Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Merginos, kurios turit Landsend pavasarines striukės S dydį, su kokia max krūtinės apimtim ir klubais galima į tą dydį įtilpti?
Parsisiunčiau L dydį, tai nuskendau, nusipirkau čia SMe, M dydį, per krūtine gal ir nieko, bet bendras vaizdas, kad per didele. Galvoju, ar investuot ir siaurint, ar ieškotis S dydžio.
Atsakyti
Laba diena ,
pasiulysiu ,
l.fainos kelnes bigsmile.gif

Best seller ,Top 'ines kelnes ,turintys daug ir vien puikiausius atsiliepimus
dydis 8 LONG ( 90cm vidine siule )
atiduodu uz savikaina 132 lt. (nedaznai kada tokia kaina buna ir dydzius retai pildo ,sio jau menesi nera )
gerai tamposi ,neskystos ,patogios ...
user posted image
user posted image
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

RALPH LAUREN
dydis 8
Cotton/rayon/spandex
atiduodu uz savikaina 112 lt.
malonios prie kuno minkštute medžiaga ,gerai tamposi kaip guminiai ,gale su kisenem bigsmile.gif
user posted image
Ismatavimai :
per liemeni 41 .5 cm.
per klubus ten kur uztrauktukas prasideda 51 cm.
ilgis nuo klyno apie 80 cm
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 12:41)
as ir paziurejau ir apsigalvojau, man reikia tokiu kasdieniu batuku, sitie gal labiau atitiktu:
http://www.sierratra...r-kids~p~6502n/

vandens batukai ko gero tik prie kokios juros su eziais tiktu g.gif nors man tokiu atveju paciai sau lengvesniu "tapkiu" tokiu su lipdukais pakako, cia gal tokie didesniam vaikui braidyti g.gif ai nezinau biggrin.gif

as tokius uzsakiau ryt jau pasiimsiu tai galesiu pakomentuoti, siaip kai ciupinejau tai lengvvuciai Man patiko. O vandens batus turiu is ECCO, visas vidus medziaginis, koja nesunta, o sonai ir priekis toks tinkliukas. Nzn buciau nepaskaicius nezinociau kad ten vandens. Nors esu macius Adidas tai ten vien guma viduj rolleyes.gif
Atsakyti
Koks grožis mergaitei RL Polo suknelė wub.gif.
dar viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 19 kovo 2014 - 13:02

Prisijunkite 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
Dillards prisijunkite
Vitacost truksta iki freeship
Motherhood
Swansonvitamins
Boscovs -15%
Century21
Levi
LOFT
Talbots
Amway
Tennis_Warehouse
Walmart
Kohls
Maidenform
Cabelas truksta prisijungusiu
TheBodyshop
Disney iki freeship nedaug truksta
Columbia
AE
Macys
Sierratradingpost -35% DGP5836T
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Aeropostale
RL
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif
Temos išparduotuvė
4u.gif

PARDUODU

Tasyte juoda, odine, kaina 280lt
http://www.ebags.com...ductid=10285496
user posted image

Motherhood truksta iki freeship
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 03 19, 12:49)
Ar jie patogus? lengvi ? Suneliui siai ziemai pirkau sieros kombikelnes tai jie man tokie kieti pasirode

man tai jie labai patogūs ir labai lengvi thumbup.gif pirkau Lietuvoje už lietuvišką kainą, bet ir tai negaila, nes kokybė man superinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 03 19, 12:21)

amazone buvo po 38$ neseniai, ir dydžių pasirinkimas buvo.

QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 12:53)
bigsmile.gif  Ojej, kokia fantazija.. furloje pamatyti plastmasinį paplūdimio kašiką. Ar dar kur ten sumuštiakų maišelį biggrin.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai..

Sierra -60% Nuoroda
NSY05877
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 12:44)
Gražios basutės wub.gif. Bet tiek į priekį nepirksiu, maniškei dar ~28 dydis tik einamas.

mano merginos irgi 28-29 dydis, tik va tokiai mazai per pirsta nelaibai noriu pirkti basuciu, atrodo man jos nepatogios... nors pirkau Crocs basutes per pirsta, kai buvo padave gal po 7$ biggrin.gif o siaip labai patiko See kai run (dabar bacioku dar laukiam ), Stride Rite d:)
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 11:53)
bigsmile.gif  Ojej, kokia fantazija.. furloje pamatyti plastmasinį paplūdimio kašiką. Ar dar kur ten sumuštiakų maišelį biggrin.gif  cool.gif

Lyg tyčia tokią FURLĄ turiu, ir dar ciklamenų spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 14:23)
Lyg tyčia tokią FURLĄ  turiu, ir dar ciklamenų spalvos bigsmile.gif

tai dabar jau nebenešiosi ne? nu gi ne lygis su plastmasine vaikščioti sad.gif. Mesk lauk, tik kai jau mesi, parašyk į až kur išmetinėji, okis?

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 14:23)
Lyg tyčia tokią FURLĄ  turiu, ir dar ciklamenų spalvos bigsmile.gif

tai ją kaip suprantu tik į paplūdimį naudoji čeburekams ir šaltam alui susikrauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 13:27)
tai ją kaip suprantu tik į paplūdimį naudoji čeburekams ir šaltam alui susikrauti?  g.gif

Nea, dažniau sumušitnius į darbą nešasi ir pieno butelį biggrin.gif
Atsakyti