Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 15:50)
šiaip prie sumuštinių tikrai kefyras geriau biggrin.gif su tokia žaliu folijos kamšteliu ant butelio  lotuliukas.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 19, 15:46)

Ir "promachų" daugiau ax.gif  tongue.gif

ramybe neikainojamas dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 14:47)
ramybe neikainojamas dalykas  ax.gif

Labai paprasta - išjungi SM ir eini daryt ko nors naudingo mirksiukas.gif . Ir apsiperki Akropoly, nesvarbu kainų skirtumas, nes ramybė - neįkainojamas dalykas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 19, 14:49)
Labai paprasta - išjungi SM ir eini daryt ko nors naudingo mirksiukas.gif . Ir apsiperki Akropoly, nesvarbu kainų skirtumas, nes ramybė - neįkainojamas dalykas mirksiukas.gif  4u.gif

nu nemegstu akropoliu... mane jie emociskai issunkia, max 2 parduotuves ir man galas, man cia geriau biggrin.gif
Siaip pernai pamenu, per Juodaji, geru kaini Amazonas dave, See kai run basutes po 15$ emiau, Pediped buvo nebrangiu, bet jau tiek visko prisisiunciau, kad paskui nepirkau. Laikas nuo laiko ziurek Amazonas ismeta kokiu neblogu variantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 19 kovo 2014 - 14:54
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 15:47)
ramybe neikainojamas dalykas  ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 03 19, 15:49)
Labai paprasta - išjungi SM ir eini daryt ko nors naudingo mirksiukas.gif . Ir apsiperki Akropoly, nesvarbu kainų skirtumas, nes ramybė - neįkainojamas dalykas mirksiukas.gif  4u.gif

ne ne, mergaites ne "promachu daugiau", o "patirties" biggrin.gif gerai viskas yra, va tik pabuni akropoli ir lendi cia su jums pasiplietkinti, nes kaip kitaip....be jusu.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 15:50)
nu nemegstu akropoliu... mane jie emociskai issunkia, max 2 parduotuves ir man galas, man cia geriau biggrin.gif

nu jus norite pasakyti, 2 pardet apeinat ir tiek isleidziat.... o pas Taure Furlu galetumete prisisiust smile.gif juokauju....nezinau beje kaip tariasi taisiklingai , bet "Furla" tiesiogiai skaitant nelabai sexovai skamba:) lotuliukas.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2014 03 19, 15:41)
O kur siuos radai?  bigsmile.gif

6pm buvo, bet jau senokai ax.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 15:42)
Šitai anai, Carlin, o ugg'ai su lipukais kur perkama? Berniukams būna?

šitie ir yra iš berniukų skyriaus hihihi.gif bet aš kadangi tokia labai mergaitiškų madų nemylėtoja, todėl visi ir vadina mano dukrą berniuku kai lauke su kombinezonu ar kitom kokiom kelnėm būna, kol kepurės nenusiima lotuliukas.gif jau net nebesiginčyju, tik stebiu žmonių reakcijas, kai pamato, kad čia mergaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nes pas mus jei be bantukų, gelyčių ne rožinė ar fioletinė nuo galvos iki kojų, tai berniukas iškart doh.gif kitų spalvų mergaitės nenešioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 19 kovo 2014 - 15:03
QUOTE(Dilma @ 2014 03 19, 15:49)

biggrin.gif as jau parasiau kas "pigiau" tyliai shpintis, ir nelisti i eteri, va tada bus ramiau, o prie ko cia akropolis ir ramybe susije, sunkiai man susirisa.. siaip man akropolyje patinka, eiti ramiai pasizvalgyti, ka ten perku tai ecco, nes pigiau nei is jav man gaunasi ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 kovo 2014 - 15:01
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 16:05)
As tai jusu vietoje iki pat 50 psl . atsiprasineciau Proksi smile.gif naturaliai ji parase, ka masto.....o jus jau kaip visada.....bile akmenim uzmetyt:)

naaa, bet is pykcio negimsta diskusijos....

Dar biškulį įsiterpsiu ir eisiu pasiimti muilą, virvę ir maišą su skalbiniais biggrin.gif

Kas tos "jūs"? Ir kam jau čia Proksi atsiprašyt reikia per visą temą ir už ką.. g.gif Natūraliai ji parašė, natūraliai ir kitos reaguoja. Parodykit kažkokį įžeidžiantį Proksi postą.. "Moteris su fantazija" - na gal su ironija parašymas su tikslu atkreipti dėmesį, kad jos apibūdinimas gal irgi nelabai vykęs.. ne apie brand'ą, bet gal apie kažkam patinkantį (šiaip jau neišsišokantį, klasikinį daiktą). Pažiūrėkit kaip kitų fantazijos subujojo bigsmile.gif
Aš, pvz., labai gerai pagalvoju prieš komentuodama, nes, jeigu sakyt viską į eterį, ką galvoji apie ponios x pasirinktas kalgotkes ar sijoną ar ridikiukį.., tai būtų labai ne kažkas. Ir naudos mažai. Jei komentuoju, tai dažnai pagalvodama apie skaitytoją. Nu, bent aš.
Bet jūs, Vinija, gi neskaitot (šiandien rašėt) irnesakyk.gif Juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 14:59)
6pm buvo, bet jau senokai  ax.gif
šitie ir yra iš berniukų skyriaus hihihi.gif bet aš kadangi tokia labai mergaitiškų madų nemylėtoja, todėl visi ir vadina mano dukrą berniuku kai lauke su kombinezonu ar kitom kokiom kelnėm būna, kol kepurės nenusiima  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
as kai dar berniuka turiu, tai stengiuosi surasti irgi unisex kombinezonu, batu ziemai, kad abiems tiktu, nes didzioji princese tikrai nesunesioja, tvarkingas vaikas.
Bet dabar jau sunkiai gaunasi, dukrai reikia visko "RUZAVO".... jau sviesi pilka jai baisu... sako, kokia baisi ruda doh.gif
tai dabar nuo galvos iki koju spalvota kaip sviesoforas, o ka daryt, negi del to dabar pyksimes...jeigu jai taip reikia, nusileisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 15:06)

tai dabar nuo galvos iki koju spalvota kaip sviesoforas, o ka daryt, negi del to dabar pyksimes...jeigu jai taip reikia, nusileisiu biggrin.gif

ismintinga mama wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 16:05)
Dar biškulį įsiterpsiu ir eisiu pasiimti muilą, virvę ir maišą su skalbiniais biggrin.gif

nusiprausi ir i kalnus ? smile.gif

o siaip rysam tema, gal geriau kazka uzrodykit, nes pas mane tik 1 uzsakymas kaba ir psio, reikia taisyti padeti, atrodo nieko nereikia, bet tuo paciu ir visko reikia daug daug daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 kovo 2014 - 15:10
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 16:59)
6pm buvo, bet jau senokai  ax.gif

šitie ir yra iš berniukų skyriaus hihihi.gif
<....>
nes pas mus jei be bantukų, gelyčių ne rožinė ar fioletinė nuo galvos iki kojų, tai berniukas iškart  doh.gif  kitų spalvų mergaitės nenešioja  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Ačiū. Tikiu, kad labai faini batyčiai. Mūsų richteriukai irgi buvo superiniai.. o dar tokiems varliams, kurie susiraišioti nemoka patys batraiščių thumbup.gif

Kaip kartą Stepė yra išsitarusi "užtat pas mane (mane, ne ją) ir visi bernai, kad riužavos spalvos nemyli" biggrin.gif
Atsakyti