Ne šį ,bet ateinantš savaitgalį-Birštono miesto šventė ir Šiauliuose"ant rubežiaus"-šiaop abi pakankamia geros mugės,ties Birštone buvau tik kartą,tai nelabai garantuoju,bet Šiauliuose prekyba mums visada būdavo jei ne super ,tai bent jau normali
Man Šiauliuose irgi prekyba nebloga. Bet organizavimas... Jei neklystu, tai rubiežius ketvirtadienį- sekmadienį. Sakyčiau dirbantiems ketvirtadienį sunkoka ištrūkti. Mokestis už vietą visada "parama" ir nemaža. Ir į kalbas, kad dalyvautum ne 4 d, o 3 (atvažiuotum penktadienį) neina. Į mano laiškus su tokiu prašymu net neatsakė Nemalonu
Merginos , kaip jus su mokesciais tvarkotes. Buvau mok. insp. reik patenta pirktis maziausiai 5d (nes tai prekyba pacios pagamintais dirbiniais, o ne prekyba kazkieno darbais) ir jau turi zinoti kuriomis dienomis tau jo prireiks ar jus toli planuojat ar rasotes artimiausias muges? Blin , kaip nemegstu ir nemoku planuoti isanksto!!!!!
Taip.palnuojam iš anksto,arba imu bent jau savaitgaliams kai galvoju kad "vdrug" važiuosiu būdavo nemažai mugių kai ir be patento važiuodavom-rizikuodavom,bet nu nevisad spėji arba suplanuoji
QUOTE(Giedruma @ 2014 05 27, 15:17)
Taip.palnuojam iš anksto,arba imu bent jau savaitgaliams kai galvoju kad "vdrug" važiuosiu būdavo nemažai mugių kai ir be patento važiuodavom-rizikuodavom,bet nu nevisad spėji arba suplanuoji
UH...., reiks prisesti ir pabandyti paplanuoti. I Trakus -06.07d jau vaziuoju, norejau i Ukmerge, bet el.pastu nieks nebendrauja. I Kernave 07.05d labai, labai noriu, tik ten jau vietu nera, gal kuri panelyte jau turi leidima ir gali, ir nori pasidalinti vieta (ne uz dyka) man uztektu 1m . Dar galvoju apie Anykscius, gal Kedainius.
Kernavej kai buvom,tai prekybininkai,tie kurie nepapuolė,derinosi su vietiniais gyventojais ir stojo prekiaut gatvėje kuri yra centrinė įvažiavimo ir ribojasi su ta gatvele prekybine( ta alėja link piliakalnių)ir taip jų ten gan gausiai sustodavo,nežinau kaip dabar,nes užpernai š...buvo nes be renginių,o pernai nevažiavom dėl užsakymų gausos,nors kolegos važiavo tai sakė vėl buvo
QUOTE(aleksiuke @ 2014 05 27, 14:50)
Man Šiauliuose irgi prekyba nebloga. Bet organizavimas... Jei neklystu, tai rubiežius ketvirtadienį- sekmadienį. Sakyčiau dirbantiems ketvirtadienį sunkoka ištrūkti. Mokestis už vietą visada "parama" ir nemaža. Ir į kalbas, kad dalyvautum ne 4 d, o 3 (atvažiuotum penktadienį) neina. Į mano laiškus su tokiu prašymu net neatsakė Nemalonu
ar tikrai? tai cia ilgiau nei kitais metais, anksciau budavo penktadieni - sestadieni, net sekmadieni nebudavo jokios prekybos.
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 27, 19:06)
ar tikrai? tai cia ilgiau nei kitais metais, anksciau budavo penktadieni - sestadieni, net sekmadieni nebudavo jokios prekybos.
rašiau "jei neklystu"- suklydau- ketvirtadienį- penktadienį- šeštadienį. Bet tai esmės nekeičia- ketvirtadienis lieka
Nu nežinau,nežinau apie organizatorius nieko blogo neturiu ką pasakyt,gal mums su vyru taip papuola(jau 6metai ten dalyvaujam) viskas ten labai normaliai,mane labiau Jūros šventės organizatoriai nervuoja ir Širvintų savivaldybė kuri Kernavės šventes organizuoja o pigių gerų mugių kai pasižiūriu,tai nelabai kas ir beliko,daugumoj 50- 100lt diena,ir tai jau skaitosi nebrangu
Čia kaip kauno botanikos sode, kai pasakiau, kad gana brangu už mugę mokėti 50lt dienai, man sakė, o ko norit gi kaunas, žmoniu daug bus taip ir kitose mugese, susireikšmina organizatoriai, mes mugininkai gi milijonus skaičiuojam, kas mums tie menki 50lt p.s. gal kas žinot kada Kėdainiai į miesto šventę pradeda registruoti? nesinori pražiopsoti, šiemet kažkaip ankstyvos registracijos visur.
[quote=AushreIv,2014 05 27, 16:01]UH...., reiks prisesti ir pabandyti paplanuoti. I Trakus -06.07d jau vaziuoju, norejau i Ukmerge, bet el.pastu nieks nebendrauja. I Kernave 07.05d labai, labai noriu, tik ten jau vietu nera, gal kuri panelyte jau turi leidima ir gali, ir nori pasidalinti vieta (ne uz dyka) man uztektu 1m . Dar galvoju apie Anykscius, gal Kedainius.
[/quote]
turbut neskaitote temos. labai ieškojau kas prekiauja Trąkuose, turiu puikų pasiųlymą negi niekas nenori užsidirbti.
Juk rašiau kad į trakus aš nenusigaunu.
Papildyta:
[/quote]
p.s. gal kas žinot kada Kėdainiai į miesto šventę pradeda registruoti? nesinori pražiopsoti, šiemet kažkaip ankstyvos registracijos visur.
[/quote]
Kaip per Kėdainių šventę būna prekyba, kada ta šventė būna?
[/quote]
turbut neskaitote temos. labai ieškojau kas prekiauja Trąkuose, turiu puikų pasiųlymą negi niekas nenori užsidirbti.
Juk rašiau kad į trakus aš nenusigaunu.
Papildyta:
[/quote]
p.s. gal kas žinot kada Kėdainiai į miesto šventę pradeda registruoti? nesinori pražiopsoti, šiemet kažkaip ankstyvos registracijos visur.
[/quote]
Kaip per Kėdainių šventę būna prekyba, kada ta šventė būna?