Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(egluziukas @ 2014 03 15, 23:28)
Prašau be sarkazmo, tiesiog noriu tiesos mirksiukas.gif manau žinoti tiesa turim teise žinoti kiekvienas.

Tavo nora pagauti juos nusikaltimo vietoje suprantu 4u.gif Jei suzinociau kad maniskis turi kita moteri, noreciau juos pagauti kartu, ir tiesiog paklausti kodel jis taip padare unsure.gif Pamaciusi juos kartu gal tiek pasibjaureciau tuom, kad tikrai neatleisciau jam to, o jei nemacius gal gal gal ir atleisciau jei matyciau kad gailisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(perla69 @ 2014 07 01, 08:04)
Merginos patarkit  4u.gif

Net nežinau pati ką patarti... Mano draugė susirašinėja su savo vyru, nors jis to nežino  doh.gif Kažkada ji rado jį prisiregistravusį pažinčių portale, na ir nusprende patikrinti. Jis dabar kviečia į susitikimą  verysad.gif 
Ar susirašinėti toliau ir išrėžti jam visą tiesą ar nueiti į susitikimą ir padaryti staigmeną..? Bet čia reikia nesuklysti, jos tikslas jį pamokinti, viską pamiršti ir gyventi toliau.
Čia reikalas rimtas, kartu pragyventa 15metu, du vaikučiai... Ji norėtu galvoti, kad tai jam tik vidutinio amžiaus krizė ir praeis.

ačiū jums nuo jos  4u.gif

As manau kad siaip ji pamokinti jau velu, jis kviecia kita moteri i pasimatyma, ko vedusiam vyrui registruotis pazinciu svetainese? Ko eiti i pasimatymus su kitomis? g.gif zmonos vietoje nueiciau pati, arba paprasyciau kokios nors vyrui nematytos pazystamos nueiti ir paziureti kuom viskas gali baigtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 01 liepos 2014 - 14:32
QUOTE(perla69 @ 2014 07 01, 07:04)

Net nežinau pati ką patarti... Mano draugė susirašinėja su savo vyru, nors jis to nežino  doh.gif Kažkada ji rado jį prisiregistravusį pažinčių portale, na ir nusprende patikrinti. Jis dabar kviečia į susitikimą  verysad.gif 
Ar susirašinėti toliau ir išrėžti jam visą tiesą ar nueiti į susitikimą ir padaryti staigmeną..? Bet čia reikia nesuklysti, jos tikslas jį pamokinti, viską pamiršti ir gyventi toliau.
Čia reikalas rimtas, kartu pragyventa 15metu, du vaikučiai... Ji norėtu galvoti, kad tai jam tik vidutinio amžiaus krizė ir praeis.

ačiū jums nuo jos  4u.gif

tik vienas klausimelis. ka tavo drauge veikia pazintyse?
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 07 01, 07:04)

Net nežinau pati ką patarti... Mano draugė susirašinėja su savo vyru, nors jis to nežino  doh.gif

Tavo vietoje neičiau, siūlyčiau žmonai eiti, jie išsiaiškintų, gal vyras pasimokytų, vienu atveju taptų atsargesnis, kitu, tikrai pasimokytų. Aš nemanau, kad vyro žmona nuoširdžiai nori, kad viskas tęstųsi toliau, ir jei jis pasiūlys Tau praleist naktį kartu, ar žmonai nuo to pagerės. Mažiau žinos, mažiau skaudės. Bet čia tik mano logika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temide* @ 2014 07 02, 15:24)
Tavo vietoje neičiau, siūlyčiau žmonai eiti, jie išsiaiškintų, gal vyras pasimokytų, vienu atveju taptų atsargesnis, kitu, tikrai pasimokytų. Aš nemanau, kad vyro žmona nuoširdžiai nori, kad viskas tęstųsi toliau, ir jei jis pasiūlys Tau praleist naktį kartu, ar žmonai nuo to pagerės. Mažiau žinos, mažiau skaudės. Bet čia tik mano logika. smile.gif

Kažko nesupratot, čia žmona ir susirašinėja su savo vyru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 07 03, 07:49)
Kažko nesupratot, čia žmona ir susirašinėja su savo vyru g.gif

Manau, kad supratau, tiesiog truputi, rašydama neaiškiai išreiškiau mintis, turiu omenyje,

kad Aš nemanau, kad vyro žmona (ta, kuri susirašinėja) nuoširdžiai nori, kad viskas tęstųsi toliau, ir jei jis(tos žmonos vyras) pasiūlys Tau praleist naktį kartu, ar žmonai (ta, kuri nori, kad į susitikimą eitų jos draugė ) nuo to pagerės. Mažiau žinos, mažiau skaudės. Bet čia tik mano logika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temide* @ 2014 07 03, 11:36)
Manau, kad supratau, tiesiog truputi, rašydama neaiškiai išreiškiau mintis,  turiu omenyje,

kad Aš nemanau, kad vyro žmona (ta, kuri susirašinėja) nuoširdžiai nori, kad viskas tęstųsi toliau, ir jei jis(tos žmonos vyras) pasiūlys Tau praleist naktį kartu, ar žmonai (ta, kuri nori, kad į susitikimą eitų jos draugė ) nuo to pagerės. Mažiau žinos, mažiau skaudės. Bet čia tik mano logika. smile.gif

Skaitykite dar kartą. Žmona susirašinėja, žmona ir galvoja eiti jai ar ne ir jokiai draugei į pasimatymą su savo vyru ji eiti nesiūlo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temide* @ 2014 07 03, 11:36)
Manau, kad supratau, tiesiog truputi, rašydama neaiškiai išreiškiau mintis,  turiu omenyje,

kazkaip perla neatsako i nepatogu klausima. visos puola vyra, bet kazkaip ir zmonele netycia atsirado pazinciu portale. skaudu pamacius savo mylima zmogu, bet ko ji ten pati ejo i pazinciu portalus. manau ieskojo nereceptu lotuliukas.gif
Atsakyti
Įdomi situacija. Aš, nueičiau. Bet, ne pyktis ir aiškintis. Gal pavyktų pavakarieniauti, ar kokteilio atsigerti. Bet ko, kas jau ten buvo suplanuota. O, paskui ramiai gal kokiam parke pasivaikščioti. Palengva, palengva ir išsirutuliotų pokalbis, kaip buvo šeimoje prieita iki tokios situacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 07 03, 18:26)
Įdomi situacija. Aš, nueičiau. Bet, ne pyktis ir aiškintis. Gal pavyktų pavakarieniauti, ar kokteilio atsigerti. Bet ko, kas jau ten buvo suplanuota. O, paskui ramiai gal kokiam parke pasivaikščioti. Palengva, palengva ir išsirutuliotų pokalbis, kaip buvo šeimoje prieita iki tokios situacijos.  ax.gif

as palaikau tavo varianta. abiems reikia pasikalbeti. kazkas buvo ne taip seimoje, jei abu atsidure pazinciu portale.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 07 03, 18:26)
Įdomi situacija. Aš, nueičiau. Bet, ne pyktis ir aiškintis. Gal pavyktų pavakarieniauti, ar kokteilio atsigerti. Bet ko, kas jau ten buvo suplanuota. O, paskui ramiai gal kokiam parke pasivaikščioti. Palengva, palengva ir išsirutuliotų pokalbis, kaip buvo šeimoje prieita iki tokios situacijos.  ax.gif

Na reikia stipriu nervu, kad tokioje situacijoje vakarieniauti, man rodos man kasniai strigtu gerkleje ir butu sunku valdyti emocijas. Ir neduok Dieve dar bare drama iskelt biggrin.gif
Man taip pat iskilo klausymas, kaip zmona rado vyra pazintyse? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 07 03, 16:03)
kazkaip perla neatsako i nepatogu klausima. visos puola vyra, bet kazkaip ir zmonele netycia atsirado pazinciu portale. skaudu pamacius savo mylima zmogu, bet ko ji ten pati ejo i pazinciu portalus. manau ieskojo nereceptu lotuliukas.gif

Sveiki,

oi ne ne ji iki tol turbūt net nežinojo Pažinčių portalų pavadinimu. Tiesiog prisėdus prie savo namų pc rado neuždarytą langą to puslapio. Neatsijungęs buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 07 03, 22:13)
Sveiki,

oi ne ne ji iki tol turbūt net nežinojo Pažinčių portalų pavadinimu. Tiesiog prisėdus prie savo namų pc rado neuždarytą langą to puslapio. Neatsijungęs buvo...  verysad.gif

tipo prisedo ir rado. kazkaip visi cia taip randa. didesne tikimybe, kad ji pati tose pazintyse esa
Atsakyti