Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(bonda @ 2014 03 19, 16:34)
prajuokinot galutinai laugh.gif lotuliukas.gif  visos tylekit ir Dieva mylekit... ne cyt, jei nors koks Furlos (ar kito brando is didziosios B ) modelis nepatinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  artistes rolleyes.gif  eilinis bobu cirkas doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif bet man jau nebejuokinga kazkodel....
Atsakyti
Merginos 4u.gif anoj temoj paskutine zinute parasiau ir uzdare doh.gif patarkit, kur vyrui begiojimo kelniu ieskoti, tokiu siltesniu aptempenciu ir vasarai sortuku, nes visas savo jau jis sudevejo. Nes paziurejua pirma zinute kazkaip nelabai racau, kur cia reiktu tokiu spec. Rubu ieskoti 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Po kiek furbius pirkot? bigsmile.gif

Atsakyti
I kuria tema beuzeinu, ten emocijos kaip sampes purslai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 19, 16:34)
prajuokinot galutinai laugh.gif lotuliukas.gif  visos tylekit ir Dieva mylekit... ne cyt, jei nors koks Furlos (ar kito brando is didziosios B ) modelis nepatinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  artistes rolleyes.gif  eilinis bobu cirkas doh.gif  lotuliukas.gif

na aš ne taip pasakiau, bet jei Jums taip patogiau tai lai taip ir bus.

Esu tikra, kad net perkant gariūnuose galima būti skoninga ir stilinga ir perkant vien RL ar CK nusirėdyt.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 15:38)

Esu tikra, kad net perkant gariūnuose galima būti skoninga ir stilinga ir perkant vien RL ar CK nusirėdyt.

Stepe, is visos diskusijos ir a la juoku ta tema man tik tokia isvada kilo mirksiukas.gif 4u.gif jei ne taip supratau -sorry 4u.gif
nes ne taip senai apie labai pan modelio -tik ne furla - buvo sakyta -ai nieko gero, kaip eline tase ir dar brangi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 kovo 2014 - 15:42
QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 16:38)

junkites, geriam ta sampa kartu biggrin.gif
Atsakyti
Mava jeigu neklystu po 26 $ gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 19, 15:34)

QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 15:38)

Bet tai kaip idomiai zmones priima informacija g.gif kur vienam lengvi juokeliai, kitam - noras kibt i atlapus ir kriminalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 16:41)
junkites, geriam ta sampa kartu biggrin.gif

ar ir jungciaus verysad.gif kaip uzsimaniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 15:38)

Pilnatis... Nieko keisto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:25)

Proksi, skonis yra lavinamas dalykas  mirksiukas.gif , todėl kartais baisiai sveika patylėti ir pažiūrėti ką "modistės" pasakys, kad va taip va neužsirauti, nu bet nėr blogai, va aš furlą turėsiu, tiesa nuo konteinerio, bet užtat furla biggrin.gif

ka ir sakau "pigiau" nelisti i eteri, ba jeigu dar kokiai modistei neitiksiu vel s... lavina pareis...
o man geriau koki normalu odini tasiuka grazu nei uz varda moketi.
Atsakyti