Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 08:11)
kaip cia panos raso: "nereik tau sitos" biggrin.gif neocen schmoll.gif

ane? ax.gif

bet dydis tinkamas man smile.gif
paziurek prie modeliuko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 09:14)
ane?  ax.gif 

bet dydis tinkamas man smile.gif
paziurek prie modeliuko smile.gif

joo ispradziu maza atrode, paziurejau dydis geras, bet ana zymiai grazesne buvo....ta...kur dabar nera verysad.gif
Atsakyti
Wrangler imsiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 08:15)
joo ispradziu maza atrode, paziurejau dydis geras, bet ana zymiai grazesne buvo....ta...kur dabar nera verysad.gif

reiks laukti.. doh.gif tik kazin ar tokia kaina besulauksiu

visa svtgl dvejojau ir nusprendziau susilaikyt.. tai spekit ar dziaugiuosi tuo sprendimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 09:18)
reiks laukti..  doh.gif   tik kazin ar tokia kaina besulauksiu

visa svtgl dvejojau ir nusprendziau susilaikyt.. tai spekit ar dziaugiuosi tuo sprendimu  cool.gif

cia del anos? ai bus svarbiausia neskubet....nusipirksit -kita diena grazesne atsiras smile.gif bus tu tasiu smile.gif ziuriu irgi dabar

http://www.ideeli.co...olor_id=3377250

?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 19 kovo 2014 - 08:27
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 08:58)
9 tik tik i mazesne, 10 didelis, matuok peda nematavus....sakau turi abiejas basankes...matuok cia peda nematavus...krapstau akis, bet tai jus ziurekit ka rasau....ai...nacert tas landsend.. biggrin.gif

Nesinervuok jau baisiai biggrin.gif tu turi landsend 9 ir 10 dydzius ? To paties modelio ? Skirtumas tarp ju dydziu 1 cm kiek pastebejau.
O striukes as nenupirkau, per tas paieskas kitos nupirko, o man su mano isrankumu ir ziema praejo, dabar zinau ko noriu ir uz kiek noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 09:21)
cia del anos? ai bus svarbiausia neskubet....nusipirksit -kita diena grazesne atsiras smile.gif bus tu tasiu smile.gif ziuriu irgi dabar
http://www.ideeli.co...olor_id=3377250

?

As kazkaip nesuprantu tokiu modeliuku, jie man asocijuojasi su sovietmeciu panasiais plastmasiniais kasikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 09:37)
Nesinervuok jau baisiai  biggrin.gif  tu turi landsend 9 ir 10 dydzius ? To paties modelio ? Skirtumas tarp ju dydziu 1 cm kiek pastebejau. 
O striukes as nenupirkau, per tas paieskas kitos nupirko, o man su mano isrankumu ir ziema praejo, dabar zinau ko noriu ir uz kiek noriu  biggrin.gif
Papildyta:

As kazkaip nesuprantu tokiu modeliuku, jie man asocijuojasi su sovietmeciu panasiais plastmasiniais kasikais  biggrin.gif

taip to paties, joks ne cm !!! nu ok palikim ta landend...

nepatinka tasiokas? man grazus, bet kaina ne...
Atsakyti
Dillards 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 09:39)
taip to paties, joks ne cm !!! nu ok palikim ta landend...

nepatinka tasiokas? man grazus, bet kaina ne...

Nesuprantu as kazkaip ju, is karto matau plastmasines tokias tases ivairiu spalvu i papludimi, nes ir mes tokia turejom biggrin.gif todel ir neziuriu i tokius modelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 08:37)
As kazkaip nesuprantu tokiu modeliuku, jie man asocijuojasi su sovietmeciu panasiais plastmasiniais kasikais  biggrin.gif

geri kasikai sovietmeciu buvo.. gal dar dalino uz ACIU?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 19, 09:45)
geri kasikai sovietmeciu buvo.. gal dar dalino uz ACIU?

Na gal kur kazachstane ar moldovoj dar surasi biggrin.gif kainos neprisimenu bet turejau sviesia su romaske ir balta vienas pliusas tarnavo jos tikrai ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 kovo 2014 - 08:54
QUOTE(gerdulka @ 2014 03 19, 09:16)

O kaip su jų dydžiais, niekur nerandu dydžių lentelės, padėkit doh.gif
Atsakyti