)
Taigi. Straipsnio nera. Ir pirk4jams ne tai jau ir sunku pinigus i6sigrininti. Nu, bet kur straipsnis dingo ?

dabar turėtų rodyt

http://www.lrytas.lt...1...-baudą.htm
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Gal kuri norėtų keisti vietą Jūros šventėje iš vidutinio paklausumo į didžiausio paklausumo zoną? Bėda, ta, kad papuolė dvi vietos viena labai netoli kitos, prie arkos. Mainyčiau į prastesnę, tik kad toliau būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2014 07 21, 17:04)

Paskaičiau. Gerai. Bet aš per durna tokiems dalykams. Dar jei prireiks nuolaidas daryti...
Atsakyti
labas merginos, tai taip ir nesupratau, ar jau gavote atsakymus dėl sostinės dienų?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 07 21, 21:26)
Paskaičiau. Gerai.  Bet aš per durna tokiems dalykams. Dar jei prireiks  nuolaidas  daryti...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai ilgai užtruks, kol suskaičiuosiu 5 procentus, tada jau jei daryt, tai bent 50 proc. nuolaidą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tai jau gavau žinutę, kad priimta, bet sutarties negavau ir kiek susimokėti nežinau... O jei duos išmanų telefoną, tai žaisiu Pou ir darysiu tik 50 proc. nuolaidą, nes nemoku procentų skaičiuoti net su kalkuliatoriumi smile.gif)
Na, nesakykit, Kazys geriausia mugė. Ten labai norėdamas gali paprekiauti ir vietos neišsipirkęs. O nuolaidas tai ten irgi lengviau daryti- tik nepamiršt reikia- tai sakau taip- 32 lt. puodukas, 2 nuleidimui. Vyras nuo tokio mano dainavimo juokais leipo.
Atsakyti
unsure.gif oho, aš negavau laiško iš Sostinės dienų, bet ir gerai, kai tokios nesąmones vyksta cool.gif
Atsakyti
Atsakymo negavom kai paklausiau Dalios ar galima be įsipareigojimų "Payserai" dalyvaut, bet atsiuntė sąskaitą tai 750 beveik ... Tai galvojam dar... Už Kaziuką tiek nemokėjom doh.gif
Atsakyti
Oi, kaip nepigu. O tautu mugeje gal nedaug blogiau?
Domejausi apie Dominyko muge Gdanske- tai ten 10 dienu berods 1500 lt.vieta kainuoja... Ir dar sketi duoda. O manoma, kad 6 milijonai zmoniu ta muge aplanko.Bet kompanijos neradau ir masina per maza ir as nelabai atitinku prekybininko kriterijus.... ax.gif reikia susirasti kolegu tokiam zingsniui.
Labai pavargau juros sventei besiruosdama- nusivyliau savimi- vos 2000 siekia mano prekiu suma.. Menkas mano biznis,,,,
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 22, 20:29)
Atsakymo negavom kai paklausiau Dalios ar galima be įsipareigojimų "Payserai" dalyvaut, bet atsiuntė sąskaitą tai 750 beveik ... Tai galvojam dar... Už Kaziuką tiek nemokėjom  doh.gif

jei teisingai supratau tai kaina 750t sostinės dienose?
Atsakyti
Nu mes tokią sąskaitą gavom smile.gif
Atsakyti