Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Sveikos mergaites, gal kas ką naujo apie muges turite, suprantu, kad konkurencija daro savo, bet vistiek būtų smagu, kad pasidalintumėt kas ir kur naujo vyksta smile.gif mačiau Linkuvoj kažkas bus, bbet kažin ar verta demesio.
Atsakyti
http://www.naisiuvasara.lt/festivalis/ si ir ateinancius savaitgalius bus muges. randarbininkams - nemokama.
Atsakyti
į Kėdainius registracija nuo šiandien iki 4d
Atsakyti
Sveikos, turiu išsipirkusi vietą mugėje liepos 5-6 dienomis vykstančio festivalio "Gyvosios archeologijos dienos Kernavėje". Gal kas norit sudalyvauti? pačiai šikart neišeina:) prekių rūšis: tekstilė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksena7: 01 liepos 2014 - 17:15
QUOTE(ksena7 @ 2014 07 01, 19:11)
Sveikos, turiu išsipirkusi vietą mugėje liepos 5-6 dienomis vykstančio festivalio "Gyvosios archeologijos dienos Kernavėje". Gal kas norit sudalyvauti? pačiai šikart neišeina:) prekių rūšis: tekstilė

Jei domina skambinkite tel. 861024504 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 07 01, 16:13)
į Kėdainius registracija nuo šiandien iki 4d

Gal galite numesti man linką kur rasti informacijos:)
Atsakyti
http://www.kedainiukulturoscentras.lt/

QUOTE(ksena7 @ 2014 07 02, 09:42)
Gal galite numesti man linką kur rasti informacijos:)

Atsakyti
Jaui yra juros sventės dalyvių sąrašai!
Tik atsidaryt tai be proto sunku-arba mano kompas senukas"lūžinėja" arba jie ten vėl "prichimičinę" doh.gif
Atsakyti
ir pas mane "negerai rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksiuke: 02 liepos 2014 - 18:56
Žiūrėti reikai ne per mozzila,ar faerfox naršykles o per Explorer-našyklė su tokiu e ženklu,kitaip nejungs sąrašų ...
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 07 02, 20:15)
Žiūrėti reikai ne per mozzila,ar faerfox naršykles o per Explorer-našyklė su tokiu e ženklu,kitaip nejungs sąrašų ...

veikia puikiai, dabar net nežinau kur geriau vietą išsirinkt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va,o ašai maniau kad vėl kaip prieš porą metų organizatoriai taip patvarkė savo puslapį,kad sąrašus rodė tik per explorer naršyklę ,tais metais ir pražioplinom vietą.Matyt pas mano dieduką kompiuteriuką jau puse programų neveikia doh.gif
Mes tai derinsim skverelyje,raudonoj zonoj-"papigiai" vietose biggrin.gif nors dar neaišku,ar spėsim pasiruošta tinkamai kad vertėtų važiuot ax.gif
Atsakyti