aš iškart sakiau jokių pezo, ar renault norėčiau toyota, bet finansai riboti, galiu mašinai skirti tik apie 6000 lt, todėl opel astra manau geriausia ką galėčiau nusipirkti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 16, 14:53)
aš iškart sakiau jokių pezo, ar renault norėčiau toyota, bet finansai riboti, galiu mašinai skirti tik apie 6000 lt, todėl opel astra manau geriausia ką galėčiau nusipirkti
Pries astra turejau honda, tai remontas tikrai daug brangesnis japonisku auto
O kai dirbau servise kuri laika, tai sake, kol zmones pirks pezo ir reno, tai servisai tikrai nebankrutuos
o jūs per skelbimus pirkote ar turguose?
QUOTE(Indukė @ 2012 01 16, 15:41)
Per skelbimus
QUOTE(Indukė @ 2012 01 16, 16:41)
Ieskojom autopliuse ir autogide, is kazkurio ir pirkau.
sveikos
as puse metu vazineju su opeliu,viskas super,pirkom turguje,neeksplatota LT
as puse metu vazineju su opeliu,viskas super,pirkom turguje,neeksplatota LT
Sveikos,
Man per salcius buvo sugedes starteris ,bet jau pataisita ir viskas gerai
QUOTE(pelite @ 2012 02 14, 19:56)
Sveikos,
Ar daug nuskalpavo pinigeliu uz pataisyma?
Man tai vienas amortizatorius buvo uzsales, bet po to atsilo, tai kolkas nieko nedariau
Sveiki,
2006 metu astra hecbekas iesko seimininko/es. Pirkta nauja Lietuvoje, laikyta garaze ir priziureta autorizuotame servise. Pravaziavo 116 000 km, 1.4 benziniukas (mieste iki 9 ltr/100 km). Parduodama, nes perkamas naujas automobilis.
Automobilis Vilniuje, galite apziureti Jusu pageidaujamame servise.
Kaina galima sutarti tarp 13 000 - 13500 Lt.
P.S. masinos kebulas classic modelio (astra G), tai yra taip atrodo (cia atsitiktine nuotrauka is interneto):
http://www.google.lt...g...tx=56&ty=51
2006 metu astra hecbekas iesko seimininko/es. Pirkta nauja Lietuvoje, laikyta garaze ir priziureta autorizuotame servise. Pravaziavo 116 000 km, 1.4 benziniukas (mieste iki 9 ltr/100 km). Parduodama, nes perkamas naujas automobilis.
Automobilis Vilniuje, galite apziureti Jusu pageidaujamame servise.
Kaina galima sutarti tarp 13 000 - 13500 Lt.
P.S. masinos kebulas classic modelio (astra G), tai yra taip atrodo (cia atsitiktine nuotrauka is interneto):
http://www.google.lt...g...tx=56&ty=51
Cia ne skelbimu lenta
QUOTE(Tučka @ 2012 02 16, 15:26)
Cia ne skelbimu lenta
Na taip, zinau, kad atrodo nekaip tokie imetimai i foruma Bet paskaiciau, kai kai kurie vis klausia kur surast ir kaip nenupirkti lauzo, tai nusprendziau pasidalinit - gal kai kam tik ir reikia tvarkingo daikto.