Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Astra

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 08, 14:28)
Tai kad ir as nezinau kaip atskirti, reiks vyro klaust  blush2.gif Man kazkada universalai labai nepatiko, katafalkoms atrode, bet kai sita nupirkom tai nuomone pasikeite.

man pasatai - katafalkai, i astros salyginai mazi universalai biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus modeliukas. Mano Astrikė 2 durikių, 2000m., dyzeliukas , varikliukas 2.0, kilovatų berods 75..
Kol vieną vaikiuką turėjau tai visai nieko, bet kai gimė antras - tai labai truksta dar vienų durelių.
Atsakyti
Nusipirkau vakar Opel Astra, dyzelis ir automatas. 2000m., universalas. Gal kas turit tokią mašynyę ir galit pasidalinti įspūdžiais? Na aš tai labai norėjau būtent tokios Astros, tai kol kas esu labai patenkinta, tik labai salone garsu, tai vat ir nežinau, ar čia taip turi būti, ar kas nors ten negerai pas ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 10 23, 14:47)
Nusipirkau vakar Opel Astra, dyzelis ir automatas. 2000m., universalas. Gal kas turit tokią mašynyę ir galit pasidalinti įspūdžiais? Na aš tai labai norėjau būtent tokios Astros, tai kol kas esu labai patenkinta, tik labai salone garsu, tai vat ir nežinau, ar čia taip turi būti, ar kas nors ten negerai pas ją  g.gif

O kas butent garsu salone g.gif Ar tikrinote kur nors pries perkant? g.gif Pas mane tai nera taip, kad labai stipriai kazkas girdetusi, bet mano ne automatas schmoll.gif Tai apie automatus negaliu nieko pasakyti 4u.gif Man prie sirdies labiau mechanines pavaru dezes, tai i kitokias net neziurejau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 10 24, 10:34)
O kas butent garsu salone  g.gif  Ar tikrinote kur nors pries perkant?  g.gif Pas mane tai nera taip, kad labai stipriai kazkas girdetusi, bet mano ne automatas  schmoll.gif  Tai apie automatus negaliu nieko pasakyti  4u.gif Man prie sirdies labiau mechanines pavaru dezes, tai i kitokias net neziurejau  biggrin.gif

gal man nuo benzino nulipus taip atrodo, kaip traktoriukas, o aš atvirkščiai, su mechanika nedraugauju ax.gif , bet visumoj, tai esu labai patenkinta pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 10 24, 15:45)
gal man nuo benzino nulipus taip atrodo, kaip traktoriukas, o aš atvirkščiai, su mechanika nedraugauju ax.gif , bet visumoj, tai esu labai patenkinta pirkiniu  smile.gif

As taip pat savaja astra-dyzeliuka,pirkau pirmaja po benzinines,bet jokiu pasaliniu aplinkos,ar dar kokiu garsu-negirdziu.Be to,galvojau,kad zymiai garsiau tas dyzelis birbia biggrin.gif ,o cia pasirodo,nieko baisaus tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi pirkau Opel Astrą šiom dienom (2008 m., 1.6 l benzininė, mechaninė pavarų dėžė), tai kiek važinėjau, tai smagus vairavimas. Tikiuosi gerai mašiniukas tarnaus ir būsiu patenkinta. Niekad negalvojau, kad važinėsiu Opel'iu, bet ir neturėjau nieko prieš juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 10 24, 20:25)
Aš irgi pirkau Opel Astrą šiom dienom (2008 m., 1.6 l benzininė,

Sveikinimai istojus i astru kluba biggrin.gif O jusiske dar visai sviezutele ,geru metu smile.gif Universalas?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2011 10 24, 20:28)
Sveikinimai istojus i astru kluba biggrin.gif O jusiske dar visai sviezutele ,geru metu smile.gif Universalas?

Ne, hečbekas ax.gif
Aš dabar vairuoju senuką Ford'ą universalą, tai pastebėjau, kad kasdienai man ši mašina per didelė. Norėjau mažesnės, patogesnės parkavimo prasme, o ir tikiuosi bus manevringesnė, ekonomiškesnė, mažiau berzino gers smile.gif Mano važinėjimo maršrutas su vaikais ir į darbą, tai užteks dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 10 24, 21:11)
Ne, hečbekas ax.gif
Aš dabar vairuoju senuką Ford'ą universalą, tai pastebėjau, kad kasdienai man ši mašina per didelė. Norėjau mažesnės, patogesnės parkavimo prasme, o ir tikiuosi bus manevringesnė, ekonomiškesnė, mažiau berzino gers smile.gif Mano važinėjimo maršrutas su vaikais ir į darbą, tai užteks dydžio smile.gif

Benzino nebuna labai ekonomisko, lyginant su dyzeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 10 25, 08:35)
Benzino nebuna labai ekonomisko, lyginant su dyzeliu  smile.gif

Turbūt, kad taip - nesiginčysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
noriu prisijungti prie jusu mirksiukas.gif ,mes liepos men.isigijom Opel astra,
Kol kas thumbup.gif
Atsakyti