QUOTE(MYG @ 2014 03 18, 20:15)
Nieko gero tas draugelis
Jau geriau du furbiai, va cia tai jega kai jie choru sustoje vienas pries kita dainuoja Arba bendrauja tarpusavyje neužsičiaupdami
Moteriški didinti 1,5 dydžio tikrai.
Bet apie vyriškus npasakyčiau, keletas striukių sakyčiau atitiko dydį
Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški
Jau geriau du furbiai, va cia tai jega kai jie choru sustoje vienas pries kita dainuoja Arba bendrauja tarpusavyje neužsičiaupdami
Moteriški didinti 1,5 dydžio tikrai.
Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški
Neklaidinkit . Itin reti atvejai, kai tiek daug butu Lndsend didinti. Dazniau atitinka size charta, kaip Gafsa ir rase. Na, nesiodama euro S (36) perku XS arba 2 dydi Landsend, jei komentarai raso kad mazinti ar Canvas skyriaus, tai gali but ir 4 dydis.
QUOTE(kvietkas @ 2014 03 18, 20:23)
o as pagal savo mergos landsendinius pirkinius galiu pasakyt, kad geroookai didinti rubai. kadangi dauguma drabuziu is amerikos saviskei perku dydziu didesnius, tai pernai emiau kombezines kelnes atseit siai ziemai 5T, o jai rudeni suejo 4. tai gal kokiu 6 metu apvilksiu
tada nupirkau 4 dydi, nu ir manau, kad nesiosim net ir kita ziema, kai jau bus 5 metai sueje. beje, kombezines kelnes nuostabios, net kalnuose slidinet mokesi su jom
maniske, beje, auksta pagal savo amziu
tada nupirkau 4 dydi, nu ir manau, kad nesiosim net ir kita ziema, kai jau bus 5 metai sueje. beje, kombezines kelnes nuostabios, net kalnuose slidinet mokesi su jom
maniske, beje, auksta pagal savo amziu
Keista. Nepasakyciau kad labai didinti, gal kiap kokie rubai. Va, saviskei keturmetei vidutinei Landsend velvetkes 4 dydis is LittleGirls skyriaus geros per visur.
QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 20:38)
Keista. Nepasakyciau kad labai didinti, gal kiap kokie rubai. Va, saviskei keturmetei vidutinei Landsend velvetkes 4 dydis is LittleGirls skyriaus geros per visur.
as pirkau tik lauko rubus, bet su striuke lygiai tas pats, paskendo konkreciai 5T dydyje.
gal visokios paprastos kelnes, bliuskos butu ir geros
QUOTE(kvietkas @ 2014 03 18, 20:42)
as pirkau tik lauko rubus, bet su striuke lygiai tas pats, paskendo konkreciai 5T dydyje.
Nu del striukes gal ir sutiksiu . 5 dydzio pukine kantriai laukia ateinancios ziemos, nes siai baigiantis pamatavau, didokoka.... .
Suklydau . 4 (S) dydis laukia priaugant .
QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 20:38)
Neklaidinkit . Itin reti atvejai, kai tiek daug butu Lndsend didinti. Dazniau atitinka size charta, kaip Gafsa ir rase. Na, nesiodama euro S (36) perku XS arba 2 dydi Landsend, jei komentarai raso kad mazinti ar Canvas skyriaus, tai gali but ir 4 dydis.
nu va... o man paprastai kitų M arba 40 euro tinka, o landsend- S arba usa6
Nors polo suknelių pora yra M dydžio, tinkai visiškai, pečiai vietoj, jos tokios laisvos, bet ne per daug
http://www.hautelook...roduct/15617692
kas cia tases iesko iki 100 zalio, man sita faina yra ir kitokiu ten spalvu, nors va visai sviesios nera, gaila...
kas cia tases iesko iki 100 zalio, man sita faina yra ir kitokiu ten spalvu, nors va visai sviesios nera, gaila...
QUOTE(pumpica @ 2014 03 18, 21:59)
as irgi jau jas apziurejau, is visu graziausia raudona siaip spalvos man ju keistos, nebent cia tik ju foto, nes ziurint pagal pradine kaina, jos turetu buti laaabaiiii grazios
QUOTE(proksi @ 2014 03 18, 21:03)
as irgi jau jas apziurejau, is visu graziausia raudona siaip spalvos man ju keistos, nebent cia tik ju foto, nes ziurint pagal pradine kaina, jos turetu buti laaabaiiii grazios
man tai ta garstyciu gal fainiausia, jei vasarai...tik idomu kaip ji realiai. Et galetu buti kokia nude spalva, susigundyciau, modelis tai man labai
merginos prisijunkite prie macys Buy More, Save More 25% Off 2 or more handbags/wallets
QUOTE(pumpica @ 2014 03 18, 20:59)
jeigu nebūtų tų sagčių apačioj....
QUOTE(MYG @ 2014 03 18, 21:15)
Mb rudeni emiau 2 striukytes is landsendo dydid atitiko.
Vinija del batu landsend'o size charte parasytas pedutes ilgis, kuo puikiausiai atitinka
QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 03 18, 21:12)
merginos prisijunkite prie macys Buy More, Save More 25% Off 2 or more handbags/wallets
Cia gal tiktu pasiulymas tom, kurios sia savaite dar negavo saskaitu uz Macys Fossil pinigines .