Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Astra

Sakykit, kas turite mazdaug 1999-2000 m. universalus, ar jums nerasoja galiniai soniniai keleiviu langai? g.gif Su priekiniais viskas tvarkoj, bet va galiniai, tai toks jausmas, kad nedapucia vejelis iki ten doh.gif Salono filtra pakeiciau ax.gif
Beje pastebejau dar viena minusiuka, kad priekinio lango tos ertmes orui pusti yra gana siauro diametro, tai krastai lango irgi sunkokai nusipucia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 11 09, 10:30)
Sakykit, kas turite mazdaug 1999-2000 m. universalus, ar jums nerasoja galiniai soniniai keleiviu langai?  g.gif  Su priekiniais viskas tvarkoj, bet va galiniai, tai toks jausmas, kad nedapucia vejelis iki ten  doh.gif  Salono filtra pakeiciau  ax.gif 
Beje pastebejau dar viena minusiuka, kad priekinio lango tos ertmes orui pusti yra gana siauro diametro, tai krastai lango irgi sunkokai nusipucia  rolleyes.gif

sveika 4u.gif

pas mane 2001m.uneversalas,tai ta pati istorija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2011 11 10, 19:25)
sveika 4u.gif

pas mane 2001m.uneversalas,tai ta pati istorija doh.gif

Radau tokios informacijos, kad gali buti uzstrigusi oro padavimo sklende. beje pas mane ta knopke vidines cirkuliacijos neveikia, tai manau problema bus cia, kad ta sklende uzstrigo ant vidinio rezimo. doh.gif Teks imti "bardacioka" ir ziureti kas su ta sklende negerai. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 11 11, 09:42)
Radau tokios informacijos, kad gali buti uzstrigusi oro padavimo sklende. beje pas mane ta knopke vidines cirkuliacijos neveikia, tai manau problema bus cia, kad ta sklende uzstrigo ant vidinio rezimo.  doh.gif  Teks imti "bardacioka" ir ziureti kas su ta sklende negerai.  rolleyes.gif

Buvo ir mano automobiliui ši problema, bet sutvarkė ir vėl viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 11 11, 08:05)
Buvo ir mano automobiliui ši problema, bet sutvarkė ir vėl viskas gerai rolleyes.gif

Ar butent su oro sklende buvo problema? ax.gif
Atsakyti
galvoju pavasarį-vasarą pirktis sau opel astrą hečbeką 1999-2000 metų, tik galvoju ar dyzelį ar benziną, kiek tokie maždaug ima benzino? Bijau, kad dyzeliai tokių metų būna sudrožti, o noriu geros mašinos, nes vyro dažnai LT nebūna, o su dukra norim neturėti problemų kelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 16, 13:29)
galvoju pavasarį-vasarą pirktis sau opel astrą hečbeką 1999-2000 metų, tik galvoju ar dyzelį ar benziną, kiek tokie maždaug ima benzino? Bijau, kad dyzeliai tokių metų būna sudrožti, o noriu geros mašinos, nes vyro dažnai LT nebūna, o su dukra norim neturėti problemų kelyje  biggrin.gif

Turiu 99 dyzeli, super issilaikes, nei rudziu, nei kazkokiu kitu bedu su juo. g.gif Kodel butent dyzeliai sudrozti gali buti? Maniau, kad kaip tik benzininiams varikliams didele rida baisi?
Siaip servise komplimentu susilaukia masinyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 16, 13:45)
Turiu 99 dyzeli, super issilaikes, nei rudziu, nei kazkokiu kitu bedu su juo.  g.gif  Kodel butent dyzeliai sudrozti gali buti? Maniau, kad kaip tik benzininiams varikliams didele rida baisi?
Siaip servise komplimentu susilaukia masinyte  blush2.gif

o kiek ima dyzeliukas? Ar prieš perkant vežate į servisą?
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 16, 14:13)
o kiek ima dyzeliukas? Ar prieš perkant vežate į servisą?

Vezem i regitros technine apziura, paziurejo, sako pirkit(aisku, ten ne viska patikrina, bet jei jau kazkas tikrai blogai tai pamatytu.) Jau nupirkta MB dar i opeliu servisa nuvare, ten patikrino ir varikli ir kt. Imt zadejo 7-8 litrus mieste, 2 litru variklis. Kiek tiksliai neskaiciavom ax.gif Manau, kad panasiai ir yra.
Atsakyti
Nusipirkti gera ir nesudrozta masina yra - loterija. Gali buti taip uzmaskuoti trukumai, kad net nepastebesit doh.gif Pries perkant puse metu nagrinejau siu automobiliu ypatumus, taigi pavyko issirinkti optimaliausia varianta smile.gif
Del patikrinimo, tai vien regitros isvadom nesivadovauciau schmoll.gif Reikia butinai nuvaryti i gera servisa, kur su kompiuteriu gali patikrinti klaidas metamas, be to su tuo paciu kompiuteriu patikrina ar automobilis nebuvo dauztas, ko plika akimi ne visi pamatys. ax.gif ir tt...

Man pavyko nusipirkti gera masiniuka 99 metu dyzeli. Mano 1,7 variklis (50 KW) ima 6.2/100 km. (mieste) Ziema truputi daugiau, bet ne daugiau 7 ltr. mieste.

Neseniai pasikeiciau visus dirzus ir nustebau salyginai nedidele ju kaina thumbup.gif Zodziu esu be galo patenkinta savo masiniuku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 16 sausio 2012 - 13:52
taip, mašiną nusipirkti yra loterija drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 01 16, 14:46)
Nusipirkti gera ir nesudrozta masina yra - loterija. Gali buti taip uzmaskuoti trukumai, kad net nepastebesit  doh.gif  Pries perkant puse metu nagrinejau siu automobiliu ypatumus, taigi pavyko issirinkti optimaliausia varianta  smile.gif
Del patikrinimo, tai vien regitros isvadom nesivadovauciau  schmoll.gif  Reikia butinai nuvaryti i gera servisa, kur su kompiuteriu gali patikrinti klaidas metamas, be to su tuo paciu kompiuteriu patikrina ar automobilis nebuvo dauztas, ko plika akimi ne visi pamatys.  ax.gif ir tt...

Man pavyko nusipirkti gera masiniuka 99 metu dyzeli. Mano 1,7 variklis (50 KW) ima 6.2/100 km. (mieste) Ziema truputi daugiau, bet ne daugiau 7 ltr. mieste.

Neseniai pasikeiciau visus dirzus ir nustebau salyginai nedidele ju kaina  thumbup.gif  Zodziu esu be galo patenkinta savo masiniuku.  4u.gif

Zinoma, kad loterija, devetos masinos yra devetos.. Man tik nusipirkus tikrino varikli ir tt. Viskas buvo ok.
Girdejau, kad Opeliu apskritai visas remontas pigus.. (Pradzioj norejau 206 pezo..bet kai servise surase A4 formato lapa esanciu arba greit atsirasianciu gedimu... doh.gif O dar remontas labai brangus schmoll.gif )
Atsakyti