Gal ir "blondiniškai" paklausiu , bet kodėl šio automobilio taip rasoja langai? Nuvažiuoju kokius 10 km ir prasideda Įjungiu ventiliatorių, kad pūstų šaltą ar šiltą orą, bet vis tiek tas pats , padeda tik pravertas langas (bet juk ne vasara). Kai važinėjau kitų markių automobiliais taip nebūdavo
QUOTE(jediara @ 2010 10 07, 08:46)
Gal ir "blondiniškai" paklausiu , bet kodėl šio automobilio taip rasoja langai? Nuvažiuoju kokius 10 km ir prasideda Įjungiu ventiliatorių, kad pūstų šaltą ar šiltą orą, bet vis tiek tas pats , padeda tik pravertas langas (bet juk ne vasara). Kai važinėjau kitų markių automobiliais taip nebūdavo
Ne iš vieno tą patį esu girdėjusi
Viena laimė, kad naujesni opeliai tokios problemos tikrai neturi
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 07, 11:49)
Ne iš vieno tą patį esu girdėjusi
O siaube , tai čia tikrai rimta problema
QUOTE(jediara @ 2010 10 07, 11:26)
O siaube , tai čia tikrai rimta problema
Na man tokiu nesklandumu nekyla (99m astriuke)
Jeigu is tikruju pucia ora i langus, tai neturi rasoti. Kazkas cia ne taip
QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 07, 14:53)
Na man tokiu nesklandumu nekyla (99m astriuke)
Mano taip pat 99 , pučia orą, bet kažkodėl rytais rasoja
Papildyta:
QUOTE(DaliaS @ 2010 10 07, 15:41)
maniškė (98m.) irgi parasoja, bet tik jeigu važiuoja daugiau žmonių. Aš langus iš vidaus su skysčiu nuo rasojimo nuvalau, truputį padeda.
Koks tai skystis?
QUOTE(jediara @ 2010 10 07, 08:46)
Pasikeiskite salono oro filtra ir problemos neliks.
Tikra tiesa - "kaltas" buvo oro filtras Dėkoju už patarimus
QUOTE(Saulėtoji @ 2010 10 21, 21:04)
Ir man tas pats.. tai reikes man irgi filtrą pirkti...kiek anas kainuoja?
is ptradziu langus galima pabandyt nuvalyt is vidaus, nes buna apsiriebalave ir rasoja