Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 13, 15:37)
lb panasia istorija zinau  biggrin.gif . tai kaip su tokiais sneketis?

Čia jau ne šnekėtis reikia, o sukrauti šmutkeles už durų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 13, 14:37)
lb panasia istorija zinau  biggrin.gif . tai kaip su tokiais sneketis?

o koks reikalas sneketis? Kad toliau smegenis pudrintu?
Kaip MM pasake, sukraut smutkeles uz duru.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 16, 05:19)
Nesupratau, kodel man, ar kitai turetu buti sunkokai su tokia sazine gyventi. Galimai del to, kad knisiesi vyro telefone, uz tai as ir nesiknisu, neskaitau jo laisku, dokumentu.

Na jei jus net negalite su antra puse nuosirdziai pasneketi, tai velgi jusu santikiu atestacija. Prie ko cia sazine. Nezinau.

Nesenai gavau zinute is draugo. "Aciu, jei ne tu, buciau neviltyje, esu be galo dekingas, kada susitinkam, man reikia tave pamatyti"

Vertimas zinutes. Vaikui po vejaraupiu atsirado ant odos darinys, tevai issigando.Tenka bendrauti su onkologais, pazystu gydytoja, daviau jo telefono nr. Vaika nuveze, patikrino, nieko blogo. Tevas laimingas dekoja. Nori susitikti".

Jei mano vyras del panasios zinutes pradetu kelti alasa, abejoti mano padorumu, nematau prasemes su juo gyventi, nes manau, kad sugyvenimo pagrindas yra pasitikejimas. As niekam neprivalau irodineti savo nekaltumo, tikrai nesizeminsiu.

Pritariu zinutes dar ne irodymas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 15, 23:13)
Na, gali tureti ir auklejamaji poveiki vyrui. Pvz kita karta geriau slepsis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 05 13, 11:29)
Būtų labai gerai ,jei prisipažintų ir leistųsi į kalbas, nes kiti tai ne tik neigia, bet ir pereina į puolimą, kodėl tu jų asmeninėj erdvėj knaisiojiesi  cool.gif

O būna, žinokit, kad nei slepiasi nei ką, naglu veidu dar paklausia "o kas tau nepatinka?" biggrin.gif
Atsakyti
As nepasitikiu savo draugu, nes buvo kelis kartus pagautas flirtuojant internetu su visuokiom "padruskem". Labai piko, kad lendu i jo asmenine erdve, sake skirsimes jei ilisiu dar karta. Bet as vis tiek paskaitau ir neseniai perskaiciau kaip jis kazkokiai savo padruskei raso, kaip jam su ja patinka bendrauti, buti salia, kad ji tuom ji kabina, klausiai ar jai gera su juo bendrauti. Zinau ,kad buvo nubeges jei padeti su remontu, nors tuo metu sake vaziuoja su draugu. Kad karta gere iki nakties pas ja, nors sake telefonu man kad su draugu po sunkiu darbu. Ziauriai pikstu del tokiu bendravimu, nezinau kaip prisipazinti, kad perskaiciau....
Atsakyti
QUOTE(boushe @ 2014 06 26, 20:47)
As nepasitikiu savo draugu, nes buvo kelis kartus pagautas flirtuojant internetu su visuokiom "padruskem". Labai piko, kad lendu i jo asmenine erdve, sake skirsimes jei ilisiu dar karta. Bet as vis tiek paskaitau ir neseniai perskaiciau kaip jis kazkokiai savo padruskei raso, kaip jam su ja patinka bendrauti, buti salia, kad ji tuom ji kabina, klausiai ar jai gera su juo bendrauti. Zinau ,kad buvo nubeges jei padeti su remontu, nors tuo metu sake vaziuoja su draugu. Kad karta gere iki nakties pas ja, nors sake telefonu man kad su draugu po sunkiu darbu. Ziauriai pikstu del tokiu bendravimu, nezinau kaip prisipazinti, kad perskaiciau....

Ir kiek ilgai dar pyyyyksi ir nieko nedarysi?Jusu draugas eilinis mergisius,na,nebent jus tenkina toks jo elgesys,nes kitu atveju,nelabai suprantu,ka veikiate su tokia zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(boushe @ 2014 06 26, 20:47)

Atsipeikekit, tave slyksciai isdavineja, o tu dar bijai pasakyti, kad perskaitei... blink.gif tikrai nesuprantu kam gaistat savo brangu laika su tokiu vyru...baisu.
Atsakyti
Merginos patarkit 4u.gif

Net nežinau pati ką patarti... Mano draugė susirašinėja su savo vyru, nors jis to nežino doh.gif Kažkada ji rado jį prisiregistravusį pažinčių portale, na ir nusprende patikrinti. Jis dabar kviečia į susitikimą verysad.gif
Ar susirašinėti toliau ir išrėžti jam visą tiesą ar nueiti į susitikimą ir padaryti staigmeną..? Bet čia reikia nesuklysti, jos tikslas jį pamokinti, viską pamiršti ir gyventi toliau.
Čia reikalas rimtas, kartu pragyventa 15metu, du vaikučiai... Ji norėtu galvoti, kad tai jam tik vidutinio amžiaus krizė ir praeis.

ačiū jums nuo jos 4u.gif
Atsakyti
Aš tikriausiai nueičiau į susitikimą. Būtų labai gera proga prie kavos puodelio, be vaikų viską aptarti.
Atsakyti
QUOTE(Day of Your Beliefs @ 2014 07 01, 09:09)
Aš tikriausiai nueičiau į susitikimą. Būtų labai gera proga prie kavos puodelio, be vaikų viską aptarti.

as irgi jauciu nueiciau ir jei jau nesiruosia skirtis, tai ramiai pasikalbeciau.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 07 01, 11:50)
as irgi jauciu nueiciau ir jei jau nesiruosia skirtis, tai ramiai pasikalbeciau.

drinks_cheers.gif Nueiciau ir as. Bet, pati tai zinociau su kuom susitinku, o vyras tai ne. Jam butu sokas ir jokia kava nepadetu. Gal, paskyrus pasimatymo vieta ir laika(kaip nauja pazystama) parasyciau vyrui zinute ir pakviesciau i ta pacia vieta, tokiu paciu laiku. Ir ziureciau, kas butu toliau. Neprisipazinciau, kad as tas pats asmuo. Jam butu misle, kuria jis ilgai bandytu iminti, ir gal nebutu tokios traukos naujom pazintim. Mano tokia nuomone. Na, ir aisku bandyciau gerinti santykius, jei tai butu ir mano kaltes.
P. s. O, jei vyras vistik ateitu i pasimatyma su manim, bandyciau graziai praleisti laika kartu. biggrin.gif

Atsakyti