Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(pievu.medus @ 2014 07 04, 22:52)
Ta mistini sarasa vietoj visi daro smile.gif vienas atvaziuoja ir 10 iraso smile.gif pernai kol stovejau gal 5 tokie sarasai atsirado biggrin.gif daug triuksmo del nieko.
p.s. rugpjucio 7-10 Nidoje renginys Nida-meno uostas ar panasiai, bet kaina kai pasake 400lt tai tik zagtelejau ir viskas smile.gif  http://www.rankdarbi...ida...-10d-ā€‹/

Kaip reagavot į visą tai?:-)
Tai kaip vis dėlto pavyko nupirkti? Kelintą geriau atvažiuoti? Ačiū už info :-)
Atsakyti
Kaune pernai jokių mistinių sąrašų nebuvo g.gif vyras aišku išsimiegojęs nuvažiavo ant 11,tai prieš jį kiek buvo žmonių(gal 30)tai po jo tik vienas atėjo.Jokių grūsčių,nieko..gal taip pernai papuolė,nežinau,bet bandys man kokius sąrašus traukt-gaus malkų atgal-yra internete oficialūs-o savo sąrašus tegu pasideda ten,kur saulė nešviečia triniti.gif
be to,kaip nekeista,visi puola pirkt tų vidutinės klasės vietų,o mes kadangi neišrankūs,tai mums tinka ir prie telekomo skverelyje,pigiausio paklausumo tongue.gif beje,maistininkai kažkokiu mistiniu būdu,jau būna "užmušę "aukščiausio paklausumo vietas tik prasidėjus prekybai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 05 liepos 2014 - 11:01
Teko girdėt, kad ne tik maistininkai tas vietas žino, yra tokių kurie jau jas turi smile.gif na et čia tik pletkų lygis, kuris žinoma nekyla iš niekur smile.gif gal tai ir yra tas privilegijuotūjū sąrašas.
O kaip ten kas buvo nelabai pamenu su tuo sąrašiuku, bet turbut nagli kiniečiai pirmi įsirašė ir išsipirko vietas, o kiti jau normaliai pagal eile ėjo. Šiemet kaune irgi teko girdėt sąrašą daro, bbet eina jie kakot, ir aš gerklę paleisiu, jei kas bandys užlysti su ale sarašiuku smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2014 07 06, 20:07)
Teko girdėt, kad ne tik maistininkai tas vietas žino, yra tokių kurie jau jas turi smile.gif na et čia tik pletkų lygis, kuris žinoma nekyla iš niekur smile.gif gal tai ir yra tas privilegijuotūjū sąrašas.
O kaip ten kas buvo nelabai pamenu su tuo sąrašiuku, bet turbut nagli kiniečiai pirmi įsirašė ir išsipirko vietas, o kiti jau normaliai pagal eile ėjo. Šiemet kaune irgi teko girdėt sąrašą daro, bbet eina jie kakot, ir aš gerklę paleisiu, jei kas bandys užlysti su ale sarašiuku smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kažin įmanoma,kad kitas žmogus už tave nupirktų bilietą?jei tures mano asmens kortele ir pan...?
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 07 05, 11:56)

be to,kaip nekeista,visi puola pirkt tų vidutinės klasės vietų,o mes kadangi neišrankūs,tai mums tinka ir prie telekomo skverelyje,pigiausio paklausumo  tongue.gif beje,maistininkai kažkokiu mistiniu būdu,jau būna "užmušę "aukščiausio paklausumo vietas tik prasidėjus prekybai...

pakomentuokit jai nesunku - tas vidutines vietas, ar jos ten labai geresnes nei prie mineto telekomo? nes mąstau taip pat apie tą skverelį..
kažkaip galvojau atvirkščiai kad visi puola pirkti pigiausias ir pavėlavusiems lieka brangiausio vietos hihihi.gif
Atsakyti
Niekas ten dokumento nepraso, pernai telefono numerio reikejo, ir ispirkti tavo vardu vieta galejo bet kas, as kai atejau pirkti sako jau issipirkai vilniuje pries pusvalandi, nors 2 valandas eilej stovejau kaune, ir pati pardaveja mate, na ilga ten istorija su daug nervu buvo (nervai aisku mano) galetu ir dokument reikalaut pries perkant.
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2014 07 07, 00:03)
Niekas ten dokumento nepraso, pernai telefono numerio reikejo, ir ispirkti tavo vardu vieta galejo bet kas, as kai atejau pirkti sako jau issipirkai vilniuje pries pusvalandi, nors 2 valandas eilej stovejau kaune, ir pati pardaveja mate, na ilga ten istorija su daug nervu buvo (nervai aisku mano) galetu ir dokument reikalaut pries perkant.

unsure.gif oho...teisingai, juk sarašai prieinami visiems viešai doh.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos, pasimečiau, nebeatsimenu kaip sakė telefonu... Ten, jurossventė.lt tinklalapyje paskelbtos kainos mugės dalyviams už vieną dieną ar visas tris dienas??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2014 07 07, 21:27)
Prašau pagalbos, pasimečiau, nebeatsimenu kaip sakė telefonu... Ten, jurossventė.lt tinklalapyje paskelbtos kainos mugės dalyviams už vieną dieną ar visas tris dienas??? doh.gif

Nenurodyta kad už dieną. Tuomet turėtų būti už visas 3 dienas.
Atsakyti
Visas tris smile.gif
Atsakyti
Ačiū Jums. O jau galvojau nebesukrapštysiu iš taupyklės unsure.gif
Atsakyti
Mes ir už tris dienas vos tiek sukrapštome daugelis smile.gif
Atsakyti