Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Astra

Sveikos Astru myletojos ir turetojos, taip jau atsitiko, kad esu giliame pasimetime - laikas keist masina. Ir ji turi buti tokia: ekonomiska, grazi ir nezemu dugnu... Na kad ir mieste, ir kaime per duobes - ir i darba, ir i soda. Persasi mintis apie skoda, bet akis uzkliuvo uz gerokai akiai mielesnes ir grazesnes Opel Astros apie 2005 metus. Kas turit, pasakykit, ar teke turet problemu, kai dugnu braukiat kelia kaimuose vazinejant?
Atsakyti
Astra geriau negu skoda,vaziuokle tikrai patvari ir duobiu nelabai bijo,tik as vazineju su 96m.senute,tai apie tas naujesnes negaliu nieko pasakyti,tik sako,kad nerudyja jos visai.Pirma irgi buvo astra,dyzelis,tai ten dugnas tikrai buvo pakankamai aukstas,maliausi po miskus visai nesisaugodama,visur praeidavo,o dabartine benzinine siek tiek zemesne(zemai pats variklis),tai jau reikia galvoti vaziuojant kad neuzkabint ax.gif O siaip gali dar Subaru pasiziureti,atitinka visus isvardytus kriterijus ax.gif
Atsakyti
Dekui, ryt darbely paskaitinesiu dar ir apie Subaru.
Atsakyti
As uz Astra thumbup.gif
Atsakyti
Siandiena isigyjom nauja masinuka. Tad su didziausiu dziaugsmu priduosiu savo Astra i lauzyna biggrin.gif Musu seimynele liko soti Opeliais (Vectra ir Astra). Daugiau niekada nepirksim jokio Opelio! Kaip as juos vadinu - Opelis tai žopelis... 4u.gif
Puikiai suprantu, kad jokia firma negali garantuoti 100%, kad ir absoliuciai naujas ju automobilis eis be jokiu problemeliu. Tiesiog mums labai nepasiseke su siom dviem masinom.
Atsakyti
Tikrai kad nepasisekė... Mano mašinytei šiemet 6 metai sueina, tfu tfu tfu, net lemputė nėra perdegusi, nekalbant apie ką nors rimtesnio smile.gif Ir šiaip gražuolė biggrin.gif Apie kitą mašiną irgi Opelį galvoju thumbup.gif Insignios man labai gražios, tik gal didokos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2012 05 25, 20:31)
Tikrai kad nepasisekė... Mano mašinytei šiemet 6 metai sueina, tfu tfu tfu, net lemputė nėra perdegusi, nekalbant apie ką nors rimtesnio smile.gif Ir šiaip gražuolė  biggrin.gif Apie kitą mašiną irgi Opelį galvoju  thumbup.gif Insignios man labai gražios, tik gal didokos...  wub.gif

Vazineju su astra,ir dukrai irgi ziuresim astros ko gero,tiesa,dairysimes senutes,panasios kaip ir mano,tik mazesnes,nes daugiau 2000lt isleisti masinai negalesim...pliusai-palyginti pigus aptarnavimas, atspari nelabai luztanti vaziuokle,o ir sedeti joje patogu,nepavargsti net ir ilgai vaziuojant ax.gif Gerai susireguliuoja veidrodziai-nera aklo kampo thumbup.gif Minusai-su tokiu varikliu,kokio noriu dairytis,labai sunku surasti,autopliuse tik trys skelbimai tokie buvo,vnz.,pasirinkimo nera,bus sunku... doh.gif Dukra tai zigulio labai nori,arba zapuko,bet,sakau,tokia masina norint pirkti reikia garaza su duobe tureti,nes krapstymosi bus daug,o kieme ne viska pasidarysi... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. smile.gif daug daug buvo mastymo kokia cia auto nusipirkt ir dabar galiu ramiai pasakyti , kad nesigailiu pasirinkus opel astra.Tiesa, manoji senute 98metu, bet tikrai graziai atrodo, labai patogi, nesudetinga parkuotis,o kadangi as klevukas man tai aktualu.Aisku pliusas tas, kad pavyko nupirkti tikrai techniskai tvarkinga, perejau TA per pirma karta thumbup.gif zodziu super auto. smile.gif
Atsakyti
2-as opelis mano, man sitos masinos thumbup.gif
plius man ju dizaino pakeitimai yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 06 rugpjūčio 2012 - 14:54
Maniske irgi astryte 99metu,dyzeliukas wub.gif wub.gif wub.gif norejau Golf 4,bet vistik likau prie sios 4u.gif buvo parvaryta is Belgijos,as 2 savininke smile.gif TA paejo pati,dar pakolkas nebuvau servisa 4u.gif bet pries ziema tikrai reiks nuvaryti,tepala pasikeisti ir filtrus 4u.gif o seip nesiskundziu as ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 10 14, 12:07)
Maniske irgi astryte 99metu,dyzeliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  norejau Golf 4,bet vistik likau prie sios  4u.gif buvo parvaryta is Belgijos,as 2 savininke smile.gif TA paejo pati,dar pakolkas nebuvau servisa  4u.gif  bet pries ziema tikrai reiks nuvaryti,tepala pasikeisti ir filtrus  4u.gif o seip nesiskundziu as ja  biggrin.gif

Sveikinu. thumbup.gif Maniske irgi 99 m. dyzeliukas ir koks sutapimas - is Belgijos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mes turim su savo opeliuku (ASTRA 2002) problemu, meistras nustate kad kazkoks EGR voztuvas sugedo (variklyje kozkokia detale), meistras neuzsiima tokiom problemom..gal esat kas nors susidure? gal netycia zinot kas Kaune tvarko? na bet kokia info..
Atsakyti