Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:55)
nu prie ko čia pilnatis? prie ko čia pilnatis, Tu man pasakyk? Čia furlą tašę sudirbo, O tu - PILNATIS.

Nu gerai jau gerai - baigiau, tik ji man žiauriai graži, tai bais abidna kad va taip su plastmasine sulygino sad.gif.

O man šitie baisiai patinka:
Merrel

Merrel ilgesni
žinau kad specifiniai. Bet ...toks kaimukas buciau bet labai gundausi rolleyes.gif taip kad ir su tase kiekvinam savo
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 19, 16:57)
ooo, i rankinuku musi papuoliau laugh.gif

Proksi, cia jau as visai ne i Taures tema, atsiprasau blush2.gif bet as jau rankine galvoju is kinieciu siustis, paziurejau visai neblogu modeliu yra, odines, su uztrauktukais ir kainos prieinamos drinks_cheers.gif o Furla ar ne furla, tai man giliai dzin  smile.gif

su kinais nerizikuosiu, as laukiu savo momento, buna ir lt randu oze yra parde italu neblogos odines, kol kas tik ir pasisekdavo lt pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:06)
viską ką siunčiausi iš Kinijos(pirmi apsipirkimo internetu bandymai buvo būtent ten) jau seniai konteineryje  mirksiukas.gif , labai daug rizikos, bet kaip sakoma - kiekvieno pasirinkimo teisė.

ane biggrin.gif as papuosalu va neseniai parsisiunciau, nu ka zinau, aisku eiliniai dzingaliukai, bet uz tokius dzingaliukus kokiam Ibero sumoki trigubai jei ne daugiau biggrin.gif aisku su rankine jau kitokia rizika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:06)
viską ką siunčiausi iš Kinijos(pirmi apsipirkimo internetu bandymai buvo būtent ten) jau seniai konteineryje  mirksiukas.gif , labai daug rizikos, bet kaip sakoma - kiekvieno pasirinkimo teisė.

mano kiniška odinė vidury parduotuvės pavedė-rankena nutrūko biggrin.gif kai dėjo viskas žemėn doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 19, 09:15)
ane  biggrin.gif as papuosalu va neseniai parsisiunciau, nu ka zinau, aisku eiliniai dzingaliukai, bet uz tokius dzingaliukus kokiam Ibero sumoki trigubai jei ne daugiau biggrin.gif aisku su rankine jau kitokia rizika smile.gif

nejuokaukit su rankine is Kinijos. Juk solidi moteris esat. Yra kokybisku nebrangiu rankiniu. Kantrybes turint, galim ir brangesne pigiau nukept. Nejamkit slamsto, kuri ismesit.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 09:30)
mano kiniška odinė vidury parduotuvės pavedė-rankena nutrūko biggrin.gif kai dėjo viskas žemėn doh.gif  lotuliukas.gif

nu va lotuliukas.gif doh.gif tikiuosi nebuvo toj terboj jokiu "auch" reikaliuku blush2.gif , nepradejo sokinet niekas ant grindu ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 19, 16:36)
nejuokaukit su rankine is Kinijos. Juk solidi moteris esat. Yra kokybisku nebrangiu rankiniu. Kantrybes turint, galim ir brangesne pigiau nukept. Nejamkit slamsto, kuri ismesit.

pioneer.gif nu ka, zvejosim tada ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 19, 18:36)
nu va  lotuliukas.gif  doh.gif  tikiuosi nebuvo toj terboj jokiu "auch" reikaliuku  blush2.gif  , nepradejo sokinet niekas ant grindulotuliukas.gif

Ta prasme, ar Gafsa ko kio furbio nebuvo išvedus pasižmonėti..? Ar senoviškai, Larisos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 19, 16:36)

nu va  lotuliukas.gif  doh.gif  tikiuosi nebuvo toj terboj jokiu "auch" reikaliuku  blush2.gif  , nepradejo sokinet niekas ant grindu ?  lotuliukas.gif

beveik pataikei lotuliukas.gif švirkštai iškrito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:40)
Ta prasme, ar Gafsa ko kio furbio nebuvo išvedus pasižmonėti..? Ar senoviškai, Larisos? bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:40)

ne...čia ji pagal savo sugedimo laipsnį dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 17:40)

man atrodo, kad čia ne apie vaikiškus žaisliukus , bet turbūt jei juos furbiais pavadintum niekas nesupyktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 19 kovo 2014 - 16:43
O COLUMBIA labai daug truksta iki nemokamo?
Atsakyti