as prisijungiau su fosil , ana sav buvo 36 dabar su off butu 27
QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 21:12)
jeigu nebūtų tų sagčių apačioj....
man tai kazkaip nemaiso sitam modelyje be sagciu turiu panasia
Prisijunkite
Ideeli.com
Ruelala
Dillards prisijunkite
Vitacost truksta iki freeship
Motherhood
Boscovs -15%
Century21
Levi
LOFT
Hautelook
Talbots
Amway
Wrangler
Tennis_Warehouse
Walmart
Kohls
Maidenform
Cabelas truksta prisijungusiu
TheBodyshop
Disney
Columbia
AE
Macys
Sierratradingpost -35% DGP5836T
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Aeropostale
RL
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com
Ir visa kita, ko pageidaujate
Temos išparduotuvė
PARDUODU
Tasyte juoda, odine, kaina 280lt
http://www.ebags.com...ductid=10285496
RL truksta prisijungusiu max nuolaidai
Motherhood truksta iki freeship
perskaiciau ka parasete, nu matyt pati kalta, perku viska spontaniskai, negooglindama ir kas patinka, bet va akinius vakar sustabdziau, bet tikiuosi psl. atvertus bemediduojant ju jau nebuvo....manouche - "temoj daznai aptariama", nu ne visi skaitoooooooo.....ok, daugiau nelendu i akis...
Visai nieko parduotuve http://www.carsons.com/sc2/shop/women/
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 00:54)
perskaiciau ka parasete, nu matyt pati kalta, perku viska spontaniskai, negooglindama ir kas patinka, bet va akinius vakar sustabdziau, bet tikiuosi psl. atvertus bemediduojant ju jau nebuvo....manouche - "temoj daznai aptariama", nu ne visi skaitoooooooo.....ok, daugiau nelendu i akis...
Nekreipk demesio
QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 23:54)
jeigu "nelįsi", rizikuoji labiau nepataikyt su dydžiais . Va, proksi, kaip "lenda" ir kokį 70 procentų pataiko su dydžiais Reik lįst ir dar reik skaityt, ką rašo pirkėjos pačiuose komentaruose prie prekių. Tik taip patirtis išsirinkt teisingą dydį ir ateis .
QUOTE(manouche @ 2014 03 19, 01:23)
jeigu "nelįsi", rizikuoji labiau nepataikyt su dydžiais . Va, proksi, kaip "lenda" ir kokį 70 procentų pataiko su dydžiais Reik lįst ir dar reik skaityt, ką rašo pirkėjos pačiuose komentaruose prie prekių. Tik taip patirtis išsirinkt teisingą dydį ir ateis .
Cia man sau medaliuka nupirkti tiesiog kartais postai buna per astrus, ir ne visi turi imuniteta jiems
QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 23:54)
Neefektyviausia yra pateikt klausima cia ir negooglinant laukt,kol atsiras gatavas atsakymas. Žmones juk dirba, uzmeta cia aki laisva minute, daznai ir nuorodu neatidarineja... O tas, kas tinkamu metu turi laiko, nebutinai žino atsakyma... Visad reik savo reikalais maksimaliai rupintis paciai , tada ir pykciu maziau bus.
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 19, 07:41)
Neefektyviausia yra pateikt klausima cia ir negooglinant laukt,kol atsiras gatavas atsakymas. Žmones juk dirba, uzmeta cia aki laisva minute, daznai ir nuorodu neatidarineja... O tas, kas tinkamu metu turi laiko, nebutinai žino atsakyma... Visad reik savo reikalais maksimaliai rupintis paciai , tada ir pykciu maziau bus.
nu gi pasakiau, kad perku spontaniskai, nesulaukdama atsakyma, jau issiujnciu (tokia as), niekas cia nepyksta, man kaip tik "veza" taip pasikalbet. Nu ok, tai 9usa vaikisku 25, tada 10-27? as vis tiek cia pasimeciau, visu batai 9 yra 26dydis vaikisku...kur 26 eu prapuiole?
p.s. Gafsa nereikia cia interpretacijoms uzsiimti;)
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2014 03 19, 01:36)
Cia man sau medaliuka nupirkti tiesiog kartais postai buna per astrus, ir ne visi turi imuniteta jiems
jos sau nori medaliuka pasikabinti, kaip tu nesupranti....gyvenime nepamirs, kad tau padejo kazka nupirkti, kiek girdejau striuke....ne ne, atsparumas mano geras
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 08:28)
nu gi pasakiau, kad perku spontaniskai, nesulaukdama atsakyma, jau issiujnciu (tokia as), niekas cia nepyksta, man kaip tik "veza" taip pasikalbet. Nu ok, tai 9usa vaikisku 25, tada 10-27? as vis tiek cia pasimeciau, visu batai 9 yra 26dydis vaikisku...kur 26 eu prapuiole?
jeigu Jūs apie Landsend vaikiškų batų dydžius, tai žiūrėkit jų size chart'e į cm. Neverskit usa dydžio į euro. Aš jau jums vakar rašiau, kad maniškė su teoriška euro 25-26 koja Landsend 8 us dydį nešioja, kuris ir pagal jų dydžių lentelę tinkamas 15 cm kojai.
Papildyta:
QUOTE(Vinija @ 2014 03 19, 08:30)
jos sau nori medaliuka pasikabinti, kaip tu nesupranti....gyvenime nepamirs, kad tau padejo kazka nupirkti, kiek girdejau striuke ....ne ne, atsparumas mano geras
nugi ir vėl klystat nenusipirko jo tos striukės nors tooookie rinkimai vyko
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 08:34)
jeigu Jūs apie Landsend vaikiškų batų dydžius, tai žiūrėkit jų size chart'e į cm. Neverskit usa dydžio į euro. Aš jau jums vakar rašiau, kad maniškė su teoriška euro 25-26 koja Landsend 8 us dydį nešioja, kuris ir pagal jų dydžių lentelę tinkamas 15 cm kojai.
nu ok, landsend-ziuriu ta lentele dabar:)
9-25
10-27
o jie ka 26 neturi? nebent kaip jus sakote 9 tinkamas 25,26 dydziui, ar tesingai?
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 03 19, 08:37)
Papildyta:
Papildyta:
"vel klystat" na na na, beje gavau suknele, kur iveliau i diskusija ir sake nejamt, gi vis tiek pirkau, parejoo........tesinis po reklamos