Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Gal galit kuri "atsiliept", iš turinčių vaikiškus Kickers batukus, basutes? Domintų dydžiai, t.y. koks euro dydis kiek cm vidpadis, ar kokiai pėdutei tinka? Dažnai 6pm jų gražių būna pigiau, bet dydžiuose neturiu supratimo blush2.gif. Gal kuri turi 27 - 29 dydžius? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 11:41)
as ir paziurejau ir apsigalvojau, man reikia tokiu kasdieniu batuku, sitie gal labiau atitiktu:
http://www.sierratra...r-kids~p~6502n/

Fainučiai šitie wub.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 10:46)
Gal galit kuri "atsiliept", iš turinčių vaikiškus Kickers batukus, basutes? Domintų dydžiai, t.y. koks euro dydis kiek cm vidpadis, ar kokiai pėdutei tinka? Dažnai 6pm jų gražių būna pigiau, bet dydžiuose neturiu supratimo  blush2.gif. Gal kuri turi 27 - 29 dydžius?  ax.gif

aš buvau savo mažiui pas mus vietinėj pardėj tapkutes pirkus tokias, tai eur 25 dydyje buvo 15 cm, koks čia usa dydis, nžn 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 10:49)
maniškė šią žiemą nešiojo Buga 4T naujos kolekcijos. Kitai žiemai jai irgi bus tinkamas. Matavomės ir 3T, tai kelnės 3T tokios labai ant ribos buvo... maniškės duomenys - kokie 97 cm ir 13 kg smile.gif tai pagal dydžių lentelę pabandykit atsiskaičiuoti smile.gif

Ar jie patogus? lengvi ? Suneliui siai ziemai pirkau sieros kombikelnes tai jie man tokie kieti pasirode
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 10:37)
As kazkaip nesuprantu tokiu modeliuku, jie man asocijuojasi su sovietmeciu panasiais plastmasiniais kasikais  biggrin.gif

bigsmile.gif Ojej, kokia fantazija.. furloje pamatyti plastmasinį paplūdimio kašiką. Ar dar kur ten sumuštiakų maišelį biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 19, 11:48)
aš buvau savo mažiui pas mus vietinėj pardėj tapkutes pirkus tokias, tai eur 25 dydyje buvo 15 cm, koks čia usa dydis, nžn  4u.gif

Ačiū. Jau šis tas susiorientavimui, dar lyginant su google rasta lentele.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 19, 11:53)
bigsmile.gif  Ojej, kokia fantazija.. furloje pamatyti plastmasinį paplūdimio kašiką. Ar dar kur ten sumuštiakų maišelį biggrin.gif  cool.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 18, 21:20)
Ane, as tai turiu dar viena akcijini spintoje pasislepusi, vis masciau ar duot vaikams, ar pardavineti biggrin.gif  gal tikrai smagiau butu 2 furbiai, kol kas mazasis daugiau su juo zaidzia nei didzioji:)

Na nzn, as isbandziusi esu abu variantus - maziuka su dideliu ir dideli su dideliu. Nepalyginama biggrin.gif
Dar pastebejimas, maziukas yra tikrai maziuuuuuuukas biggrin.gif Plius akytes pas ji paprastos neaktyvios. blush2.gif

QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 21:38)
Neklaidinkit schmoll.gif. Itin reti atvejai, kai tiek daug butu Lndsend didinti. Dazniau atitinka size charta, kaip Gafsa ir rase. Na, nesiodama euro S (36) perku XS arba 2 dydi Landsend, jei komentarai raso kad mazinti ar Canvas skyriaus, tai gali but ir 4 dydis.
Keista. Nepasakyciau kad labai didinti, gal kiap kokie rubai. Va, saviskei keturmetei vidutinei Landsend velvetkes 4 dydis is LittleGirls skyriaus geros per visur.

Neklaidinu, nesioju S, kartais jau ir M. XS landsende skeeeeendau stipriai. Tai kiek cia Jusu akimis didinta?
Kalbu apie striuke, marskinukus, bliuzeles, sukneles. 4u.gif

Gal kur krito į akis panaši rankinė tik odinė? noriu tokių pusiau metalo rankenų, nesu turėjusi, o dabar kažkaip užsikepiau. Spalvos šviesesnės vasarai. Didelis dėkui jei užmatysit
http://www1.macys.co...-...&slotId=927
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 11:46)
Gal galit kuri "atsiliept", iš turinčių vaikiškus Kickers batukus, basutes? Domintų dydžiai, t.y. koks euro dydis kiek cm vidpadis, ar kokiai pėdutei tinka? Dažnai 6pm jų gražių būna pigiau, bet dydžiuose neturiu supratimo  blush2.gif. Gal kuri turi 27 - 29 dydžius?  ax.gif

turim situs (parduodam), EUR32, nuo krasto iki krasto 20cm. tik US neprisimenu 1 ar 2 dydis. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 03 19, 12:39)
turim situs (parduodam), EUR32, nuo krasto iki krasto 20cm. tik US neprisimenu 1 ar 2 dydis.  4u.gif

Gražios basutės wub.gif. Bet tiek į priekį nepirksiu, maniškei dar ~28 dydis tik einamas.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 03 19, 11:14)
Lauksiu  bigsmile.gif
Man iš pažiūros neatrodo, kad galima būtų pataisyti tas kišenes g.gif

siuveja sake ka nors sugalvos smile.gif pas mane skirtumas buvo kazkur per 1,5 cm. tai kai uzsegta nekoks vaizdelis biggrin.gif ir dar su ugiu 1,80 cm , butu geriau tall ne reguliar g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 12:44)
Gražios basutės wub.gif. Bet tiek į priekį nepirksiu, maniškei dar ~28 dydis tik einamas.

tai as ir nesiulau pirkti, tik parasiau kiek cm viduje, kad jums padeti 4u.gif
Kickersais mes apsirupinti, mylim sia firma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 13:44)

tokių ir sau neatsisakyčiau bigsmile.gif nu gal be gėlytės tik smile.gif
Atsakyti