Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Vmi nežaidžia tikrindami manau. Pagal taisykles, jei pasitrauki - prižiūrėti kad nieko neimtų gali bet kas, bet jei užmatys kad ima pinigus - bauda. Jei nestovi tas, kas turi teisę pardavinėti - pardavimai vykti negali.

dar apie parduotuves : Kažkaip žiūriu su jom versas iš nieko dažnai gaunasi. Pasiūlė bendradarbiauti su internetine parduotuve - ale užsidės iki 20 proc. Prekes fotkinti paciam, kai jie paraso - per dvi paras issiusti perkanciajam, pinigus gauni tik tada, kai issiuntes koduka parasai siuntos. Kitaip tariant neblogas verslo modeliukas... Dirbti tik prie kompo, turėti internetą ir nieko negaminti - ir tu verslininkas doh.gif

Pati pasvajoju apie realią, jaukią parduotuviukę Klaipėdos centre (esu Klaipėdietė), renkuosi informaciją palengva, ir niekaip nesueina skaičiai, kokio velnio tokius didelius antkainius dedasi.. Nebent nori gerai uždirbti, pasisamdyti darbuotojus ir patys dirbti laisvo oro direktoriais..

AI, dar dėl Jūros šventės - keli pažįstami asmenys, stovintys virš 10 metų kasmet, sakė, jog jų dar nėra tikrinę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasc: 19 liepos 2014 - 11:40
QUOTE(Rasc @ 2014 07 19, 11:37)
Vmi nežaidžia tikrindami manau. Pagal taisykles, jei pasitrauki - prižiūrėti kad nieko neimtų gali bet kas, bet jei užmatys kad ima pinigus - bauda. Jei nestovi tas, kas turi teisę pardavinėti - pardavimai vykti negali.
AI, dar dėl Jūros šventės - keli pažįstami asmenys, stovintys virš 10 metų kasmet, sakė, jog jų dar nėra tikrinę

Visiskai sutinku. Mane tikrai butu nubaude, tik "nepagavo nusikaltimo vietoje"

penktadieni gali patikrinti, o savaitgaliai juk nedirba, be to tokia mase pardaveju patikrinti neisivaizduoju kaip galetu. manau ir kaziuko mugej nera tikrine.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2014 07 19, 13:38)
savaitgaliai juk nedirba

Dirba visom savaitės dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2014 07 19, 13:37)

Va taip pat man mokesčiuose aiškino drinks_cheers.gif sysiot išleist gali belekas,bet pardavinėt jau reikia popieriuko.Bet kiek žinau ir pagal pažymą dirbant ir pagal patentą įrašyti galima net kelis žmones g.gif pagal pažymą net normaliai įdarbint eina,su visais aišku iš to sekančiais mokesčiais biggrin.gif Na bet mūsų netikrino niekada (tfu-tfu-tfu kad neprisišnekėt blush2.gif )
Atsakyti
Labas, visoms,
Parduotu 6kv/m vietą Jūros šventėje Pilieg gtv. - vieta viduriuke kampinė thumbup.gif
Prašau AŽ. Temos neseku.
Atsakyti
Labukas dar vis ieskau vieteles juros sventej kas galetu metriuka isnuomot:)
Atsakyti
Sveikos,

Na kokie atsiliepimai po Žagarės?
Mums dar nebuvo tokios prastos Žagarės mugės. Buvo, kas susirinko rekordines sumas Žagarės, bet buvo ir tokių kaip mes, kurie liko nusivylę.
Atsakyti
Mums tai sekės gan neblogai Žagarėj... smile.gif

Tik esu šokiruota Sostinės dienų laiškelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 21, 12:01)
Mums tai sekės gan neblogai Žagarėj...  smile.gif

Tik esu šokiruota Sostinės dienų laiškelio  doh.gif

O ką atrašė Sostinės dienos? unsure.gif aš dar negavau iš vis jokio atsakymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2014 07 21, 11:09)
O ką atrašė Sostinės dienos? unsure.gif  aš dar negavau iš vis jokio atsakymo sad.gif

Visi dalyviai verčiami atsidaryti sąskaitą "Payseroj", priimti atsiskaitymą už prekes išmaniuoju telefonu.

Dalyvavimo sąlygų 4 punktas. "Renginio metu SOSTINĖS DIENŲ 2014 dalyvis įsipareigoja priimti Paysera mokėjimo būdą ir leisti juo atsiskaityti visiems norintiems. Su Paysera mokėjimo būdu kiekvieną dalyvį iš anksto supažindins ir praktiškai išmokys kompanijos Paysera (Mokejimai.lt) atstovai. Žmonėms, kurie renginio metu atsiskaitys Paysera mokėjimo būdu, SOSTINĖS DIENŲ 2014 dalyvis suteiks ne mažesnę kaip 5% nuolaidą (nuolaidos pinigai kaupiasi ir už juos SOSTINĖS DIENŲ 2014 dalyvis iš Paysera galės nemokamai gauti naują išmanųjį telefoną, pakanka sukaupti tik pusę telefono kainos). Jei SOSTINĖS DIENŲ 2014 dalyvis renginio metu nesuteikia galimybės pirkėjams atsiskaityti Paysera mokėjimo būdu, jis privalo sumokėti 500 litų baudą."

Manau tai visiškai netinkamas būdas ypač mugėj, bent pvz mums mūsų prekė vidutiniškai kainuoja 15-20 lt, padarius nuolaidą, sumokėjus visus komisinius mokesčius tai kas liks? Nemanau, kad visi amatininkai turi išmaniuosius telefonus...

Kokioj parduotuvėj tai tikrai būtų fainas atsiskaitymo būdas kai perki prekę už kelis šimtus. Bet tikrai ne mugėj įvedinėt tokią naujovę.. schmoll.gif
Atsakyti
Nieko sau kas per nesamonė, tai jei aš neturiu net išmaniojo telefono, nors gal prekiautojui jo ir nereik turėt?
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 21, 11:30)
Visi dalyviai verčiami atsidaryti sąskaitą "Payseroj", priimti  atsiskaitymą už prekes išmaniuoju telefonu.

Skaičiau neseniai apie tai LRyte

gal ne taip griežtai baudas dės nepaklususiems, nors pas mus suteikta valdžia valdininkai oi kaip moka naudotis doh.gif papildomas biznis iš oro, tik rink baudas po 500

"Siekia patogumo pirkėjams

Festivalį „Sostinės dienos 2014“ šalies sostinėje organizuoja viešoji įstaiga „Vilniaus festivaliai“. Jis vyks rugsėjo 5–7 dienomis.

„Sulaukėme renginio rėmėjo – elektroninių pinigų įstaigos „Paysera“ tam tikro pasiūlymo ir išplatinome informaciją. Bet sutartis su elektroninių pinigų įstaiga dar nėra pasirašyta.

500 litų baudą festivalio dalyvis mokės tik tuo atveju, jei sutikęs taikyti „Paysera“ mokėjimo būdą ir gavęs telefoną to nedarys“, – tikino „Vilniaus festivalių“ projektų vadovė Dalia Pilkauskienė.

Jos teigimu, renginio metu pirkėjams norima suteikti naują, patogų „Paysera“ atsiskaitymo būdą, nes šiais laikais daugelis grynųjų pinigų nebesinešioja ir dažnai susiduria su problema, kai reikalaujama atsiskaityti tik tradiciniu būdu – grynaisiais."

čia visas straipsnis: http://www.lrytas.lt...kas-mokek-bauda.
Atsakyti