Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Su parduotuvėmis būna visaip. Turėjau kelis pasiūlymus, nusprendžiau sutartį pasirašyti su tais, kurie turėjo daugiau prekybinės patirties, kelias vietas (t.y. Katės galerija) - ale pabandymui kaip tai veikia ir ar apsimoka. Antkainį užsidėjo daugiau kaip 100-120proc. Sutarties sąlygų nesilaikė - nemokėjo pardavę gaminius pinigėlių. Dabar baisu su kitom parduotuvėm, ypač kurios yra toliau, prasidėti blush2.gif

Esu tikra, kad yra ir gerų parduotuvių-tarpininkų, bet kažkaip planą pakeičiau į mugių ir panašių renginių lankymą. Bent nebus kas apgaus. biggrin.gif
Atsakyti
O į dabar populiarius butikus nebandėt daiktų priduoti? Susižiūrėjau kas gero pajūryje, tai prieš jūros šventę eisiu kalbėtis.
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2014 07 17, 18:44)
Antkainį užsidėjo daugiau kaip 100-120proc. Sutarties sąlygų nesilaikė - nemokėjo pardavę gaminius pinigėlių.

Dažnas reikalas - mes iri buvom vienai parduotuvei nuvežę, sutartį pasirašę. Ir kas iš to - labai vargom kol atgavom neparduotus gaminius... o pinigų irgi apie pusmetį laukėm
Atsakyti
Aš iš patirties (apie 3 metų) galiu pasakyt, kad visur būna visko.
Tikrai yra ir normalių parduotuvių/galerijų, kurios laiku pinigus sumoka, bendrauja ir pan. Bet yra ir tokių, iš kurių pastoviai reikia "išsimušinėti" savo uždarbį doh.gif o tai labai demotyvuoja unsure.gif

Man su Katės galerija nesuėjo bio laukai, todėl bendrauti nepradėjom lotuliukas.gif bet supratau, kad ne bereikalo biggrin.gif

O antkainis tai kaip kažkas ir minėjo nuo 80 proc iki 120 kažkur ax.gif

O tų parduotuvėlių dabar gyvas velnias 4u.gif tik atsirinkt reikia, kur galėtų eiti jūsų pirkėjas, o kur ne ax.gif
Atsakyti
Sveiki,ir as "pareklamuosiu" Kates galerija doh.gif Labai graziai ciulbejo,bet baigesi tuo,kad taip pat,beveik apie metus laukiau pinigi,labai nekonkrecios,turejau pastoviai skambineti ir reikalauti pinigu. Be abejo,geriausiai pacam prekiauti,nes priduodi prekes,is kuriu tarpininkas uzsidirba daugiau negu tu ir dar pastoviai turi prasyti ar tai,kad prekes grazintu,ar savu pinigu. Dabar,jei kas praso mano prekiu,siulau tik pirkti is manes smile.gif
Atsakyti
Betęsiant temą apie parduotuves... Nors tema yra apie muges smile.gif)

Bendradarbiauju ir aš su parduotuvėmis. Bet su viena pakankamai didele parduotuve (atsiprašau, negaliu įvardinti kokia) istorija eina liūdnesniu keliu- parduotuvė per laiką labai praplėtė savo ribas, prisiėmė savo dailininkų, kurios pradėjo kopijuoti iš pačių darbų, kuriuos atnešdavo rankdarbininkės pardavimui.
Nebesinori naujų darbelių su naujomis idėjomis jiems benešti.

Ir per laiką supratau, kad visgi geriau pačiai internetu, mugėse bandyti pardavinėti, draugauti su klientais. Aišku, pastangų ir laiko tikrai reikia, bet parduotuvėse tavo prekė gaunasi labai brangi, o ir uždarbis mažesnis pačiai.
Papildyta:
Turiu klausimėlį:
Turiu individualią veiklą. Dalyvausiu Jūros šventės mugėj. Kažkurią dieną man reikės ištrūkti trumpam, tad sumąsčiau, kad man pagelbės vyras. Jam reiktų patento ar verslo liudijimo išsiimti tomis dienomis? Skambinosi vyras į mokesčius, tai siūlė imti verslo liudijimą ir dar sakė, turėsiu kažkokį raštą užpildyti, kad parduodu visas savo prekes jam...nu kažkaip jau sudėtingai.
Gal galit kas pakomentuoti kaip Jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 07 18, 10:52)
Turiu individualią veiklą. Dalyvausiu Jūros šventės mugėj. Kažkurią dieną man reikės ištrūkti trumpam, tad sumąsčiau, kad man pagelbės vyras. Jam reiktų patento ar verslo liudijimo išsiimti tomis dienomis? Skambinosi vyras į mokesčius, tai siūlė imti verslo liudijimą ir dar sakė, turėsiu kažkokį raštą užpildyti, kad parduodu visas savo prekes jam...nu kažkaip jau sudėtingai.

As tai galvoju, kad per daug jaudinimosi, tik del to, kad kazkas ateis padeti...O jei drauge ateis pastoveti kai jus i tualeta eisite, irgi reikes kazko tam pusvalandziui, kol jus tupesite g.gif Na cia pamastymui tokia situacija. Na mokesciuose jums aisku sakytu, kad reikia vyra idarbinti ar imti verslo liudijima.

Del parduotuviu - as nesdavau i viena Vilniaus centre. Jie visai neparduodavo ten ju, nors man paciai geriau sekesi. Kainas uzkeldavo, o savo pacios gaminamu darbeliu kainas padarydavo mazesnes nei mano. Arba tada reikejo nusipiginti labai man. Bet as nusipiginti nenorejau. Tad aisku, kad pirkdavo daugiau seimininkes darbelius. Mano vos kelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 18 liepos 2014 - 10:34

Bendradarbiauju ir aš su parduotuvėmis. Bet su viena pakankamai didele parduotuve (atsiprašau, negaliu įvardinti kokia) istorija eina liūdnesniu keliu- parduotuvė per laiką labai praplėtė savo ribas, prisiėmė savo dailininkų, kurios pradėjo kopijuoti iš pačių darbų, kuriuos atnešdavo rankdarbininkės pardavimui.

Ir per laiką supratau, kad visgi geriau pačiai internetu, mugėse bandyti pardavinėti, draugauti su klientais. Aišku, pastangų ir laiko tikrai reikia, bet parduotuvėse tavo prekė gaunasi labai brangi, o ir uždarbis mažesnis pačiai.
Papildyta:
Turiu klausimėlį:

Aš tai kai imu verslo liudijimą tai kai noriu irašau dar vieną žmogų kuris man padės. Į tą patį verslo liudijimą
Atsakyti
Dangaus šviesulys - tikrai nesiūlau vyrui imtis jokio liudijimo, i ta pačia mugę ir aš su vyru važiuosim, ir jai aš kur išeisiu jis bus už mane, tikrai jam jokio patento neimsim vien tam kad aš eisiu pailsėt valandziukei biggrin.gif

dėl parduotuvių - vienareikšmiškai atsisakau bendradarbiauti komiso pagrindais, siūlau tik pirkti biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Turiu klausimėlį:

Mergaitės, noriu pasitikslinti, ne taip parašiau- visai dienai aš padingsiu, nes turiu nenumatytų neatidėliotinių darbų. Todėl ir galvoju, kad reik vyrui kažkokį legalų popieriuką turėti. Verslo liudijimo aš neturiu, todėl negaliu įrašyti šeimos nario sad.gif Naudojuos individualia veikla.
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 07 18, 17:15)
Mergaitės, noriu pasitikslinti, ne taip parašiau- visai dienai aš padingsiu, nes turiu nenumatytų neatidėliotinių darbų. Todėl ir galvoju, kad reik vyrui kažkokį legalų popieriuką turėti. Verslo liudijimo aš neturiu, todėl negaliu įrašyti šeimos nario sad.gif Naudojuos individualia veikla.

Jei kazkas jus patikrins, juk nezinos kuriam laikui jus pradingote? Ar visai dienai ar tik pavalgyt 2 valandom. Ar kas stoves ir lauks kol jus grysit, jei vyras pasakys, kad isejot valandai, jis jus pavaduoja ir parodys jusu dokumentus? Nezinau g.gif ar uz tai baudziama g.gif Ar uz pagelbejima pardavineti baudziama. g.gif Ar nubaustu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 18 liepos 2014 - 17:52
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 07 18, 15:02)
Dangaus šviesulys - tikrai nesiūlau vyrui imtis jokio liudijimo, i ta pačia mugę ir aš su vyru važiuosim, ir jai aš kur išeisiu jis bus už mane, tikrai jam jokio patento neimsim vien tam kad aš eisiu pailsėt valandziukei  biggrin.gif

As po kaledines muges,neberizikuoju. Irgi buvau palikusi trumpam kol pasipildysiu prekyciu ir kaip tycia vmi. ir ka jus manot, jeigu mergaite butu paemusi pinigus prie ju butume gave 500Lt bauda. Oj tada kaip bare, gerai, kad laiku susigaudem. Verslo liudima tik as turejau ir buvau pasiemusi studenciuke, kad man padetu ir su zmonemis ir isleistu kai reikia. po to karto visada ir sau ir lydinciajam. jeigu artimas zmogus, tai juk net nekainuoja, tai kam rizikuoti?
Atsakyti