Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(off-line @ 2014 03 26, 20:08)
O tuo turėjai tikslą "atmušt" ją nuo meilužio ar tiesiog pasirodyt durnium? Kokio reagavimo iš žmonos tikėjaisi?  g.gif Pavydo scenos?  lotuliukas.gif

Nu gal cia toks kerstas. Atseit, va, ziurek, ir as varau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 03 26, 19:08)
O tuo turėjai tikslą "atmušt" ją nuo meilužio ar tiesiog pasirodyt durnium? Kokio reagavimo iš žmonos tikėjaisi?  g.gif Pavydo scenos?  lotuliukas.gif

norejau paziuret jos reakcija, kaip sureaguos
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 26, 19:18)
Ir žmona nepastebėjo bendro namų telefono?  bigsmile.gif  bigsmile.gif Nu, kokių porų/trikampių tik nėra šiame skyrelyje  blink.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif

tai pastebejo. as ne del to buvau padaves skelbima i pazintis, kad kazka susirasti. zmona jau turejo meiluze ir plaukiojo, nejo susikalbeti. istikruju nenoriu ir plestis jau, tai praeitis
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 26, 20:06)
Nu gal cia toks kerstas. Atseit, va, ziurek, ir as varau  smile.gif

ne, tai dariau ne del kersto.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 28, 01:01)

tai pastebejo. as ne del to buvau padaves skelbima i pazintis, kad kazka susirasti. zmona jau turejo meiluze ir plaukiojo, nejo susikalbeti. istikruju nenoriu ir plestis jau, tai praeitis

Mobatai-zmona turejo MEILUZE?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 03 28, 11:18)

Jau kas, kas, bet jau jūs tai neturėtumėt stebėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 28, 11:48)
Jau kas, kas, bet jau jūs tai neturėtumėt stebėtis  biggrin.gif

Man pasikabinet ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 03 28, 10:18)

turejo meiluzi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės drinks_cheers.gif

su vyru gyvename susituokę 38 metus, tai labai didelis skaičius. Esu laiminga. Iki pilnos laimės dar šiek tiek trūksta, bet dabartiniu gyvenimu nesiskundžiu. Ši nelemta tema priminė man jaunystės nuotykį, kurį mano vyras patyrė su kita. Kai mums buvo po 25 metus, mes, atrodo, buvome ,,pora kaip tvora'', visiškai neišskiriami, meilė plieskė ir liepsnojo kaip laužas. Kvaila buvau, nepatikli mergina. Maniau, kad jis man ištikimas, juk taip meile prisiekinėjo, dievaži. doh.gif O pasirodo viskas buvo kitaip.. Vienos jam neužteko. Jam reikėjo kitos. O kai įsimylėjo tai nuo vadelių atitrūko kaip laukinis žirgas, pas mane sugrįžt nenorėjo. O tuo metu pilvota vaikščiojau.. Nežinojau ką daryt, kiek nervų kainavo, kiek ašarų praliejau, bet vis dėl to nusprendžiau jį pasekti. Mano akys išvydo kraupius vaizdus, mačiau jų šiltus santykius, apsikabinimus, bučinius. Jie vaikščiojo ir žmonėjosi įvairiose Kauno vietose, o aš turėjau tai matyti. Turėjau žiūrėti, kaip mano mylimas vyras, vaikų tėvas, laiką leidžia su neaiškia mergina.. Kentėjau baisią depresiją. Persileidau. Dėl to kaltinu vyrą. Dabar mūsų šeimos gretose būtų ne 4, o 5 pabiručiai. Pasakiau vyrui, kad metas skirtis. Jis verkė. Gailėjosi, klūpėjo ant kelių, lakstė su gėlėmis. Ko tik nedarė, buvo pagatavas kelnes nusimovęs ant namo stogo užšokt ir bliaut it skerdžiamas katinas. Pagyvenome atskirai. Svarsčiau ką daryti. Po ilgų dvejonių vėl apsigyvenome kartu. O ar jis buvo dar mane išdavęs aš nežinau, turbūt manasis išmoko svarbią pamoką.
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2014 03 15, 23:34)
Tai vat ir noriu isiaiskinti kokį efektyvu buda bigsmile.gif iš patirties :)kaip išsiaiškino tiesa?

o rastos žinutės nėra jau įrodymas? aišku, jeigu ten ne šiaip tik flirtas, o pvz tarimasis dėl susitikimo ar kokių intymių akimirkų aptarinėjimas. na, kad būtų viskas aišku, jog jis ją tvarkė, o ne tik sukeltų dar daugiau įrodymų.
bet tai jūsų nepaskatino nieko veikti, greičiausiai ir kiti įrodymai nepaskatins daryti konkrečius veiksmus, bet ėsti vyrą turėsit už ką.
Atsakyti
Aš tai pasisodinčiau pasikalbėt. Pasakyčiau, kad radau žinutes ir gal išsiaiškinčiau, koks tikslas. Ar tai tik seksas, ar kažkas daugiau. Jei tik seksas-neverta skirtis. išsiaiškink, gal vyras nori kažko daugiau lovoj.
Papildyta:
Oi man tai ta neištikimybė daugiau dvasinė yra svarbi. fizinė-kaip pažiūrėsi. Jeigu mano vyras nueitų į kairę tik dėl sekso, tiesiog dėl nuotykio, niekada net nesiaiškinčiau, kur buvo. aišku, man ir dabar įdomu, ar buvo kur nuėjęs ar ne. aš asmeniškai niekada nepastebėjau, kad būtų neištikimas. Bet mylėtis vien su vienu žmogum visą gyvenimą-žiuriai sunku. Norisi įvairovės, tiesiog vėl gyventi, pajausti virpulį. O su meile-kitaip. Aš pagaliau šiuos 2 dalykus sugebėjau atskirti. Bet jei tavo vyras tai daro nuolat-tu įtari, kad susitikinėja su kitom moterim-gal ir ne kas. Aš siūlyčiau išsiaiškint tiesiog rimtu pokalbiu,jei ne-tada pasek. Ma ji bala. Tik jau būk pasiruošus viskam.
Atsakyti
QUOTE(fritke @ 2014 05 13, 11:18)
Aš tai pasisodinčiau pasikalbėt. Pasakyčiau, kad radau žinutes ir gal išsiaiškinčiau, koks tikslas. Ar tai tik seksas, ar kažkas daugiau. Jei tik seksas-neverta skirtis. išsiaiškink, gal vyras nori kažko daugiau lovoj.

Būtų labai gerai ,jei prisipažintų ir leistųsi į kalbas, nes kiti tai ne tik neigia, bet ir pereina į puolimą, kodėl tu jų asmeninėj erdvėj knaisiojiesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 05 13, 11:29)
Būtų labai gerai ,jei prisipažintų ir leistųsi į kalbas, nes kiti tai ne tik neigia, bet ir pereina į puolimą, kodėl tu jų asmeninėj erdvėj knaisiojiesi  cool.gif

aha, ir dar durna paranojike isvadina ir gydytis pasiulo. Mano pazistamai vyras taip. Paneigt jau niekaip negalejo, kai meiluze del alimentu i teisma padave ir DNR tyrimus pasidare. Tada ir paaiskejo, kad meiluze ji buvo jau 5 metus, kad jis jai buta nuomojo, atostogu net sugebejo kartu vazinet. Tik ta meiluze vaika pagimdzius kita susirado, tai ir nutrauke su juo romana ir dar alimentu paprase. Kitaip gal tas vaikas ir uzauges butu ir teiseta zmona net suzinojus nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 05 13, 13:51)
aha, ir dar durna paranojike isvadina ir gydytis pasiulo. Mano pazistamai vyras taip. Paneigt jau niekaip negalejo, kai meiluze del alimentu i teisma padave ir DNR tyrimus pasidare. Tada ir paaiskejo, kad meiluze ji buvo jau 5 metus, kad jis jai buta nuomojo, atostogu net sugebejo kartu vazinet. Tik ta meiluze vaika pagimdzius kita susirado, tai ir nutrauke su juo romana ir dar alimentu paprase. Kitaip gal tas vaikas ir uzauges butu ir teiseta zmona net suzinojus nebutu.

lb panasia istorija zinau biggrin.gif . tai kaip su tokiais sneketis?
Atsakyti