Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 17:09)
pĖvĖzĖ: Macys'e visas skyrius jų http://www1.macys.co...-46013_satchels. tokia forma daugmaž.
pas man vasaros laukia tokia, tik kitų spalvų. Kokybė=kainai 45$, cia is  shoulder bags turbut kategorijos. Reik vis tyliai tyliai "pazvejot".
ir dabar su siunta tokia labiau dalykine-papkine terbike pasiimsiu ir labai tikiuosi liuksines kokybes. Yoox'a reik nuolat tirt 4u.gif.

Aha jau gali atlekt savo tasioko bigsmile.gif
Atsakyti
Vitacost nedaug truksta iki freeship ax.gif
Atsakyti
SIAULIAI kas gali paimti dezute 0315siuntos ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 16:45)
6pm, sierra, visos sportinių brandų pardės - nike, adidas, puma, toliau jimmy jazz gal koks  g.gif  nu labai daug kur jų yra. Geriau išsirinkt modelį ir gūglinti.

QUOTE(augjogx @ 2014 03 19, 16:47)
gal čia sierra

Pearl Izumi sitos firmos buna siltesniu

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 15:35)
ir ilgio nemazinai ? nes man keisciausia rankoviu ilgis ir plotis ju irgi daugoka  biggrin.gif bet mano M dydis...

man gal pasisiseke bet man ilgumas ir plotis normalus kaip striukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 03 19, 17:50)
Aha jau gali atlekt savo tasioko bigsmile.gif

lekiu bigsmile.gif. dar pusės Vilniaus geresnių šmutkių ir Fossil pigininių gali man sukraut, prigriebsiu mirksiukas.gif. Paskui turgun dumsiu bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 19:25)
lekiu bigsmile.gif. dar pusės Vilniaus geresnių šmutkių ir Fossil pigininių gali man sukraut, prigriebsiu mirksiukas.gif. Paskui turgun dumsiu bigsmile.gif.

Echhh mano baciokai parejo, ziuresim ka gausiu, jau bijoti pradedu 3 poros netiko, idomu kaip su sia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 18:09)

pas man vasaros laukia tokia, tik kitų spalvų. Kokybė=kainai 45$, cia is  shoulder bags turbut kategorijos.

kokia wub.gif aš matyt per retai užsuku, nes vis nerandu nieko už tokią kainą ir išvaizda doh.gif

teks mokintis ir birbti dar smile.gif
Atsakyti
O kur perkat furbius? Gal ir man reikia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jei kur užmatysit tokią Fossil piniginę mėlynos spalvytės už gerą kainą (+- 30 dol), garsiai šaukit rolleyes.gif http://www.sinclairs...e-leather-p1983
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 17:40)
teks mokintis ir birbti dar  smile.gif

oj, balsu juokiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilnietes Kas susimokeje kvieciu siandien atvykti iki 22-os valandos savo siuntinių.
Tik turi būti sumoketa !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 19 kovo 2014 - 18:47
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 18:17)
Tuoj vel aistru banga sukelsiu bigsmile.gif - man negrazus, vien del to kad "kosit pod
4u.gif.

drinks_cheers.gif ir šiaip bobutiškas unsure.gif
Atsakyti