Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Columbia pukinuke M dydzio:
http://www.sierratra...-women~p~6595g/

o man va uzsakyta buvo L dydzio (tik pas kita tarpininke), neateis deja.... nu kaip sugedo nuotaika, taip laukiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 10:54)
Columbia pukinuke M dydzio:
http://www.sierratra...-women~p~6595g/

o man va uzsakyta buvo L dydzio (tik pas kita tarpininke), neateis deja.... nu kaip sugedo nuotaika, taip laukiau verysad.gif

o su kiek per krutine L emete?

Si gaunasi 96 baksai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 10:40)

L dydis - kiek cm per krutine mazdaug butu?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 11:02)
o su kiek per krutine L emete?

Si gaunasi 96 baksai  thumbup.gif

su 100 cm. siaip paprastus dzemperiu Columbia imu M, bet striuke manau butu per daug aptempta.... jau kaip gaila....bandysiu pasekti, ryte nebuvo, o paskui staiga tik ŠAST ir yra biggrin.gif

tiesa, su saskaitelem jau baigta, ryte dar gavau, mastau ar cia jau pabaiga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 19 kovo 2014 - 11:06
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 11:06)
su 100 cm. siaip paprastus dzemperiu Columbia imu M, bet striuke manau butu per daug aptempta.... jau kaip gaila....bandysiu pasekti, ryte nebuvo, o paskui staiga tik ŠAST ir yra biggrin.gif
tiesa, su saskaitelem jau baigta, ryte dar gavau, mastau ar cia jau pabaiga blush2.gif

as Oze su 105 cm matavausi pukinuke L dydzio, tai buvo thumbup.gif .. gal net siek tiek didoka.. tik mano peciai neplatus.. gal del to dar..
modeliukas kitoks, bet ilga..

O jums M nereiktu?
Papildyta:
as irgi dar siandien gavau 03 15.. bet apmokejau.. smile.gif laukiam..
Atsakyti
QUOTE(annanas @ 2014 03 19, 09:19)
Gal kas nors galėtų pakomentuoti guess ilgaaulių batų dydžius ir kokybę.  Jeigu pėda 23,5 cm, kokio dydžio ilgaauliai būtų tinkami 6,5 ar 7

ačiū labai labai smile.gif

su 23 cm peda pirkau 6.5 dydi ir tiko aulinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 12:04)

L dydis - kiek cm per krutine mazdaug butu?

RL linija bliuskytės man tiko M su 100 per krūtinę, tai megstukas įsidėjau ir M gal kas su megstukais daugiau patirties turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 11:09)
as Oze su 105 cm matavausi pukinuke L dydzio, tai buvo  thumbup.gif .. gal net siek tiek didoka.. tik mano peciai neplatus.. gal del to dar..
modeliukas kitoks, bet ilga..

O jums M nereiktu?
Papildyta:
as irgi dar siandien gavau 03 15.. bet apmokejau.. smile.gif laukiam..

as ir apmokejau, kad i juoda sarasa nepakliuti:)

o del striukes susipainiojau, Proksi, ar ne pas tave L dydis, pakomentuok, nu as jau nusprendusi buvau, kad man L reikia....per krutine 100 cm, klubai 106 cm g.gif na nesmagu, kai paskui sonai braska, ypac pukinukeje.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 19 kovo 2014 - 11:16
QUOTE(Duniu @ 2014 03 19, 10:27)
Laba, man atrodo ,kad jums sumaise su brokuota.nes as pirkau pigesne, ta tikrai  kisenes skirtingam aukstyje. ziuresiu kaip siuveja pataisys.idesiu cia foto smile.gif

Lauksiu bigsmile.gif
Man iš pažiūros neatrodo, kad galima būtų pataisyti tas kišenes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 03 19, 08:00)
Mergaitės, atsargiai jūs su tom Landsend striukėm. Žiūriu kas pirko NQP, gavo puikios kokybės. O aš ėmiau brangesnę ir gavau su kišenėmis skirtingame aukštyje  verysad.gif    Anksčiau kažkas rašė, kad gavo su kišenėmis po krūtine prisiūtomis. Kažkaip gaunasi, kad NQP geros kokybės, o brangesnės brokuotos būna  blink.gif Net pamaniau, kad gal mano su NQP susipainiojo, bet Taurė rašo, kad ne.

čia ta, kur iš manęs skaičiukus perėmėt? unsure.gif eina sau, vadinas, imdama brangesnę negali būt garantuota, kad kokybišką gausi... aš dabar XS laukiu, vėl brangesniąją ėmiau...
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 11:13)
RL linija bliuskytės man tiko M su 100 per krūtinę, tai megstukas įsidėjau ir M gal kas su megstukais daugiau patirties turi g.gif

tai man turbut L reiktu..

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 19, 11:14)
as ir apmokejau, kad i juoda sarasa nepakliuti:)

o del striukes susipainiojau, Proksi, ar ne pas tave L dydis, pakomentuok, nu as jau nusprendusi buvau, kad man L reikia....klubai 106 cm g.gif  na nesmagu, kai paskui sonai braska, ypac pukinukeje.... biggrin.gif

Gal pas Proksi toks pat modeliukas, tai tada jos pastebejimai tikslesni..

nebepainioju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 11:17)

Gal pas Proksi toks pat modeliukas, tai tada jos pastebejimai tikslesni..

nebepainioju  cool.gif

su kokiu koduku, TAU (jei galima taip tiesiai sviesiai), gaunasi 96$, Taures duoda tik 35%, 107$
Atsakyti
man sitie nereali batai gaila mano dydzio nera
Atsakyti