Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

merginos, o Landsend jau nera papildomos 30% ?
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 03 18, 20:15)
Nieko gero tas draugelis  schmoll.gif
Jau geriau du furbiai, va cia tai jega kai jie choru sustoje vienas pries kita dainuoja  lotuliukas.gif Arba bendrauja tarpusavyje neužsičiaupdami biggrin.gif
Moteriški didinti 1,5 dydžio tikrai.
Bet apie vyriškus npasakyčiau, keletas striukių sakyčiau atitiko dydį g.gif
Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški  blush2.gif

Neklaidinkit schmoll.gif. Itin reti atvejai, kai tiek daug butu Lndsend didinti. Dazniau atitinka size charta, kaip Gafsa ir rase. Na, nesiodama euro S (36) perku XS arba 2 dydi Landsend, jei komentarai raso kad mazinti ar Canvas skyriaus, tai gali but ir 4 dydis.

QUOTE(kvietkas @ 2014 03 18, 20:23)
o as pagal savo mergos landsendinius pirkinius galiu pasakyt, kad geroookai didinti rubai. kadangi dauguma drabuziu is amerikos saviskei perku dydziu didesnius, tai pernai emiau kombezines kelnes atseit siai ziemai 5T, o jai rudeni suejo 4. tai gal kokiu 6 metu apvilksiu biggrin.gif
tada nupirkau 4 dydi, nu ir manau, kad nesiosim net ir kita ziema, kai jau bus 5 metai sueje. beje, kombezines kelnes nuostabios, net kalnuose slidinet mokesi su jom

maniske, beje, auksta pagal savo amziu

Keista. Nepasakyciau kad labai didinti, gal kiap kokie rubai. Va, saviskei keturmetei vidutinei Landsend velvetkes 4 dydis is LittleGirls skyriaus geros per visur.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 20:38)
Keista. Nepasakyciau kad labai didinti, gal kiap kokie rubai. Va, saviskei keturmetei vidutinei Landsend velvetkes 4 dydis is LittleGirls skyriaus geros per visur.

as pirkau tik lauko rubus, bet su striuke lygiai tas pats, paskendo konkreciai 5T dydyje.
gal visokios paprastos kelnes, bliuskos butu ir geros g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 03 18, 20:42)
as pirkau tik lauko rubus, bet su striuke lygiai tas pats, paskendo konkreciai 5T dydyje.
gal visokios paprastos kelnes, bliuskos butu ir geros g.gif

Nu del striukes gal ir sutiksiu biggrin.gif. 5 dydzio pukine kantriai laukia ateinancios ziemos, nes siai baigiantis pamatavau, didokoka.... smile.gif.
Suklydau doh.gif. 4 (S) dydis laukia priaugant blush2.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 18 kovo 2014 - 20:48
QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 20:38)
Neklaidinkit schmoll.gif. Itin reti atvejai, kai tiek daug butu Lndsend didinti. Dazniau atitinka size charta, kaip Gafsa ir rase. Na, nesiodama euro S (36) perku XS arba 2 dydi Landsend, jei komentarai raso kad mazinti ar Canvas skyriaus, tai gali but ir 4 dydis.

nu va... o man paprastai kitų M arba 40 euro tinka, o landsend- S arba usa6 biggrin.gif
Nors polo suknelių pora yra M dydžio, tinkai visiškai, pečiai vietoj, jos tokios laisvos, bet ne per daug smile.gif
Atsakyti
http://www.hautelook...roduct/15617692
kas cia tases iesko iki 100 zalio, man sita faina wub.gif yra ir kitokiu ten spalvu, nors va visai sviesios nera, gaila...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 18, 21:59)
kas cia tases iesko iki 100 zalio, man sita faina  wub.gif yra ir kitokiu ten spalvu, nors va visai sviesios nera, gaila...

as irgi jau jas apziurejau, is visu graziausia raudona biggrin.gif siaip spalvos man ju keistos, nebent cia tik ju foto, nes ziurint pagal pradine kaina, jos turetu buti laaabaiiii grazios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 18, 21:03)
as irgi jau jas apziurejau, is visu graziausia raudona  biggrin.gif  siaip spalvos man ju keistos, nebent cia tik ju foto, nes ziurint pagal pradine kaina, jos turetu buti laaabaiiii grazios  biggrin.gif

man tai ta garstyciu gal fainiausia, jei vasarai...tik idomu kaip ji realiai. Et galetu buti kokia nude spalva, susigundyciau, modelis tai man labai wub.gif
Atsakyti
merginos prisijunkite prie macys Buy More, Save More 25% Off 2 or more handbags/wallets 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 18, 20:59)
kas cia tases iesko iki 100 zalio, man sita faina  wub.gif yra ir kitokiu ten spalvu, nors va visai sviesios nera, gaila...

jeigu nebūtų tų sagčių apačioj....
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 03 18, 21:15)
Bet apie vyriškus npasakyčiau, keletas striukių sakyčiau atitiko dydį g.gif

Mb rudeni emiau 2 striukytes is landsendo dydid atitiko. biggrin.gif

Vinija del batu landsend'o size charte parasytas pedutes ilgis, kuo puikiausiai atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 03 18, 21:12)
merginos prisijunkite prie macys Buy More, Save More 25% Off 2 or more handbags/wallets  4u.gif  4u.gif

Cia gal tiktu pasiulymas tom, kurios sia savaite dar negavo saskaitu uz Macys Fossil pinigines bigsmile.gif.
Atsakyti