Sveikos merginos....norėjau paklausti,gal kuri norėtų pasidalinti vieta "jūros šventėje"...man daug tikrai nereiktų...tiesiog norėčiau nors kartą gyvenime sudalyvauti mugėje...
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2014 07 03, 16:32)
Sveikos merginos....norėjau paklausti,gal kuri norėtų pasidalinti vieta "jūros šventėje"...man daug tikrai nereiktų...tiesiog norėčiau nors kartą gyvenime sudalyvauti mugėje...
Aš esu padavusi paraišką jūros šventėj. Bet matau kad šiemet sudalyvauti negalesiu.
Naisiai neberegistruoja, sakė anksčiau reikejo galvot gal kas vietą atliekamą ten turite?
Nerandu nieko padabno 12-13 d.
Šį savaitgalį girdėjau kažkas Dauguose vyks, sakė ir mugė bus, jei kam arti galit bandyt.
O as Kernavę bandysu pirmą kartą šturmuot, nors kai paklausiau komentarų po joninių tai labai jau ne stebuklkai ten, o dar kai tokia kaina, net gailėtis pradedu, gerai bent jau oras geras žadamas.
Nerandu nieko padabno 12-13 d.
Šį savaitgalį girdėjau kažkas Dauguose vyks, sakė ir mugė bus, jei kam arti galit bandyt.
O as Kernavę bandysu pirmą kartą šturmuot, nors kai paklausiau komentarų po joninių tai labai jau ne stebuklkai ten, o dar kai tokia kaina, net gailėtis pradedu, gerai bent jau oras geras žadamas.
Kas į Kernavę per Jonoines važiuja prekiaut-nu,pardon,jei ne dešrom ir alum tai sakyčiau"nučiuožę"lengvai-koks pilno proto žmogus,einantis VAKARE(Mugė ten tik po pietų,link vakaro pradeda judėt čiut čiut) į piliakalnius švęsti,dar pirks kažką,ką paskui tyst reiks su manta visa Nu neperka ten praktiškai nieko,ir niekad nepirko kiek žinau per 8 metus prekybos,žmonės švęst susirenka-baliavot,linksmintis,paparčio ieškot ir panašiai ten net seniūnas kai anksčiau organizuodavo šventę,tai kaulydavo atvažiuot per jonines,ir tada tipo nuolaidą duodavo per Mindauginių mugę
O kaip per Mindaugines prekyba? Joninėm aš dėl to ir nevažiavau prekiaut, tik buvau nulekus pažiūrėti, kaip ten ir kas
Mums bent jau Mindauginės buvo antra-trečia mugė pagal suprekiavimą po Kaziuko Labai gerai buvo,pernai tik jau mes nedalyvavom,kolegom perleidom vietą,bet ir jie nemažai suprekiavo.Vėlgi,mes pynėjai,kaip kitiem sekas ten-reiktų ir kitų atsiliepimų Bent jau šventė tikrai smagi ant piliakalnių
Sveikos,
Norėjau jūsų pasiteirauti dėl jūros šventės. Dalyvausim pirmą kartą ir šiandien išgirdau apie kažkokį sąrašo sąrašą, kad nors ir bus gyva eilė tiketoj, bet patys žmonės bus prileidžiama pagal mistinį sąrašą, į kurį dabar reikia skubėti užsirašyti, o tai dar atėjus prie kasų būsi nugrastą į galą, nes tie iš sąrašo turės pirmenybę?
Kas nors girdėjot apie tokią nesąmonę?
Norėjau jūsų pasiteirauti dėl jūros šventės. Dalyvausim pirmą kartą ir šiandien išgirdau apie kažkokį sąrašo sąrašą, kad nors ir bus gyva eilė tiketoj, bet patys žmonės bus prileidžiama pagal mistinį sąrašą, į kurį dabar reikia skubėti užsirašyti, o tai dar atėjus prie kasų būsi nugrastą į galą, nes tie iš sąrašo turės pirmenybę?
QUOTE(benush @ 2014 07 04, 18:21)
Sveikos,
sutinku, kad nesąmonė.
Girdėjau ir aš apie tokius "sąrašus" Dalyvausim irgi pirmą kartą. Gal senbuviai plačiau galėtų pakomentuoti
Aš gal ir sutikčiau užsirašyti į tokį sąrašą, jei kitaip nesigautų gauti norimas vietas, bet kaip tai padaryti? Prie kasų priekabiauti prie kiekvieno žmogaus su klausimu "ar ne pas jūs stebuklingas sąrašas" Tokiais tempais greitai iškviestų "gretąją"
O jei spjauti į tuos sąrašus ir eiti kaip priklauso. O kas drąskys akis- įjungti "durą" ir stovėti eilėje be jokių "šešėlių"... Policiją gal pasitelkti į pagalbą? Nes teko girdėti ir apie situacijas, kai vos nemušasi prie tų kasų
QUOTE(benush @ 2014 07 04, 19:07)
Matyt eisiu tvarkingai, o jei man mojuos sąrašu, tai tikra pasuksiu vartotojų teisėms. Kaip ne kaip bilietas irgi prekė (:
teisės staigiai neatvažiuos ir manau nelabai ką ir padarys o vietą rinktis/pirkti reikės "čia ir dabar".
Stovėsi eilėje, ateis koks/-ia ir aiškins, kad stovėjo prieš tai- ir kam tu ką įrodysi Labai nemaloni situacija. Viliuosi, kad bus viskas civilizuotai
Ta mistini sarasa vietoj visi daro vienas atvaziuoja ir 10 iraso pernai kol stovejau gal 5 tokie sarasai atsirado daug triuksmo del nieko.
p.s. rugpjucio 7-10 Nidoje renginys Nida-meno uostas ar panasiai, bet kaina kai pasake 400lt tai tik zagtelejau ir viskas http://www.rankdarbi...ida...-10d-ā/
p.s. rugpjucio 7-10 Nidoje renginys Nida-meno uostas ar panasiai, bet kaina kai pasake 400lt tai tik zagtelejau ir viskas http://www.rankdarbi...ida...-10d-ā/