Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:43)
man atrodo, kad čia ne apie vaikiškus žaisliukus , bet turbūt jei juos furbiais pavadintum niekas nesupyktų biggrin.gif

lotuliukas.gif negaliu, juokiuosi garsiai, kas čia kalbėjote, kad 2 Furbiai nepalygintinai geriau nei vienas lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 17:51)
lotuliukas.gif negaliu, juokiuosi garsiai, kas čia kalbėjote, kad 2 Furbiai nepalygintinai geriau nei vienas lotuliukas.gif  bigsmile.gif

oi laugh.gif nepagalvojau apie tai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 14:01)
o jei kažkam yra bėdos su humoro jausmu, yra toks geras e-shopas, gal taurė kartais perka iš jo  g.gif  cool.gif
www.upgradeyourhumorsense.com  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 14:28)
tiesiog matau, kad su draugiskumu cia jau darosi stoka, tikrai pradesiu ir as tokios politikos laikytis nelisti i eteri, o tyliai pirkti, bus "pigiau"....  ax.gif

o kas čia "draugės"? unsure.gif čia gi visos konkurentės pirkėjos, plėšosi dėl šmutkių ir terbų, deficito laikai grįžta bigsmile.gif.

QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 15:05)
Aš, pvz., labai gerai pagalvoju prieš komentuodama, nes, jeigu sakyt viską į eterį, ką galvoji apie ponios x pasirinktas kalgotkes ar sijoną ar ridikiukį.., tai būtų labai ne kažkas. Ir naudos mažai. Jei komentuoju, tai dažnai pagalvodama apie skaitytoją. Nu, bent aš.

drinks_cheers.gif bet kai iš ponios x komentarų apie save susidarai jos vizualinį portretą, tai gi karts ir kyla juokas apie kefyro bonkes žaliais viršeliais ciklameninėn terboj biggrin.gif. Nugi jumoras gelbsti pasaulį friends.gif.

QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 15:38)
I kuria tema beuzeinu, ten emocijos kaip sampes purslai... biggrin.gif

ir ne tik SM, turėčiau pasakyt cool.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 16:41)
beveik pataikei lotuliukas.gif švirkštai iškrito lotuliukas.gif

lotuliukas.gif milteliai pabiro.... doh.gif biggrin.gif.
perkam Macys, akcijų atrakcijų visokių.
proksi, nori šopintis, o ko ieškai? g.gif
Papildyta:
o yra Furbių pokalbių video pristatymas? nu atsilikus aš, kas tai per žaislai, gaL MAN reik? vaikui, žinau, tikrai nereik bigsmile.gif.
Atsakyti
Jūtūbėj pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 17:56)

proksi, nori šopintis, o ko ieškai? g.gif

aga, tik nezinau ko noriu doh.gif arba nieko nereikia, arba visko ir kokiu bliuzku, ardiganu ar palaidiniu reik, ir loferiukus va tokiu kaip Linamog idejo tik juodos spalvos ir tasiuko jau reikia, nes manasis pernai pirktas ir t.t. pagal Taures sarasa pirmam puslapiuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 16:57)
Jūtūbėj pilna biggrin.gif

Įlindus ten, pamiršiu ko norėjus irnesakyk.gif.
geriau palauksiu komentarų iš gavusių, kaip jų vaikai ir kokio amžiaus su jais žaidžia? maniškei "sueina" už "draugus" kepimo formelės, virtuviniai rankšluostėliai, šaukšteliai, puodkelės, diržai, batų raišteliai...- sėkmingai personifikuoja ir istorijas kuria su jais thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 09:40)
Ta prasme, ar Gafsa ko kio furbio nebuvo išvedus pasižmonėti..? Ar senoviškai, Larisos? bigsmile.gif

aga , mazdaug Larisa lotuliukas.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 09:41)

jergau tu brangus Gafsiok, geriau jau Larisa nesiotums g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 16:30)
mano kiniška odinė vidury parduotuvės pavedė-rankena nutrūko biggrin.gif kai dėjo viskas žemėn doh.gif  lotuliukas.gif

Tai vat todėl daba ir vaikštai su Furla ir kefyru...
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:40)
Ta prasme, ar Gafsa ko kio furbio nebuvo išvedus pasižmonėti..? Ar senoviškai, Larisos? bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 17:00)
aga, tik nezinau ko noriu  doh.gif  arba nieko nereikia, arba visko ir kokiu bliuzku, ardiganu ar palaidiniu reik, ir loferiukus va tokiu kaip Linamog idejo tik juodos spalvos ir tasiuko jau reikia, nes manasis pernai pirktas ir t.t. pagal Taures sarasa pirmam puslapiuke  biggrin.gif

tai kokio to tašiuko? apsispręsk dėl formos, juk ten yra išskirstymas jų.. "satchel", "hobo", "tote"..., ir tada siaurink paieškas mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 16:30)
mano kiniška odinė vidury parduotuvės pavedė-rankena nutrūko biggrin.gif kai dėjo viskas žemėn doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 16:41)

Oi jau isivaizduoju vaizdeli: susirenki patyliukais viska ir kutini lauk, ausis suglaudusi ir tase po pazastim pasikisusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2014 03 19, 17:03)
Tai vat todėl daba ir vaikštai su Furla ir kefyru...

lotuliukas.gif

aga, kad kefytas nesuduztu lotuliukas.gif
Atsakyti
Priminėt biggrin.gif. mano vaiko vienas iš pagrindinių aksesuarų, kaip ir vadinam "šapokliakinis rankinukas". Truputį kitoks, ne toks prubungus, sidabru visas blizgantis, bet tamposi visur ir labai džiaugiasi biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 18:03)
tai kokio to tašiuko? apsispręsk dėl formos, juk ten yra išskirstymas jų.. "satchel", "hobo", "tote"..., ir tada siaurink paieškas mirksiukas.gif.

kol kas lieku prie hobo smile.gif o satchel kaip atrodo ? smile.gif blush2.gif nu ne modiste as ne biggrin.gif modiste
Atsakyti