Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(mobatas @ 2014 07 04, 14:34)
tipo prisedo ir rado. kazkaip visi cia taip randa. didesne tikimybe, kad ji pati tose pazintyse esa

Sako žmogus kad rado, vadinasi rado, nereikia čia prisifantazuot.
Atsakyti
Ne sutuoktinis buvo, bet teko. Jis buvo labai saltas, vos ka pasakai, tai ginasi kaip nezinau kas. Tai toks senas draugas pasiule ji pasekt, ir taip, fb visas merginas kviete ir rasinejo joms "tu labai grazi todel tave ir pakvieciau", jis su savo tomis draugemis po kokias 2 valandas be perstojo susirasinedavo, su manim susitikes pratyledavo, ziuredavom filma arba jis prie pc o as ziuriu kaip kvailele. Negaliu as taip, man reikia bendravimo. Isvis nesu gyvenime dar tokio tikro vaikino sutikus, su kuriuo butu tikri rimti santykiai ir kuris i mane ziuretu kaip i lygiaverte partnere, bet gal dar pasiseks... Tai va, geras toks dalykas. keylogger vadinasi, cia zmogus prisijungia prie kokio puslapio ir tu po to atidarai ta programa ir viskas kaip worde surasyta kur jis buvo, nicka ir passworda. Ner lengviau. Jei kam prireiktu wink.gif Arba dar paprastesnis budas irasyt jo numeri i google ir atrasit, tipo "ieskau merginos paskambinkit tokiu numeriu", ir ta bandzius esu, deja pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 06 liepos 2014 - 01:37
QUOTE(boushe @ 2014 06 26, 21:47)
As nepasitikiu savo draugu, nes buvo kelis kartus pagautas flirtuojant internetu su visuokiom "padruskem". Labai piko, kad lendu i jo asmenine erdve, sake skirsimes jei ilisiu dar karta. Bet as vis tiek paskaitau ir neseniai perskaiciau kaip jis kazkokiai savo padruskei raso, kaip jam su ja patinka bendrauti, buti salia, kad ji tuom ji kabina, klausiai ar jai gera su juo bendrauti. Zinau ,kad buvo nubeges jei padeti su remontu, nors tuo metu sake vaziuoja su draugu. Kad karta gere iki nakties pas ja, nors sake telefonu man kad su draugu po sunkiu darbu. Ziauriai pikstu del tokiu bendravimu, nezinau kaip prisipazinti, kad perskaiciau....

Iskart matosi, kad jus jam nerupit. Nesuprantu kodel jis su jumis, gal kitos dar nepasirase. Man taip buvo, vaikinas turejo mergina, bet pradejo man irgi taip rasinet "ar as tau patinku kaip vaikinas, tu labai grazi, nesuprantu kaip tu neturi vaikino" ir t.t. Vyrai gudrus, nenori vienu metu abieju prarast, tai jie taip daro, dar budami su viena isitikina ar ta kita tikrai nores su juo but, susitikineja paslapcia ir jei mato kad jiems sekasi, tada palieka savo senaja mergina, nes kaip jie be sekso istvers. Jau geriau vienai but, negu su tokiu kur su visom duodas. Ir tai reiskia jis tau nepriklauso, jis nuolat priklausys visoms. Bjauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 06 liepos 2014 - 12:22
Esu skaičiusi žinutes ir žiūrėjusi skambučių sąrašą telefone. Nes kai prieini tokią ribą, kai jauti, kad nebegali taip toliau tęstis, padarai ir tai, ko galbūt manei niekada negalėsianti padaryti. Kai pragyveni santuokoje su žmogumi dešimt metų, iš karto jaučiasi, kad pasikeitė elgesys, pomėgiai ir pan. Man kažkodėl atrodo, kad daugelis čia pasisakiusių apie tai, kad jokiu būdu nesižemintų ir šiukštu, niekaip nesektų, kalbėjo nuoširdžiai, tačiau vis tik tariamąja nuosaka.
Kol nepasijutau išduota, aš irgi taip galvojau, kad jau ko ko, bet sekimais tikrai neužsiiminėsiu. Deja, sielvarto pakirsta, elgiausi kitaip, nei paprastai, nes ir pati tapau, kaip nesava. Ir didžiąja dalimi tikėjausi nerasti tos bjaurasties, kurią radau telefone, tikėjausi, kad tai bus tik mano klaidinga nuojauta. Aišku, čia mane nulinčiuosit, ko iš viso ieškojau, jei nenorėjau rasti? Esmė tame, kad nevisi juk geba atsiriboti nuo jausmų ir šaltu protu viską įvertinti ir tik tada priimti sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Garderika @ 2014 07 09, 19:43)
Esu skaičiusi žinutes ir žiūrėjusi skambučių sąrašą telefone. Nes kai prieini tokią ribą, kai jauti, kad nebegali taip toliau tęstis, padarai ir tai, ko galbūt manei niekada negalėsianti padaryti. Kai pragyveni santuokoje su žmogumi dešimt metų, iš karto jaučiasi, kad pasikeitė elgesys, pomėgiai ir pan. Man kažkodėl atrodo, kad daugelis čia pasisakiusių apie tai, kad jokiu būdu nesižemintų ir šiukštu, niekaip nesektų, kalbėjo nuoširdžiai, tačiau vis tik tariamąja nuosaka.
Kol nepasijutau išduota, aš irgi taip galvojau, kad jau ko ko, bet sekimais tikrai neužsiiminėsiu. Deja, sielvarto pakirsta, elgiausi kitaip, nei paprastai, nes ir pati tapau, kaip nesava. Ir didžiąja dalimi tikėjausi nerasti tos bjaurasties, kurią radau telefone, tikėjausi, kad tai bus tik mano klaidinga nuojauta. Aišku, čia mane nulinčiuosit, ko iš viso ieškojau, jei nenorėjau rasti? Esmė tame,  kad nevisi juk geba atsiriboti nuo jausmų ir šaltu protu viską įvertinti ir tik tada priimti sprendimą.

Ir ką radot? Kuo baigėsi radybos?
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 07 09, 22:53)
Ir ką radot? Kuo baigėsi radybos?

Radau žinutes a'lia musi-pusi labai laukiu tavęs, mielasis, kada atvažiuosi? Pasiilgau. Ir ir tų veidukų besiseilėjančių krūvos beveik po kiekvieno žodžio. O pamačiusi skambučių sąrašą ir sulyginusi laiką, kada jam staiga atsiranda darbo po darbo valandų, pamačiau, kad to "darbo" atsirado iš karto po to, kai jis pasiskambino kokiai tai Dianai.
Baigtis dar nesibaigė, nes radybos yra visai šviežios, todėl pati dar nenusprendžiau, kaip toliau reikės gyventi. Tik tiek, kad pasakiau, jog viską žinau ir kad pasikalbėsim, kai aš būsiu pasirengusi kalbėtis. Ko kas negaliu apie tai kalbėtis neverkdama, o antra, noriu susivokti, nes tokie dalykai išmuša žemę iš po kojų.
Atsakyti
QUOTE(Garderika @ 2014 07 10, 09:10)
Radau žinutes a'lia musi-pusi labai laukiu tavęs, mielasis, kada atvažiuosi? Pasiilgau. Ir ir tų veidukų besiseilėjančių krūvos beveik po kiekvieno žodžio. O pamačiusi skambučių sąrašą ir sulyginusi laiką, kada jam staiga atsiranda darbo po darbo valandų, pamačiau, kad to "darbo" atsirado iš karto po to, kai jis pasiskambino kokiai tai Dianai.
Baigtis dar nesibaigė, nes radybos yra visai šviežios, todėl pati dar nenusprendžiau, kaip toliau reikės gyventi. Tik tiek, kad pasakiau, jog viską žinau ir kad pasikalbėsim, kai aš būsiu pasirengusi kalbėtis. Ko kas negaliu apie tai kalbėtis neverkdama, o antra, noriu susivokti, nes tokie dalykai išmuša žemę iš po kojų.

Ir kaip jis reagavo į Jūsų žinojimą?
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 07 10, 10:16)
Ir kaip jis reagavo į Jūsų žinojimą?

Pradžioj nustėro ir sustingo kaip sulėtintam filme, tada po geros pauzės ėmė teisintis, neva, aš neteisingai supratusi, nes čia šiaip nieko nereiškianti pažystama iš darbo sferos, o man pasakius, kad šiaip jau kolegos net jei ir pasiilgsta kitų kolegų, bet bučiukų- mirksiukų tikrai nesiuntinėja, tuomet jau pats įsižeidė ir ėmė bartis, kaip aš iš viso drįsau prie jo telefono nagus kišti.
Gyveni gyveni su žmogum eilę metų, o pasirodo, kad visai jo nepažysti. Tiesą pasakius, jei nebūtume bažnyčioj tuokęsi, tikriausiai jau būčiau skyrybų paprašius, tiek jis mane įskaudino, bet dabar bandau nusiraminti kiek įmanoma ir dar kartą į viską pažiūrėti.

Juodre, o Jūs irgi tą šlykštų išdavystės skonį esat kada pajautusi?
Atsakyti
QUOTE(Garderika @ 2014 07 10, 09:29)

Juodre, o Jūs irgi tą šlykštų išdavystės skonį esat kada pajautusi?

Esu. Esu buvusi abiejuose barikadų pusėse. Neskanu nei ten, nei ten.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 07 06, 02:34)
Ne sutuoktinis buvo, bet teko. Jis buvo labai saltas, vos ka pasakai, tai ginasi kaip nezinau kas. Tai toks senas draugas pasiule ji pasekt, ir taip, fb visas merginas kviete ir rasinejo joms "tu labai grazi todel tave ir pakvieciau", jis su savo tomis draugemis po kokias 2 valandas be perstojo susirasinedavo, su manim susitikes pratyledavo, ziuredavom filma arba jis prie pc o as ziuriu kaip kvailele. Negaliu as taip, man reikia bendravimo. Isvis nesu gyvenime dar tokio tikro vaikino sutikus, su kuriuo butu tikri rimti santykiai ir kuris i mane ziuretu kaip i lygiaverte partnere, bet gal dar pasiseks... Tai va, geras toks dalykas. keylogger vadinasi, cia zmogus prisijungia prie kokio puslapio ir tu po to atidarai ta programa ir viskas kaip worde surasyta kur jis buvo, nicka ir passworda. Ner lengviau. Jei kam prireiktu wink.gif Arba dar paprastesnis budas irasyt jo numeri i google ir atrasit, tipo "ieskau merginos paskambinkit tokiu numeriu", ir ta bandzius esu, deja pasiteisino.

ir ką darėt viską sužinojus ar dar tebe kartu?

Atsakyti
Pažįstama, tema... kai sužinai kad tau meluoja, tiesos iš žmogaus jau nesitiki ir tada žemė slysta iš po kojų...prisigalvoji visko o galu gale viskas pasitvirtina....
Atsakyti
Temą ne visai temą, nes man reikia susekti ne sutuoktinį, o meilužį... gal kas žino kokių būdų, kaip patikrinti žmogų, su kuriuo susitinki tik retkarčiais (susitikimai vyksta jo namuose, tad galiu bent namus pašniukštinėti)...būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti