Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(coco5 @ 2014 03 17, 10:36)
Merginos, perpirkau ir aš striukytę, dydį atitaikiau, bet pas mane kita problema- labai aukštai, iškart po krutine tos dekoratyvinės kišenytės. Mano ūgis 175, ilgas liemuo, gal dėl to..reikėjo turbūt vis dėlto Tall.

Norėjau paklausti, o kurioj vietoj pas jus tos  kišenėles? g.gif

Na kiseneles pas mane tai nera aukstai, kazkur sulig bamba, ciut auksciau biggrin.gif Bet ne prie krutines, nera aukstai biggrin.gif

Cia ta striuke tokia siuveju isbandymas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 17, 10:16)
man sitas fainesnis http://www.boscovs.c...emNumber=261647, bet irgi nieko daugiau apie ji nerandu  g.gif gal pavyko rasti kokios info?  smile.gif

tai va kad nera jokios infos ir jei ne oda tao manau kaina visai negraži, o jei oda tai super imčiau iškart, su mama abi norime tokio tašiuko.

Gafsa tu eksperte paprotink dėl rankinuko ka 4u.gif nu priartinus tai atrodo kaip oda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Batukė @ 2014 03 17, 10:13)
Nera tie batai sunkus tikrai, bet svorio nepasakysiu nes daug pirkta buvo tai bendras svoris. Maniske lieknute, tai va kaip atrodo ant kojos 11 dydis. Jai dar didoki tiek batai geru dydziu ar daugiau, nu bet aulas vistiek labai platus

user posted image

alia tikrai kaip platu, o pamatuotumėt koks aulo plotis per plačiausią vietą 4u.gif nu man jie labai dailūs tai pagal savo merginos blauzdą orentuočiuosi arba savo mergaitės blauzdą nors, nes iš foto matau kad mūsų merginos panašaus sudėjimo ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gal kuri zinot ,ar si striukyte tinkama pavasariui? man reikia tokios, kad nebutu per silta/per salta mazdaug +10silumos unsure.gif http://www.columbia....ml#PDPSizeChart
Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 17, 10:40)
500 usd - 150 usd, tai gaunasi apie 30 proc. priklausomai nuo krepšelio sumos smile.gif
iš RL tik taurė perka, tai čia antroje dienos pusėje, labiau vakarop turbūt  ax.gif

4u.gif Ačiū 4u.gif Galima dar ramiai pasižvalgyt smile.gif
Atsakyti
O as siaip noreciau padiskutuot, del odiniu rankinuku, turiu TH jau gal kokie 4 metai neodini nu nieeeekas nesidaro kaip naujas, o vat neseniai leidau sau prabangu odini piere cardin rankinuka, nu ir kas? jau kampai visi apsilupo, nors gal kokius 4 kart uzsidejau....tai va....oda, brangu- ne visada estetiska ir ilgalaike. Krissi jamkite ta rankine jai patinka, bet (bet -cia ne blogai) itariu ten ne oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 17, 11:56)
O as siaip noreciau padiskutuot, del odiniu rankinuku, turiu TH jau gal kokie 4 metai neodini nu nieeeekas nesidaro kaip naujas, o vat neseniai leidau sau prabangu odini piere cardin rankinuka, nu ir kas? jau kampai visi apsilupo, nors gal kokius 4 kart uzsidejau....tai va....oda, brangu- ne visada estetiska ir ilgalaike. Krissi jamkite ta rankine jai patinka, bet (bet -cia ne blogai) itariu ten ne oda smile.gif

tai man labai patinka, bet kai ne oda ir rankinė 42 dol tai man rodos brungu g.gif kažkas minėjo, kad ideeli neodine už20-25 dol jama tokia kaina imčiau užsimerkus aš ją 4u.gif
Papildyta:
Landsend džinsiukai mergaitei ar kas turi šiuos džinsus, mane domina ar yra užtraukrukas juose ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 17, 11:59)
tai man labai patinka, bet kai ne oda ir rankinė 42 dol tai man rodos brungu g.gif  kažkas minėjo, kad ideeli neodine už20-25 dol jama tokia kaina imčiau užsimerkus aš ją 4u.gif

as istikro pagal kaina ir ziuriu ...odines kaip paziuri pradine kaina nuo 199 dol buna juice isvis 289 pradine....beje vakar su TrioSS (nepamenu tiksliai nicko) zvalgemes abieju rankiniu juice ir TH (odiniu) nepigios, bet jau neber....
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 17, 12:02)
as istikro pagal kaina ir ziuriu ...odines kaip paziuri pradine kaina nuo 199 dol buna juice isvis 289 pradine....beje vakar su TrioSS (nepamenu tiksliai nicko) zvalgemes abieju rankiniu juice ir TH (odiniu) nepigios, bet jau neber....

aš per ta masinis pirkima CK paltuku ir vyram paltų kai buvo po 45 ir 36 dol atitinakmai, ėmiau odine rankinę jis pradinė buvo 300 dol, o ja buvo nuleidę iki 48 dol. tai ėmiau ne nemirksėdama juod su šokoladine, tai labai patinka ji man super 4u.gif už tai nekyla ranka imti jei ne odinė už tokia kainą g.gif nors modelis forma viskas tinka 4u.gif
Atsakyti
Privet, išsiunčiau gymbo kodą 20 off, nežinau kam taiko kam ne, bet jei taiko, tai kai ko visai pšijemnos kainos. galioja tik šiandien, todėl jei kam ko reikia nesvarstom, siunčiam, kad nelikt ant ledo kol konkurentės neprasinešė biggrin.gif man rašo 30 puslapio +20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 17 kovo 2014 - 11:15
QUOTE(kriisti @ 2014 03 17, 12:11)
aš per ta masinis pirkima CK paltuku ir vyram paltų kai buvo po 45 ir 36 dol atitinakmai, ėmiau odine rankinę jis pradinė buvo 300 dol, o ja buvo nuleidę iki 48 dol. tai ėmiau ne nemirksėdama juod su šokoladine, tai labai patinka ji man super 4u.gif  už tai nekyla ranka imti jei ne odinė už tokia kainą g.gif  nors modelis forma viskas tinka 4u.gif

googlinkite per pavadinima, modeli(neabejoju jau tai darete)... gal kur issaimesnis aprasymas. As yoox del to ir neisirenku batu pvz, nes neraso aulo plocio, mazai info kazkaip jie duoda....
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 17, 11:02)

jo ech kaip gaila, kad neber tu TH.. lauksim papildymo.. ir dar geresnes kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 17, 10:51)
tai va kad nera jokios infos ir jei ne oda tao manau kaina visai negraži, o jei oda tai super imčiau iškart, su mama abi norime tokio tašiuko.

as tai manau, kad bus ne oda, nes pradine kaina nera tokia jau didele g.gif
Atsakyti