Panos kas jau turit furbiukus tuos didelius, ar nat ju ipakavimo rasoma spalva ?
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:05)
Dar biškulį įsiterpsiu ir eisiu pasiimti muilą, virvę ir maišą su skalbiniais
Kas tos "jūs"? Ir kam jau čia Proksi atsiprašyt reikia per visą temą ir už ką.. Natūraliai ji parašė, natūraliai ir kitos reaguoja. Parodykit kažkokį įžeidžiantį Proksi postą.. "Moteris su fantazija" - na gal su ironija parašymas su tikslu atkreipti dėmesį, kad jos apibūdinimas gal irgi nelabai vykęs.. ne apie brand'ą, bet gal apie kažkam patinkantį (šiaip jau neišsišokantį, klasikinį daiktą). Pažiūrėkit kaip kitų fantazijos subujojo
Aš, pvz., labai gerai pagalvoju prieš komentuodama, nes, jeigu sakyt viską į eterį, ką galvoji apie ponios x pasirinktas kalgotkes ar sijoną ar ridikiukį.., tai būtų labai ne kažkas. Ir naudos mažai. Jei komentuoju, tai dažnai pagalvodama apie skaitytoją. Nu, bent aš.
Bet jūs, Vinija, gi neskaitot (šiandien rašėt) Juokas
Kas tos "jūs"? Ir kam jau čia Proksi atsiprašyt reikia per visą temą ir už ką.. Natūraliai ji parašė, natūraliai ir kitos reaguoja. Parodykit kažkokį įžeidžiantį Proksi postą.. "Moteris su fantazija" - na gal su ironija parašymas su tikslu atkreipti dėmesį, kad jos apibūdinimas gal irgi nelabai vykęs.. ne apie brand'ą, bet gal apie kažkam patinkantį (šiaip jau neišsišokantį, klasikinį daiktą). Pažiūrėkit kaip kitų fantazijos subujojo
Aš, pvz., labai gerai pagalvoju prieš komentuodama, nes, jeigu sakyt viską į eterį, ką galvoji apie ponios x pasirinktas kalgotkes ar sijoną ar ridikiukį.., tai būtų labai ne kažkas. Ir naudos mažai. Jei komentuoju, tai dažnai pagalvodama apie skaitytoją. Nu, bent aš.
Bet jūs, Vinija, gi neskaitot (šiandien rašėt) Juokas
kas aktualu tam momentui skaitau:) vietoj muilo, virves ir maiso -pinigine, interneta ir...vyro pinigine o JUS -tai tos kur ne naujokeeees, montres nu, kur kabinejasi del visko, nematet cia tokiu? ar jau ir man muila su virve eit jamti? beje as parodziau ta rankinuka ir man jis patiko, bet as nei zodzio neparasiau, nes jauciu, kad labai nuoridziai naturaliai parase savo nuomone....nesakau, kad as galvoju, ka rasau, bet jokiu budu nieko nenoriu izeist (ne mano mados) o pakikenti -visada UZ
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:10)
Kaip kartą Stepė yra išsitarusi "užtat pas mane (mane, ne ją) ir visi bernai, kad riužavos spalvos nemyli"
aaaaa, pagaliau sužinojau, kodėl pas mane irgi bernai
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 16:11)
Panos kas jau turit furbiukus tuos didelius, ar nat ju ipakavimo rasoma spalva ?
ir net kailiukas kyšo
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 16:10)
nusiprausi ir i kalnus ?
o siaip rysam tema, gal geriau kazka uzrodykit, nes pas mane tik 1 uzsakymas kaba ir psio, reikia taisyti padeti, atrodo nieko nereikia, bet tuo paciu ir visko reikia daug daug daug
o siaip rysam tema, gal geriau kazka uzrodykit, nes pas mane tik 1 uzsakymas kaba ir psio, reikia taisyti padeti, atrodo nieko nereikia, bet tuo paciu ir visko reikia daug daug daug
Panos !!!!! 3 dienos liko ir vsio baigiasi pilnatis . Pasistenkim suprasti viena kitą
Čia ne į temą:
šiandien su tokiu vyriškiu pakalbėjau telefonu, o va tada ir supratau PIL...NA..TIS Jau geriau kai moteris nesąmones šneka kažkaip ne taip ausį rėžia
aj tada atrinksim, lauksim kada Nesuper tuos turtus i vilniu perduosi
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 16:11)
a kai prisipirkot gera kaina ir man nepalikot? :)tiklsiau kieki Taures ispirkot be manes
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 16:15)
a kai prisipirkot gera kaina ir man nepalikot? :)tiklsiau kieki Taures ispirkot be manes
Vinija cia Ram9ne perleido, as nespejau i traukini
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 16:06)
tai dabar nuo galvos iki koju spalvota kaip sviesoforas, o ka daryt, negi del to dabar pyksimes...jeigu jai taip reikia, nusileisiu
mes tai irgi nesipykstam ji tiesiog neturi namie iš ko rinktis o į e-shopus pati dar nelandžioja
kai Columbia žiemai pirkom čia pas mus LT, nuvarėm į Ozą, ji aišku iškart violetinį išsirinko, bet mano argumentas, kad žalias gražesnis buvo pakankamai įtikinamas ir svarus
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:10)
Kaip kartą Stepė yra išsitarusi "užtat pas mane (mane, ne ją) ir visi bernai, kad riužavos spalvos nemyli"
aš taip sakiau? siaubas kokia aš bjauri
Proksi, skonis yra lavinamas dalykas , todėl kartais baisiai sveika patylėti ir pažiūrėti ką "modistės" pasakys, kad va taip va neužsirauti, nu bet nėr blogai, va aš furlą turėsiu, tiesa nuo konteinerio, bet užtat furla
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 16:25)
aš taip sakiau? siaubas kokia aš bjauri
Proksi, skonis yra lavinamas dalykas , todėl kartais baisiai sveika patylėti ir pažiūrėti ką "modistės" pasakys, kad va taip va neužsirauti, nu bet nėr blogai, va aš furlą turėsiu, tiesa nuo konteinerio, bet užtat furla
cia kaip neturiu chatos, bet lizinginiu mersu vazineju...
del skonio nesigincijama, nors visi tote rankinukai ir man grazus
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 16:29)
cia kaip neturiu chatos, bet lizinginiu mersu vazineju...
jap
Šita patarlė yra absoliučiai neteisinga, nes dėl jo vis tiek visi ginčijasi. Ir visi o visi bent kiek pradėję šioje srityje tobulėti atsisako blizgučių ir dzinguliukų pirmoje eilėje
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 15:25)
Proksi, skonis yra lavinamas dalykas , todėl kartais baisiai sveika patylėti ir pažiūrėti ką "modistės" pasakys, kad va taip va neužsirauti,
prajuokinot galutinai visos tylekit ir Dieva mylekit... ne cyt, jei nors koks Furlos (ar kito brando is didziosios B ) modelis nepatinka artistes eilinis bobu cirkas