Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 21:22)
Nuuuu nereaguojate i mano klausima 9 usa vaikisku batu dydis, pagal (tuoj neapkesiu landsendo)-25 euro!!!!! parejo basutes blyn

O koks klausimas buvo? g.gif
Ir kokio skaičiaus jūs tikėjotės? Iš Todlerių tai panašus ir turi būti mastau.gif
Atsakyti
http://oldnavy.gap.c...amp;cid=1006555 gal pirkote tokias maikytes, nepersimato jos ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 18, 20:25)
gūgl paprastai žino atsakymus į tokius klausimus biggrin.gif

aš tai tyliu ir nekomentuoju, nes tas dydžių vertimas man kažkokia mistika ir nesąmonė biggrin.gif nes jei tikėti gūglu, tai 9 yra 25 euro... bet tarkim mano mažės iš trijų porų žieminių batų dveji yra 8 dydžio ir vieni 26, visi vienodo dydžio, taip kad suprask kaip nori biggrin.gif

nu landsend tai tyliu, L dydzio vyrui maikes parejo XL geras, striukes S yra geras M, fui visiskas absurdas....
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 18, 20:27)
O koks klausimas buvo?  g.gif
Ir kokio skaičiaus jūs tikėjotės? Iš Todlerių tai panašus ir turi būti mastau.gif

nu ese tame kad 9 usa gal ir 25 bet basutes atitinka 26 kaip minumum, viskas ten LOS Gigantes:)
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2014 03 18, 19:11)
O kazin, kaip jų dydžiai? Nešioju 40, koja 26cm. Tai imti 9,5?

Aš turiu Naturalizer batelius, man dydis atitinka įprastą - 8,5 - 25 cm, Lt nešioju 39 dydį.
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 19:30)
nu landsend tai tyliu, L dydzio vyrui maikes parejo XL geras, striukes S yra geras M, fui visiskas absurdas....
Papildyta:

nu ese tame kad 9 usa gal ir 25 bet basutes atitinka 26 kaip minumum, viskas ten LOS Gigantes:)

Vinija kokia striukyte vyr pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 20:30)

maniškė daržiuke purvynuose trina Landsend žieminius batus, jie 8 dydžio ir sakyčiau tokie patys kaip jos turimi ecco 26 dydžio g.gif o pėda jos kažkur 15.5 cm smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Man rodos cia temoje, nesuklysiu sakydama, kad koki 100 kartu buvo aptarta kad Landsend DIDINTI. Tai ko piktintis? g.gif. Kokybe Lndsendo yra gera, ypac vaikisku rubu, atitaikius dydzius, pasinaudojus ju sale"ais, labai gera "lavke" pirkimuisi kokybisku kasdieniu drabuziu 4u.gif.
Batuku dydzius, matau, kad pakomentavo jau, viskas normoj su ju dydziais. Pvz., 10 dydis kazkur iki 16.5-17 cm pedutei tinka. Euro atitikmenys nera vienodi, nesiklaidinkit skaiciuose, ieskokit pedos cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 18 kovo 2014 - 20:11
QUOTE(Vinija @ 2014 03 18, 19:22)
Nuuuu nereaguojate i mano klausima 9 usa vaikisku batu dydis, pagal (tuoj neapkesiu landsendo)-25 euro!!!!! parejo basutes blyn

Papildyta:

dviems todleriams jau keli metai perku iš landsend ir rūbus, ir batus, puikiausia parduotuvė-tik reik skaityt info dydžių lentelėj,geriausia duomenis CM, o ne tik lygint su euro ir studijuot pirkėjų atsiliepimus prie prekes.
o dėl S-gero M , tai bent jau moteriškų jie rašo kad S atitinka USA 6-8 dydį, tai kaip ir nelabai meluoja, nes kitur 8 paprastai jau priskiriamas M-ui.
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2014 03 18, 19:43)
Furbio vaikutis  tik 9,99$, gal kam aktualu cool.gif
http://www.amazon.co...=furby furbling

Nieko gero tas draugelis schmoll.gif
Jau geriau du furbiai, va cia tai jega kai jie choru sustoje vienas pries kita dainuoja lotuliukas.gif Arba bendrauja tarpusavyje neužsičiaupdami biggrin.gif

QUOTE(manouche @ 2014 03 18, 21:09)
Man rodos cia temoje, nesuklysiu sakydama, kad koki 100 kartu buvo aptarta kad Landsend DIDINTI. Tai ko piktintis? g.gif. Kokybe Lndsendo yra gera, ypac vaikisku rubu, atitaikius dydzius, pasinaudojus ju sale"ais, labai gera "lavke" pirkimuisi kokybisku kasdieniu drabuziu 4u.gif.
Batuku dydzius, matau, kad pakomentavo jau, viskas normoj su ju dydziais. Pvz., 10 dydis kazkur iki 16.5-17 cm pedutei tinka. Euro atitikmenys nera vienodi, nesiklaidinkit skaiciuose, ieskokit pedos cm.

Moteriški didinti 1,5 dydžio tikrai.
Bet apie vyriškus npasakyčiau, keletas striukių sakyčiau atitiko dydį g.gif
Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 03 18, 20:15)

Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko gero tas draugelis  schmoll.gif
Jau geriau du furbiai, va cia tai jega kai jie choru sustoje vienas pries kita dainuoja  lotuliukas.gif Arba bendrauja tarpusavyje neužsičiaupdami biggrin.gif

Ane, as tai turiu dar viena akcijini spintoje pasislepusi, vis masciau ar duot vaikams, ar pardavineti biggrin.gif gal tikrai smagiau butu 2 furbiai, kol kas mazasis daugiau su juo zaidzia nei didzioji:)
Atsakyti
Vaikiški irgi sakyčiau atitinka, bent jau berniukiški  blush2.gif

o as pagal savo mergos landsendinius pirkinius galiu pasakyt, kad geroookai didinti rubai. kadangi dauguma drabuziu is amerikos saviskei perku dydziu didesnius, tai pernai emiau kombezines kelnes atseit siai ziemai 5T, o jai rudeni suejo 4. tai gal kokiu 6 metu apvilksiu biggrin.gif
tada nupirkau 4 dydi, nu ir manau, kad nesiosim net ir kita ziema, kai jau bus 5 metai sueje. beje, kombezines kelnes nuostabios, net kalnuose slidinet mokesi su jom

maniske, beje, auksta pagal savo amziu
Atsakyti