Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 08:52)
Na gal kur kazachstane ar moldovoj  dar surasi  biggrin.gif kainos neprisimenu bet turejau sviesia su romaske ir balta vienas pliusas tarnavo jos tikrai ilgai  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsargiai jūs su tom Landsend striukėm. Žiūriu kas pirko NQP, gavo puikios kokybės. O aš ėmiau brangesnę ir gavau su kišenėmis skirtingame aukštyje verysad.gif Anksčiau kažkas rašė, kad gavo su kišenėmis po krūtine prisiūtomis. Kažkaip gaunasi, kad NQP geros kokybės, o brangesnės brokuotos būna blink.gif Net pamaniau, kad gal mano su NQP susipainiojo, bet Taurė rašo, kad ne.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pakomentuoti guess ilgaaulių batų dydžius ir kokybę. Jeigu pėda 23,5 cm, kokio dydžio ilgaauliai būtų tinkami 6,5 ar 7

ačiū labai labai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(annanas @ 2014 03 19, 09:19)
Gal kas nors galėtų pakomentuoti guess ilgaaulių batų dydžius ir kokybę.  Jeigu pėda 23,5 cm, kokio dydžio ilgaauliai būtų tinkami 6,5 ar 7
ačiū labai labai smile.gif

Sakyciau, atitinka iprastai perkamus, su 25cm placia peda turiu 8,5, tokie polaisviai, 8 butu idealiai.
Atsakyti

Prisijunkite 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
Dillards prisijunkite
Vitacost truksta iki freeship
Motherhood
Swansonvitamins
Boscovs -15%
Century21
Levi
LOFT
Hautelook
Talbots
Amway
Tennis_Warehouse
Walmart
Kohls
Maidenform
Cabelas truksta prisijungusiu
TheBodyshop
Disney iki freeship nedaug truksta
Columbia
AE
Macys
Sierratradingpost -35% DGP5836T
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Aeropostale
RL
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif
Temos išparduotuvė
4u.gif

PARDUODU

Tasyte juoda, odine, kaina 280lt
http://www.ebags.com...ductid=10285496
user posted image

RL truksta prisijungusiu max nuolaidai ax.gif

Motherhood truksta iki freeship
4u.gif
user posted image

Atsakyti
Kur geriau pirkti aliejuka-šilka plaukams CHI ?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 09:21)
Sakyciau, atitinka iprastai perkamus, su 25cm placia peda turiu 8,5, tokie polaisviai, 8 butu idealiai.

labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2014 03 19, 10:38)
Kur geriau pirkti aliejuka-šilka plaukams CHI ?

as amazon praeita sav uzsakinejau
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 03 19, 09:00)
Mergaitės, atsargiai jūs su tom Landsend striukėm. Žiūriu kas pirko NQP, gavo puikios kokybės. O aš ėmiau brangesnę ir gavau su kišenėmis skirtingame aukštyje  verysad.gif    Anksčiau kažkas rašė, kad gavo su kišenėmis po krūtine prisiūtomis. Kažkaip gaunasi, kad NQP geros kokybės, o brangesnės brokuotos būna  blink.gif Net pamaniau, kad gal mano su NQP susipainiojo, bet Taurė rašo, kad ne.

Laba, man atrodo ,kad jums sumaise su brokuota.nes as pirkau pigesne, ta tikrai kisenes skirtingam aukstyje. ziuresiu kaip siuveja pataisys.idesiu cia foto smile.gif
Atsakyti
Sveiki As kaip visada si..... ir i traukini paveluoju lotuliukas.gif Todel labai prasau apsvesti mane Zinau kad apie tai buvo kalbeta bet tada nenorejau o dabar noriu http://www.columbia....html#detailsTab Gal kas turi Tas 2T kokiam ugiui ir svoriui tinkamas Dabar dukryte 75cm ir svoris 8,600 ar kitai ziemai nebus permazas
Ar siltas Dukryte sia ziema turejo gap pukini tai salom

Atsakyti
RL megstukas geltons pavasariui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 03 19, 11:37)
Sveiki  As kaip visada si..... ir i traukini paveluoju  lotuliukas.gif  Todel labai prasau apsvesti mane Zinau kad apie tai buvo kalbeta bet tada  nenorejau o dabar noriu http://www.columbia....html#detailsTab Gal kas turi  Tas  2T kokiam ugiui ir svoriui tinkamas Dabar dukryte 75cm ir svoris 8,600 ar kitai ziemai nebus  permazas
Ar siltas Dukryte sia ziema turejo gap pukini tai salom

maniškė šią žiemą nešiojo Buga 4T naujos kolekcijos. Kitai žiemai jai irgi bus tinkamas. Matavomės ir 3T, tai kelnės 3T tokios labai ant ribos buvo... maniškės duomenys - kokie 97 cm ir 13 kg smile.gif tai pagal dydžių lentelę pabandykit atsiskaičiuoti smile.gif
Atsakyti