Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(meid @ 2014 03 19, 13:48)
Merginos, kurios turit Landsend pavasarines striukės S dydį, su kokia max krūtinės apimtim ir klubais galima į tą dydį įtilpti?
Parsisiunčiau L dydį, tai nuskendau, nusipirkau čia SMe, M dydį, per krūtine gal ir nieko, bet bendras vaizdas, kad per didele. Galvoju, ar investuot ir siaurint, ar ieškotis S dydžio.

si sitriukyte M jei krutine 100 tai į S netilspite tikrai nes skės, jei patinka neškite lemenuot per šonines siūles ir viskas, aš taip dariau susimokėjau 10 lt už taisymą ir vaikštau patenkinta 4u.gif Siuvėja taip sutvarkė, kad net nepasakysi kad buvo tvarkyta idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 03 19, 13:27)
tai dabar jau nebenešiosi ne? nu gi ne lygis su plastmasine vaikščioti sad.gif. Mesk lauk, tik kai jau mesi, parašyk į až kur išmetinėji, okis?

panėšėsiu iki tamstos konteinerio 4u.gif man gi pakeliui ax.gif
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 13:27)
tai ją kaip suprantu tik į paplūdimį naudoji čeburekams ir šaltam alui susikrauti?  g.gif

butelius priduot nešu, šiukšles išmest... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 14:31)
panėšėsiu iki tamstos konteinerio 4u.gif man gi pakeliui ax.gif

butelius priduot nešu, šiukšles išmest... ax.gif

oi tik laiką pasakyk, kada jau neši, kad kokie bomžai manęs neaplenktų biggrin.gif, man sueis ir ne čeburėkams laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 19 kovo 2014 - 13:34
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 13:27)
tai ją kaip suprantu tik į paplūdimį naudoji čeburekams ir šaltam alui susikrauti?  g.gif

lotuliukas.gif nu tuoj gausi i aki man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 12:14)

o del striukes susipainiojau, Proksi, ar ne pas tave L dydis, pakomentuok, nu as jau nusprendusi buvau, kad man L reikia....per krutine 100 cm, klubai 106 cm g.gif  na nesmagu, kai paskui sonai braska, ypac pukinukeje.... biggrin.gif

jeigu tu apie columbia, as matavausi oze, man M per siaura, tempia per visur, o L idealiai kaip pukinukes, taip ir tos su folija, man L columbia optimaliausias variantas, peciai platus, per papus 99, uzpakalis celas metras ( svyruoja nuo 99 iki 101 ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 13:38)

Per galvą. Su plastikiniu krepšiu . Pilnu butelių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 12:22)
Eikit saskaitu moket greit biggrin.gif

sumoketa sumoketa smile.gif furbiu laukiu nerealiai, turbut as jo laukio labiau nei mano vaikas biggrin.gif idomu ar pataikiau su CK batais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 13:40)

pamenat tarybinių laikų pieno-kefyro butelius, su tokiu gauti per galvą- nieko gero blink.gif praktiškai šampės butelys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 12:53)
bigsmile.gif  Ojej, kokia fantazija.. furloje pamatyti plastmasinį paplūdimio kašiką. Ar dar kur ten sumuštiakų maišelį biggrin.gif  cool.gif

As moteris su fantazija nail.gif geriau su fantazija nei be jos triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 kovo 2014 - 13:44
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 14:38)

unsure.gif unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 14:40)

fear.gif
svarbu, kad buteliai tušti būtų, mažu ne taip skaudės wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 14:44)
pamenat tarybinių laikų pieno-kefyro butelius, su tokiu gauti per galvą- nieko gero blink.gif praktiškai šampės butelys biggrin.gif

tai Dilma turbūt ir turėjo omenyje tokį butelį su pienu, prie Gafsos sumuštinių pietums Furlos terboje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 14:30)
si sitriukyte M jei krutine 100 tai į S netilspite tikrai nes skės, jei patinka neškite lemenuot per šonines siūles ir viskas, aš taip dariau susimokėjau 10 lt už taisymą ir vaikštau patenkinta 4u.gif Siuvėja taip sutvarkė, kad net nepasakysi kad buvo tvarkyta idealiai thumbup.gif

o tu rankoviu ne tvarkei ?
Atsakyti
užsiciklinot jūs su tuo pienu... neskanu man pienas ohmy.gif
Atsakyti