Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 03 20, 09:51)
gera oda, man tokia patinka wub.gif, grubesnės faktūros https://www.google.l...t...280&bih=937

bigsmile.gif panasiai ir galvojau, ale norejau pasitikslint. super tada thumbup.gif

o gal kas Fitzwell batus esat pirke? ar pirkt iprastini dydi, kaip visada is usa? 4u.gif domina mane ilgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 kovo 2014 - 09:58
QUOTE(Vinija @ 2014 03 20, 10:55)
ir vizualiai turbut peda mazina.... g.gif

10 cm-tai mazas kulnas tikrai begioti net galima smile.gif

bet nezinau ar nesiociau, cia jau visas stiliukas turi but atitinkamas, ir ne furla o kokia prada parankeje biggrin.gif

dabar žiūriu, kad manųjų truputi kitoks kulnas, aukštesnis atrodo ir mažesnis. Va tokie pas mane.

bet šitie iš 6pm tai tikrai vizualiai pėda mažintų drinks_cheers.gif o dėl stiliaus tai mano akimis ir Furla tiktų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 20, 11:06)
dabar žiūriu, kad manųjų truputi kitoks kulnas, aukštesnis atrodo ir mažesnis. Va tokie pas mane.

bet šitie iš 6pm tai tikrai vizualiai pėda mažintų  drinks_cheers.gif  o dėl stiliaus tai mano akimis ir Furla tiktų  g.gif  biggrin.gif

aaa jusiskiai grazus, o sitie manau ipareigojantys, bet nuoroda idejau tuoj nebus, galim lazintis:)
Atsakyti
Į linksmąją rakinių temą biggrin.gif

Nuteisti ar išteisinti biggrin.gif

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 20, 11:12)
aaa jusiskiai grazus, o sitie manau ipareigojantys, bet nuoroda idejau tuoj nebus, galim lazintis:)

tai aišku, tuoj kas nors vien dėl kainos nusipirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 20, 09:56)
bigsmile.gif panasiai ir galvojau, ale norejau pasitikslint. super tada thumbup.gif

o gal kas  Fitzwell batus esat pirke? ar pirkt iprastini dydi, kaip visada is usa? 4u.gif domina mane ilgi 4u.gif

rodyk, ka nusiziurejai bigsmile.gif

QUOTE(MYG @ 2014 03 20, 10:14)

as nuteisiu, nes man nepatinka rankines su "printu", bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif jei tarp situ rinktis, tai man pirmoji...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 20, 10:56)
o gal kas  Fitzwell batus esat pirke? ar pirkt iprastini dydi, kaip visada is usa? 4u.gif domina mane ilgi 4u.gif

Fitzwell auliniai man pasitaikė padidinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 03 20, 11:14)
Į linksmąją rakinių temą  biggrin.gif

Nuteisti ar išteisinti  biggrin.gif

aš tai savo subjektyvia nuomone, abi nuteisiu biggrin.gif nes tiesiog nemėgstu tokių aprašinėtų... ax.gif bet čia mano asmeninės bėdos ir neišlavintas skonis kalba matomai biggrin.gif
Atsakyti

abu prie ankstesne batu nuorodos netinka biggrin.gif o jei rimtai-nuteisti smile.gif
Atsakyti

Is situ dvieju man tada pirmas labiau patiko biggrin.gif bet geriau kazka kitko paieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 20 kovo 2014 - 10:25
Ačiū Taure už vakar pagautus botus 4u.gif wub.gif

QUOTE(Vinija @ 2014 03 20, 11:12)
bet nuoroda idejau tuoj nebus, galim lazintis:)

neseniai buvau įmetus šios firmos batelių nuorodą, kaina panaši , greit dingo.

QUOTE(Carlin @ 2014 03 20, 11:17)
aš tai savo subjektyvia nuomone, abi nuteisiu  biggrin.gif  nes tiesiog nemėgstu tokių aprašinėtų...  ax.gif 

Ir man nepatinka aprašinėtos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2014 03 20, 09:41)
Labas rytas, mergaitės pėda kažkur 24.3-24.5 cm, kokį avalynės dydį žiūrėtis? Aišku, priklauso nuo firmos, bet bent daug maž..Iš vaikiškų jau turbūt nieko tokiai pėdai nebus..Ačiū už atsakymus smile.gif

7,5, is vaiku skyriaus Youth5.
QUOTE(bonda @ 2014 03 20, 09:56)

Seniau pirkti trys poros mazinti pasirode, ir siauri, i 8US dydis savo 25cm nesugrudau. Kitus batelius 8,5W emiau - per dideli buvo. Neradome bendro kontakto. biggrin.gif
QUOTE(MYG @ 2014 03 20, 10:14)
Nuteisti ar išteisinti  biggrin.gif

Abi nuteisiu, del formos ir dydzio.
Atsakyti