Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

Gal kas galite isnuomoti palapine prekybai? reikia liepos 112-13dienoms
Atsakyti
Nu jau užknyso. Kiekvieną rytą žiūrau į Jūros šventę-- tai nieko neskelbia, nei kur, nei nuo kada išsipirkti vietą.
Nežinot nieko ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 06 26, 08:29)
Nu jau užknyso. Kiekvieną rytą žiūrau į Jūros šventę-- tai nieko neskelbia, nei kur, nei nuo kada išsipirkti vietą.
Nežinot nieko ?  blink.gif

na visi tikriausiai taip mano,butų nors parašyta kada bus skelbiama.
Atsakyti
Nieko nepadarysi, reik dar kantriai palaukti smile.gif
aš kaskart ir tikrinų jūros šventės psl doh.gif
Atsakyti
Pernai jie gal likus tik porai savaičių iki šventės paskelbė sąrašus g.gif Kogero taip ir šiemet bus.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 06 26, 22:44)
Pernai jie gal likus tik porai savaičių iki šventės  paskelbė sąrašus  g.gif  Kogero taip ir šiemet bus.

lotuliukas.gif ojei kaip bus sunku laukti blush2.gif bet jau gavau laiškelį kad įtraukė į sąrašus,tai bus ramiau laukti ax.gif
Atsakyti
Na, jei atsakė, tai vadinasi, įtraukti į sąrašus. Jei įvykdėte kažkokius reikalavimus pirmumo eilei, tai irgi įtraukti. Bet kažkaip nepatinka man tokia chaotiška veikla.Kažin kokios priežastys- - ar tik ne paprasčiausia nepagarba mugininkams? Juk ne perpardavinėtojai mes- visai čia neįdomu išsipirkti patentus, gaminti gaminius, atidėlioti užmokesčiui pinigus- aš kaip tik bilietukus į egzotinį kraštą turiu ir 2 savaites... Tai mano darbeliai jau pries įpokavimą. Tai kam tiek energijos, atostogos pasiimtos Juros šventei- va žinočiau, kad bus po savaitės pinigėliai mokami- tai pasakyčiau kaimynei kur ką nunešti. O dabar... Tai kam čia įdomu taip va- sekti, galvoti, nepaveluoti... Čia net suinteresuotam žmogui jau užžžknysa. Ech. Rašysiu Klaipedos merui asipyktinimo laišką. Vis del to Vilniaus Kazys pati padoriausia mugė- demokratiška, aišku, kad pateksi. Juk mugei asiruošti- reikia pusmečio. O ne va šitaip. Blem... ba.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 06 27, 12:10)
Na, jei atsakė, tai vadinasi, įtraukti į sąrašus. Jei įvykdėte kažkokius reikalavimus pirmumo eilei, tai irgi įtraukti. Bet kažkaip nepatinka man tokia chaotiška veikla.Kažin kokios priežastys- - ar tik ne paprasčiausia nepagarba mugininkams?  Juk ne perpardavinėtojai mes- visai čia neįdomu išsipirkti patentus, gaminti gaminius, atidėlioti užmokesčiui pinigus- aš kaip tik bilietukus į egzotinį kraštą turiu ir 2 savaites... Tai mano darbeliai jau pries įpokavimą. Tai kam tiek energijos, atostogos pasiimtos Juros šventei- va žinočiau, kad bus po savaitės pinigėliai mokami- tai pasakyčiau kaimynei kur ką nunešti. O dabar... Tai kam čia įdomu taip va- sekti, galvoti, nepaveluoti... Čia net suinteresuotam žmogui jau užžžknysa. Ech. Rašysiu Klaipedos merui asipyktinimo laišką. Vis del to Vilniaus Kazys pati padoriausia mugė- demokratiška, aišku, kad pateksi. Juk mugei asiruošti- reikia pusmečio. O ne va šitaip. Blem... ba.

Labai prajuokinot lotuliukas.gif padoriausia bigsmile.gif šitos mugės (nors geriau jai tiktų pavadinimas Turgus) pagrindinis tikslas yra susirinkti pinigus už visus Vilniaus kampelius, jiems juk net neįdomu, ateis tas žmogus prekiaut ar ne!
Aišku jei kalbant apie tai, kad tu tikrai pakliūsi jei susimokėsi tai taip, bet Kazys išsigimė į visišką nesąmonę. Kalvarijų turguj daugiau rasi amatininkų nei per šitą "mugę".
Atsakyti
kur važiuosit kita savaitgali? ar kas nors vyksta?
Atsakyti
Tiksliai nežinau ar šį ar ateinantį savaitgalį mugė Radviliškyje-dalyvio mokestis jei nepasikeitė-10lt smile.gif

Dėl Vilniaus Kazio-kaip ir minėjo mimka,tai jau turgus-priima visus-stovinčius,gulinčius,o juk tai amatininkų mugė ! reiktų kogero sakyt-buvo.Ten papult turėtų būt didelė garbė,o ne su visokiom pirdikliuškom ar perparduodamom prekėm stovėt kaip kad dabar yra.Pereini per mugę-nėr į ką žiūrėt,tas pats per tą patį,po dešimt vietų išsiperka,o tie,kas gamina patys-dažnai net papuola...

p.s.
jei kam reik,galim palapinę baltą panuomot 3x3,patys mažai bevažinėjam,tai dažnai guli po mėnesį-du nenaudojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 27 birželio 2014 - 19:28
Sveikos, gal kiek nelabai į temą,bet gal kas galite pasiūlyti protingą, tvarkingą prekių (drabužių) pakabinimą palapinėje ar tiesiog pasidalinti idėjomis kaip Jūs kabinate?ačiū
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2014 06 30, 20:42)
Sveikos, gal kiek nelabai į temą,bet gal kas galite pasiūlyti protingą, tvarkingą prekių (drabužių) pakabinimą palapinėje ar tiesiog pasidalinti idėjomis kaip Jūs kabinate?ačiū

kiek teko matyti pas kitus, tai:
* pakabina ant pakabų ir tada visą kruvą ant tokios didelės pakabos su ratukais
* ant tų pačių pakabų ir ant plastmasinės grandinėlės eilute į apačią
* ant pakabų ir ant apvalios didelės pakabos
* būtina turėti manekeną (gal geriau kelis)
Atsakyti